Brokula je napisao/la: ↑10 apr 2024, 14:12
feniksptica je napisao/la: ↑10 apr 2024, 13:47
Kako promijenismo taktiku i raspored igraca kod prekida tu nas je stalo. Ne znam sto su to mijenjali kad je dobro islo.
Ja mislim da cemo u Minhenu odigrati dosta zreliju utakmicu jer nam tamo i 0:0 odgovara tj nebitan je broj golova.
Sinoc nam Gabriel i Saliba stoje na 30 metara od gola, al protivnickog, bas smo isli grlom u jagode u nekoj zelji za dokazivanjem.
I prije utakmice sam rekao da ne ocekujem ni laku utakmicu ni pobjedu bas jer ipak je ovo sve novo iskustvo gotov pa cijelom timu.
U Minhenu jednostavno povuci liniju nazad te zatvoriti Sanea i ko god im bude igrao lijevo krilo jer su ostali i bez Davisa i Gnabrya. Krila su stvarala previse problema sinoc
a eto ko biva bajern ce istio odigrati kao na Wembliju

,nismo imali podrsku nasih navijaca u prvom mecu i opet smo vam dali hladno dva gola i imali par prilika da udvostrucimo prednost , dolazite u nasu jazbinu ,gdje ce ce da se ori A.arena od nasih navijaca ,a to je dodatni motiv da igraci preoru teren ,jednio nam je ostala LP u opticaju i tu ce se ici na sve ili nista .
po vasoj prici ,covjek bi reko da cete nas razmontirati u prvom mecu , mada vrlo lako je moglo biti obratno

.Bajern ce vas rastgati na A.areni ,iii da vi jos morate pure dobre jesti , da bi mogli nesto ozbiljno da racunate u evropskim takmicenjima