Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Krenuli su sa mitomanijom i falsifikovanjem, snimao ih zaštitar, pa je ok uletiti u teren i napraviti haos

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Zaštitar je kriv zbog upada putara, zaštitar je kriv zbog napada na igrače Veleža,zaštitar je kriv zbog napada na imovinu djece sa Dawnovim sindromom,zaštitar je kriv za napad na bus igrača Veleža,zaštitar je bacio plinsku bocu na kola Arena Tv...Samo putari nisu krivi ništa,oni su nedužni...Samo zaboravljaju da ima sve snimljeno ,ne mogu više kao Šagolj izmišljati laži.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ima li slika razbijenog prozora na autobusu?emil02in je napisao/la: ↑14 apr 2024, 09:19Zaštitar je kriv zbog upada putara, zaštitar je kriv zbog napada na igrače Veleža,zaštitar je kriv zbog napada na imovinu djece sa Dawnovim sindromom,zaštitar je kriv za napad na bus igrača Veleža,zaštitar je bacio plinsku bocu na kola Arena Tv...Samo putari nisu krivi ništa,oni su nedužni...Samo zaboravljaju da ima sve snimljeno ,ne mogu više kao Šagolj izmišljati laži.
Docekani ste kao i nasi svaki put u Vrapcicima ,izlijev frustracija radi kompleksa koje smo vam nabili,tako je kako je.Samo u nas nije bilo fasistickih i nacionalistickih obiljezja kao na vasoj zadnjoj utakmici.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ljudi od puta, da to nije ironija za predstavnika ex ultrasa koji je otisao u inostranstvo i ponio trans onaj 
- LamineDiarra
- Kontakt:
Je li to zbog Veleza da si nam pozelio pobjedu protiv naseg Zeljkana ?
Ja, iskren da budem juce navijao za Rodjene, bez obzira na te bodove, neka se rijesi medjusobnim duelom ako razlika ostane kolika je i sad...
Velez mi je vazda bio simpatican klub, a i nisam ko moj drug @Only, sa onim istorijskim, " Aj Borac ", jbga nisam pokusao nikad biti suncokret...
- TurkishAirlines
Vas tesko ko moze razumiti.LamineDiarra je napisao/la: ↑14 apr 2024, 09:32možda se odnosi na ljude od magistralnog puta m -17, ako me razumiješ.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Dan 2, politika se i dalje koprca i daje znakove zivota. Nije mu lako.
Vrši se pritisak na hrvatske firme u Mostaru da otpuštaju Bošnjake sad nakon ovih zbivanja. Samo ljjudi ne kontaju kad dogori do kraja da su novac i profit iznad svega. Ovi što zahtjevaju ove ludosti oko otpuštanja bit će pušteni niz vodu jer domoljublje je domoljublje, a profit je profit.
Mislim da vise nije zanimljivo ovo ismijavanje Ugasenih . Trebamo se okrenuti utakmicu u Novom Sarajevu.
Mahala se da smo im poklonili bodove,da ih sacuvamo nekako ,da ne ispadnu ??
Mahala se da smo im poklonili bodove,da ih sacuvamo nekako ,da ne ispadnu ??
- QUARTERBACK
- Kontakt:
-
gegenpress
- Kontakt:
Zrinjski se taman malo bio digo sto se igre i rezultata tice i onda jucer simpatizeri naprave haos, idu bodovi zivotom, kako ste samo Vici naletili na volej..zabio je za titulu Borca 
Kakva mahnitost, zaštitarska tvrtka objavi svoje priopćenje a oni o nekom "falsifikovanju". Gadne ste komplekse razvili. 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pa ovi putari sami sebi golove daju konstantno, hajde sto su bili amaterska navijacka grupa pa ih ugasise, nego jucer ulete na teren i sada ce im oduzeti bodove
. Cestitke Borcu na tituli prvaka.
Nemoc.QUARTERBACK je napisao/la: ↑14 apr 2024, 10:00ma nevjerovatni su, ne vjerujem da je neka grupa imala vece ofiranje u rasponu od 7 dana kao Ugaseni
Oni nisu uletili na teren
oni su samo dotrčali do momka iz zastitarske agencije i provocirao ih, pa mu obbjasnili da ako jos jednom se bude tako ponasao, da ga bum povukel za vestu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Objektivac
- Kontakt:
Mozemo reci da Putari '24 postaje zvanicno 
Poruka za komsije nemojte se ofirati pa nositi trans u Njemacku,golemo sta vam pojedinac radi hahaa,ponovo vam kazem ocistite vase redove osnujte novu grupu jer vam svaki korak znamo
Nije se jos rodio taj koji je ljude od puta razumioTurkishAirlines je napisao/la: ↑14 apr 2024, 09:38Vas tesko ko moze razumiti.LamineDiarra je napisao/la: ↑14 apr 2024, 09:32možda se odnosi na ljude od magistralnog puta m -17, ako me razumiješ.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.