Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Najgori su ovi sa provjerenim informacijama 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Sumnjam, da ce ovo prerasti u zesci rat. Niti to žele Iranci, a jos manje Židovi. Ameri aminaju, da se smiri, jer ne mogu sad imati i 3 front nakon Ukrajine i Palestine. Počeli bi i oni pucati po savovima.
Iran je sa ovim vise htjeo dokazati, da mogu probiti taj obrambeni mehanizam Izraela i da drugi put 2x razmisle prije nego sto im nanesu kakvu štetu.
Iran je sa ovim vise htjeo dokazati, da mogu probiti taj obrambeni mehanizam Izraela i da drugi put 2x razmisle prije nego sto im nanesu kakvu štetu.
Pa ljudi im opomenu poslali sa ovim dronovima, Allah samo zna sta mogu poslati i koliko toga mogu poslati, dobro je nije nista opasno da se zapocne rat, valjda ce se priupitati.... A ko je prezivio rat ovdje i opsadu 4 godine,zna koje su to muke a ovo danasnje moderno vrijeme i djeca koja nisu to prozivjela mislim da nebi prezivjeli ni 2 minute .. Hvala Allahu nek nas sacuva ovakvih stvari i nadam se da ce drugim nacinom biti kaznjeni zbog svega i ameri i zidovi i svi koji siju zlo i smrt na zemlji ..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Edo Maajka i hanuma mu živi se sasrali.JohnCleese je napisao/la: ↑14 apr 2024, 01:39Ma pusti ih.
Imam info iz prve ruke, javlja mi zena Harisa Medunjanina.
Kazu da svi mirno spavaju, jedino sto ih uznemirava su povremene sirene koje pusta tvoj haver![]()
ljudi prate live kamere sa cnn i aljazeere koje snimaju najurbaniji dio jeruzalema, pa neces tu vidjeti rakete, unistavanja, dronove itd. Iranci nisu teroristi kao oni cionisti, da ubijaju civile, nevin narod i gadjaju zgrade.
NEMA NAZAD
koliko cujem prestale sirene u tel avivu.. ili su se iranci obrukali ili mi je druga srce okinulo.. ja mislim da je prvo
https://www.instagram.com/hsijaja2/?hl=en storiji iz jordana
NEMA NAZAD
Jel ovaj pouzdan ili baca suplje ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- JohnCleese
- Kontakt:
Edo je na sigurnom jer ovo su navodeci dronovi koji ne targetiraju muslimaneMaroonBjelave je napisao/la: ↑14 apr 2024, 01:43Edo Maajka i hanuma mu živi se sasrali.JohnCleese je napisao/la: ↑14 apr 2024, 01:39Ma pusti ih.
Kazu da svi mirno spavaju, jedino sto ih uznemirava su povremene sirene koje pusta tvoj haver![]()
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ovo trenutno je valjda tek onaj prvi val dronova sto su Iranci poslali.
Poslali su jos dronova i balisticke rakete. Čitam, da je vec tesko ranjeno jedno djete. Uvijek deblji kraj izvuku ni krivi ni duzni.
Poslali su jos dronova i balisticke rakete. Čitam, da je vec tesko ranjeno jedno djete. Uvijek deblji kraj izvuku ni krivi ni duzni.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Meni tako rek'o jaran iz Brčkog. On mu inače plaća režije i održava oko kuće.JohnCleese je napisao/la: ↑14 apr 2024, 01:46Edo je na sigurnom jer ovo su navodeci dronovi koji ne targetiraju muslimaneMaroonBjelave je napisao/la: ↑14 apr 2024, 01:43Edo Maajka i hanuma mu živi se sasrali.JohnCleese je napisao/la: ↑14 apr 2024, 01:39
Ma pusti ih.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moralo je nešto proći jer su ih dosta poslali ali u globalu mislim da je ovo potop, Amerikanci i Britanci uz pomoć Jordana su odradili posao barem po trenutnom stanju.delko je napisao/la: ↑14 apr 2024, 01:37
jedino sto sam nasao legit i snimak je u blizini Negeva, bukvalno u pustinju pao
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JohnCleese
- Kontakt:
Onda priznajem da baratas provjerenijim informacijama.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 apr 2024, 01:48Meni tako rek'o jaran iz Brčkog. On mu inače plaća režije i održava oko kuće.JohnCleese je napisao/la: ↑14 apr 2024, 01:46Edo je na sigurnom jer ovo su navodeci dronovi koji ne targetiraju muslimane
Haretova supruga je moj izvor a ona je ipak par blokova zapadno od Edine porodice u Tel Avivu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sad se barem zna (mada se je i prije ovog znalo), ko su Americke kujice. Arabija, Jordan, UAE, Egipat. Ima ih jos al ovi su u vrhu.
-
- Kontakt:
Stvarno niste svjesni koliko je Iran velika i mocna zemlja. Ovo sto su oni uradili Izraelu ni jedna zemlja na svijetu nebi smjela uraditi. Jedni od rijetkih koji nisu USA pudlica.MortemHz je napisao/la: ↑14 apr 2024, 01:49Moralo je nešto proći jer su ih dosta poslali ali u globalu mislim da je ovo potop, Amerikanci i Britanci uz pomoć Jordana su odradili posao barem po trenutnom stanju.
-
- Kontakt:
Pogodjena avio baza Nevatim, bice veselo.
-
- Kontakt:
Jos pogodaka po Izraelu
-
- Kontakt:
Pogadjanje baze Ramon, Negev
Ako nista barem nema za chifute mirnog sna..neka satisfakcija nakon svega sto rade Palestincima. Nadam se da će se udari pojačati 10X..
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 14 apr 2024, 02:01, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma crno se jevrejima pise kako god, pusalgija im je odakle god krenu, jos ako jemenci pakistanci i libanci krenu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.