Gdje nesta gluma? Gdje nesta bosnjak?
Budi zahvalan, mozda sam ti glavu spasio.
A ko god drugi isto pomisli braniti svoj narod, nek zna da brani Izetbegovice, Isake, Konakovice, Niksice, Forte, Radoncice. A najmanje rodjenu majku i oca.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Gdje nesta gluma? Gdje nesta bosnjak?
Ti se nazivaš pametnim čovjekom?samoposmatram je napisao/la: ↑12 apr 2024, 18:17Stide se naziva kao I svaki drugi pametan covijek. A ti bosnjak put pod noge i u Sarajevo javi se na raport. Trebat ces u rezervi.
Isak je cijena koju plaćamo da ne bi bili zeleni na vlasti. Po meni, itekako prihvatljiva.
Podrska za dinastiju Isak i to punaCAGarfia je napisao/la: ↑12 apr 2024, 17:33A prije 5 dana imamo ovo u Splitu:Portal "Avaza" saznaje da su članovi porodice Isak u četiri sata ujutro dolazili u policijsku stanicu u Zenici, da se ovaj događaj ne evidentira odnosno da se ne unose nikakvi podaci o porodici Isak.
Također, naprasno je izbrisan i snimak s nadzornih kamera koje su zabilježile aktere ovog incidenta. Portal "Avaza" saznaje da je muškarac kojeg su pretukli osuđenik i da je kaznu služio u KPZ
Portal "Avaza" saznaje da su članovi porodice Isak u četiri sata ujutro dolazili u policijsku stanicu u Zenici, da se ovaj događaj ne evidentira odnosno da se ne unose nikakvi podaci o porodici Isak.
Također, naprasno je izbrisan i snimak s nadzornih kamera koje su zabilježile aktere ovog incidenta. Portal "Avaza" saznaje da je muškarac kojeg su pretukli osuđenik i da je kaznu služio u KPZ Zenica.
Šef policije podnio neopozivu ostavku: U teškom ozljeđivanju mladića sudjelovao je jedan od mojih sinova.
Hoces se prijaviti u vojsku?Pensioner26 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 18:59Ti se nazivaš pametnim čovjekom?samoposmatram je napisao/la: ↑12 apr 2024, 18:17Stide se naziva kao I svaki drugi pametan covijek. A ti bosnjak put pod noge i u Sarajevo javi se na raport. Trebat ces u rezervi.
Svaka cast bosanac
Sta reci?Influenserica objasnila zašto je ostavila legendarnog Kaku: Bio je presavršen za mene
Da djelim dnk i sa srbima i sa hrvatima kao i ti.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 19:42samoposmatram prekriveni rusofil, navijač SNSD banjalučke prćije pljuje na sve što nema veze sa Srbijom i onda ovdje napiše da je "bosanac" da proba sakriti to![]()
Zaboravio si dodati, da se bosanci smatraju cetnicima.alan_kardec je napisao/la: ↑12 apr 2024, 19:54Auuuu, prvi put u istoriji ssba foruma jedan Bošnjak kaže da bosanska nacija ne postoji...
E golemo....![]()
![]()
![]()
![]()
Petak je, ovo valja preliti![]()