Arsenal

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

chily-rz
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la chily-rz » 10 apr 2024, 13:36

topnik1 je napisao/la:
10 apr 2024, 13:26
chily-rz je napisao/la:
10 apr 2024, 13:24
Igrali smo skoro jednaku sezonu i prošle godine pa nas Sporting izbaci iz EL, ove godine Portu malo falilo tako da priča o sezoni života i nikad jačem Arsenalu ne pije vode.

Arsenal je u procesu, tek je na nekih 70%, naredne sezone još jači.
Nemoj ziv bio sada ce te poklopiti pola forumakog puča :kafa:
Kad ne mogu realno sagledati sliku, nije ni City preko noći počeo igrati finale lige prvaka i osvajati. Arsenal petnaest godina nije igrao četvrtinu finala dok Bajern manje više ima ekipu koja ima desetine ovakvih utakmica u nogama.

Ne žele vidjeti ni da igraju farmersku ligu gdje već mjesec dana tankiraju i doziraju tempo te da je očigledno potpuni fokus na ligi prvaka dok Arsenal svaka tri dana igra utakmicu za titulu.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 10 apr 2024, 13:47

Kako promijenismo taktiku i raspored igraca kod prekida tu nas je stalo. Ne znam sto su to mijenjali kad je dobro islo.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 10 apr 2024, 14:12

feniksptica je napisao/la:
10 apr 2024, 13:47
Kako promijenismo taktiku i raspored igraca kod prekida tu nas je stalo. Ne znam sto su to mijenjali kad je dobro islo.
Ja mislim da cemo u Minhenu odigrati dosta zreliju utakmicu jer nam tamo i 0:0 odgovara tj nebitan je broj golova.

Sinoc nam Gabriel i Saliba stoje na 30 metara od gola, al protivnickog, bas smo isli grlom u jagode u nekoj zelji za dokazivanjem.
I prije utakmice sam rekao da ne ocekujem ni laku utakmicu ni pobjedu bas jer ipak je ovo sve novo iskustvo gotov pa cijelom timu.

U Minhenu jednostavno povuci liniju nazad te zatvoriti Sanea i ko god im bude igrao lijevo krilo jer su ostali i bez Davisa i Gnabrya. Krila su stvarala previse problema sinoc
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 10 apr 2024, 17:49

Brokula je napisao/la:
10 apr 2024, 14:12
Ja mislim da cemo u Minhenu odigrati dosta zreliju utakmicu jer nam tamo i 0:0 odgovara tj nebitan je broj golova.

Sinoc nam Gabriel i Saliba stoje na 30 metara od gola, al protivnickog, bas smo isli grlom u jagode u nekoj zelji za dokazivanjem.
I prije utakmice sam rekao da ne ocekujem ni laku utakmicu ni pobjedu bas jer ipak je ovo sve novo iskustvo gotov pa cijelom timu.

U Minhenu jednostavno povuci liniju nazad te zatvoriti Sanea i ko god im bude igrao lijevo krilo jer su ostali i bez Davisa i Gnabrya. Krila su stvarala previse problema sinoc
a eto ko biva bajern ce istio odigrati kao na Wembliju :yawn: :eh: ,nismo imali podrsku nasih navijaca u prvom mecu i opet smo vam dali hladno dva gola i imali par prilika da udvostrucimo prednost , dolazite u nasu jazbinu ,gdje ce ce da se ori A.arena od nasih navijaca ,a to je dodatni motiv da igraci preoru teren ,jednio nam je ostala LP u opticaju i tu ce se ici na sve ili nista .

po vasoj prici ,covjek bi reko da cete nas razmontirati u prvom mecu , mada vrlo lako je moglo biti obratno ;) .Bajern ce vas rastgati na A.areni ,iii da vi jos morate pure dobre jesti , da bi mogli nesto ozbiljno da racunate u evropskim takmicenjima
Pravda za Tyson Furya

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 10 apr 2024, 17:59

Opet ovaj o Wemblyju, koja šizofrenija čovječe :tokralju:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

gigglessmoke
Kontakt:

Post Postao/la gigglessmoke » 10 apr 2024, 18:01

Kakav idiot.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 apr 2024, 18:04

Da Bog da mi igrali i pobijedili na Wembleyu ove sezone u ligi prvaka kad ga već toliko priziva.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 apr 2024, 18:04

Jup je napisao/la:
10 apr 2024, 17:49
Brokula je napisao/la:
10 apr 2024, 14:12

a eto ko biva bajern ce istio odigrati kao na Wembliju :yawn: :eh: ,nismo imali podrsku nasih navijaca u prvom mecu i opet smo vam dali hladno dva gola i imali par prilika da udvostrucimo prednost , dolazite u nasu jazbinu ,gdje ce ce da se ori A.arena od nasih navijaca ,a to je dodatni motiv da igraci preoru teren ,jednio nam je ostala LP u opticaju i tu ce se ici na sve ili nista .

po vasoj prici ,covjek bi reko da cete nas razmontirati u prvom mecu , mada vrlo lako je moglo biti obratno ;) .Bajern ce vas rastgati na A.areni ,iii da vi jos morate pure dobre jesti , da bi mogli nesto ozbiljno da racunate u evropskim takmicenjima
Bayern trenutno bolje od onoga sinoc ne moze i to je ova sezona pokazala i to je cinjenica.Arsenal gore od onoga sinoc isto tako ne moze ,onakve amaterske greske mislim da necete imati toliko srece dva puta.
Isto tako Bayern ce bas pred svojim navijacima biti malo otvoreniji a Arsenal sigurno nece istjerati odbranu na centar ,tako da vidjet cemo sta ce biti u Minhenu sanse su 50-50 :kafa:
Bayern sigurno da moze biti opasan ,ali i Arsenal takodje pogotovo kada se protivnik malo otvori ,Arsenal je najlosiji kada mora igrati na postavljena dva bloka sto je sinoc bio slucaj u vecem dijelu utakmice u Minhenu ce Bayern biti sigurno ofanzivniji i tu bi Arsenal trebao iskoristiti prostor koji ce se otvarati u tranziciji.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 10 apr 2024, 18:23

Ne mogu da vjerujem da reagujete na takve postove
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

TheMix
Kontakt:

Post Postao/la TheMix » 10 apr 2024, 20:34

Covjek bi pomislio da nemre gore od ovih sto otvaraju 10 profila, al ovi navijaci Bavaraca ti kazu da postoji jos veca razina debilizma :facepalm:
ARSENAL4ever

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 11 apr 2024, 15:32

Arsenal je k'o i protiv Porta odigrao mlohavo. Ove ekipe poput Bayerna i Porta treba rutinirat ako se misli šta ozbiljno napraviti u Ligi Prvaka. Protiv ekipa poput Real Madrida il' Citya ovo neće proći.

Arsenal je trenutno vjerovatno najbolji klub na planeti i treba se postaviti tako. U Minhenu ići po 2:0 i zatvoriti utakmicu, odmoriti igrače za ligu a da bi to napravili treba 45 minuta ozbiljnog pristupa.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 11 apr 2024, 15:47

Arnelv52 je napisao/la:
11 apr 2024, 15:32
Arsenal je k'o i protiv Porta odigrao mlohavo. Ove ekipe poput Bayerna i Porta treba rutinirat ako se misli šta ozbiljno napraviti u Ligi Prvaka. Protiv ekipa poput Real Madrida il' Citya ovo neće proći.

Arsenal je trenutno vjerovatno najbolji klub na planeti i treba se postaviti tako. U Minhenu ići po 2:0 i zatvoriti utakmicu, odmoriti igrače za ligu a da bi to napravili treba 45 minuta ozbiljnog pristupa.
Ekipe poput Porta i Bayerna :roll: de ba ljudi hajmo malo prestat sa pretjerivanjem

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 13 apr 2024, 18:48

Mescini prosiri se Bayernova bolnicka lista. Tobejarabi nije da se radujem al + za nas.

Al prvo sutra drakula. Zapet ce oni 300%
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 13 apr 2024, 20:09

Igrali su i Drakulići ligu konferencije u četvrtak u najjačoj postavi tako da nisu odmorniji od naših.

TheMix
Kontakt:

Post Postao/la TheMix » 14 apr 2024, 11:51

Nema im Douglasa Luiza danas
ARSENAL4ever

sanjar95
Kontakt:

Post Postao/la sanjar95 » 14 apr 2024, 13:12

TheMix je napisao/la:
14 apr 2024, 11:51
Nema im Douglasa Luiza danas
vrlo bitan igrač ,od pomoći nam je to..usput fale jos Kamara i Ramsey

gigglessmoke
Kontakt:

Post Postao/la gigglessmoke » 14 apr 2024, 16:30

Hoće li se Lego Pep danas kockati sa titulom i komb sastavom?

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 14 apr 2024, 16:32

gigglessmoke
Kontakt:

Post Postao/la gigglessmoke » 14 apr 2024, 16:33

Bgm dobra ekipa osim maloumnog ukrajinca.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 apr 2024, 16:53

Ajmoo nasiii
COYG
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.