NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Kakvo pljuvanje, pa ti klubovi trebaju da nam budu bazen za igrace , moramo gajiti dobre odnose i unaorijediti saradnju sa mnogim klubovima posebno u ZDK radi buducnosti naseg kluba
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
I Dario je zapisao u teku par igrača Rudara koje bi volio vidjeti u dresu Čelika
Nadam se da je u teci Handžić, a što da ne i kakanjska Godzilla Džafić
Bujrum braći iz Kaknja, da vas dođe 13000
Edit: Zaboravio sam desnog beka Rudara, Benjamin Musić odličan igrač i U21 je i naredne sezone.

Bujrum braći iz Kaknja, da vas dođe 13000

Edit: Zaboravio sam desnog beka Rudara, Benjamin Musić odličan igrač i U21 je i naredne sezone.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Nafurali se kakanjci na ovu utakmicu pravo.
Neka su, neka uživaju ljudi, nisu gostovali na Bilinom 25 godina.
Valjda se kod nas probude kameni spavači, onih 7000 spavača što su bili protiv Sarajeva, Radnika i Klisa, a nema ih na ligaškim utakmicama.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Borba za opstanak ogromna kod njih i opet su življi od naših navijača, čast ovim pojedincima koji su svaku utakmicu tu i koji podržavaju klub.
Mentalitet "Čelik" očigledno treba graditi iznova. Godine bojkota su učinile svoje kako pozitivno tako i negativno. Najviše se odražava na mlađu populaciju koja će sjediti u kafićima za vrijeme utakmice, ubijati se od dosade, a neće doći na utakmicu Čelika.
Ono što nama treba su svakosedmične kvalitetne aktivnosti. Info štandovi u gradu, posjete školama s igračima, razgovori s nastavnicima svih škola da talentovanu djecu šalju u Čelik, da se na likovnom crta Bilino polje i Čelik, razne druge promotivne aktivnosti koje iziskuju više ljudskih resursa, a malo novčanih. Nažalost svjedok sam i svjedoci smo malom broju ljudi koji su spremni pomoći u radu klubu na taj način. Što je i pošteno, svako pomaže na svoj način.
Doći će sve na svoje, pa tako i ovo. Kamen po kamen...
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- sagitarius
- Kontakt:
Jbg carsija otisla u dijasporu, doselili se seljaci, sta oni znaju sta je simbol grada, kad su do jucer jednom u dvije sedmice dolazili u grad…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Sto posto.sagitarius je napisao/la: ↑12 apr 2024, 16:23Jbg carsija otisla u dijasporu, doselili se seljaci, sta oni znaju sta je simbol grada, kad su do jucer jednom u dvije sedmice dolazili u grad…
Jbg tako je. Čelik Zenicanima ima posebno mjesto u srcu i to je ljubav vjecna.
Ovo sad sto je nastanilo Zenicu brate vjeruj ja sumnjam gdje to raslo ,sta su im vrjednosti,koji principi.
Najgore sto se ljudi prodaju za platu i topli. Vise od pola vijecnika pa do 75% grada Zenice ne navija za Čelik i to odgovorno tvrdim.
Mislim da su navijaci Čelika manjina u svome gradu.
Al hebaji ga. Zenica i Celik su samo preslikana situacija naseg društva.
Ma nije istina, sutra da dolazi neko od Sarajevskih klubova bilo bi 8000+..sve bi gorilo u medijima ovo samo Čelik ima, armija bla bila..a kada treba doci zbog Čelika i da se podrzi finansijski uprava koja poziva u pomoć za simbol grada.......vidjecemo sutra sve..sagitarius je napisao/la: ↑12 apr 2024, 16:23Jbg carsija otisla u dijasporu, doselili se seljaci, sta oni znaju sta je simbol grada, kad su do jucer jednom u dvije sedmice dolazili u grad…
Ovo sto je @laudrop napisao je istina i na tome treba raditi.
Evo obidji sutra ove shishe ima ih 15-tak u gradu u vrijeme utakmice sve ove momcice iz čaršije u svakom ćes ih vidjeti 30 tak..znam to jer sam protiv Goražda jesenas dosao iz Sarajeva na stadion u 77 minuti i čudio se da je grad pun, sve puno, kafici, objekti, Kamberoviće a na stadionu 1000 ljudi..
Mentalitet 0, osim ovog jezgra od 1000 ljudi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Sutra ako ne bude najmanje 2.000 onda stvarno ne znam za sta se boriti u ovom gradu

Brzi po bekovima, jaki u sredini, Skols na Kobilici, u napadu konkretni i brzi, u odbrani dvojac spreman udarat Džafića

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Ajd napisi od 30 kolko vjecnika navija za Celik!
I ovo sto nesto ko agituje tipa Babajic prodo se i prodat ce Celik i Zenicu za svoje i svoje porodice guzove.
Vidjeli smo kako se prodaju Babaja,Renicka ovaj mongoloid Carpe Diem. A da ne pricamo o Uzunovicima ,Isacima lizoguzima.
Zna se sve gdje smo i sta smo.
U kakvoj mocvari zivimo.
I ovo sto nesto ko agituje tipa Babajic prodo se i prodat ce Celik i Zenicu za svoje i svoje porodice guzove.
Vidjeli smo kako se prodaju Babaja,Renicka ovaj mongoloid Carpe Diem. A da ne pricamo o Uzunovicima ,Isacima lizoguzima.
Zna se sve gdje smo i sta smo.
U kakvoj mocvari zivimo.
Ne mogu da vjerujem da se i dalje ibretite oko posjete. U PL je znalo biti ispod 1000, odnosno većinu utakmica tako. Naš prosjek su napumpavale derbi utakmice, uvijek bilo, uvijek će biti.
Ovako je to u PL izgledalo zadnju sezonu:
Čelik - Radnik 700
Čelik - Zrinjski 3000
Čelik - Borac 1500
Čelik - Zvijezda 2500
Čelik - Velež 2500
Čelik - Široki 830
Čelik - Sloboda 1000
Čelik - Mladost 1000
Čelik - Tuzla City 4000
Čelik - Željo 12000
Čelik - Sarajevo 10000
Recimo ove sezone smo protiv Hadžića imali 4000 jer smo imali rezultat, pa rezultatdžije došle, isto kao u PL kontra Tuzla City. Izbiješ želju i sarajevo i dobiješ približnu posjetu kao sada u prvoj ligi
Čak nam je ovo što sam stavio jedna od posjećenijih sezona u PL
Ovako je to u PL izgledalo zadnju sezonu:
Čelik - Radnik 700
Čelik - Zrinjski 3000
Čelik - Borac 1500
Čelik - Zvijezda 2500
Čelik - Velež 2500
Čelik - Široki 830
Čelik - Sloboda 1000
Čelik - Mladost 1000
Čelik - Tuzla City 4000
Čelik - Željo 12000
Čelik - Sarajevo 10000
Recimo ove sezone smo protiv Hadžića imali 4000 jer smo imali rezultat, pa rezultatdžije došle, isto kao u PL kontra Tuzla City. Izbiješ želju i sarajevo i dobiješ približnu posjetu kao sada u prvoj ligi

Čak nam je ovo što sam stavio jedna od posjećenijih sezona u PL

Prosjek u PL bez derbi utakmica protiv sarajlija: 1888
Trenutni prosjek u prvoj ligi: 1852
Šta se žalite na našu premijerligašku posjetu?
Trenutni prosjek u prvoj ligi: 1852
Šta se žalite na našu premijerligašku posjetu?
A gdje je baklava

-
- Kontakt:
Isakovic je sutra u spicu sa Masicem, najmanje prvo poluvrijeme, Lovro dole umjesto Bajrama, koji ce mozda lijevo jer Davud mentalno nije bas spreman za utakmice
Imam 3 jarana iz Kaknja vazda za Čelik navijaju osim sutra.
Ljude ispostovat maximalno i naravno 3 1 za nas
ZENICKI DO KOSTI
Ljude ispostovat maximalno i naravno 3 1 za nas
ZENICKI DO KOSTI
Dario je lud ako Isakovica opet na spica stavi. Muci se covjek gore, nema vise motoriku da odgovori zahtjevima te pozicije, a bez njega u odbrani gubimo dosta u iznosenju lopte i organizaciji igre. Jos dodaj na to da Vardo i Musa ne mogu protiv Dzafic jer su relativno niski za stopere.
Ako sutra krenemo sa baklavom u veznom redu ja bi Hamzica stavio na sesticu, da bude spona između odbrane i sredine. Da se spusta između dva stopera kad ovi idu u sirinu. Mehica i Vardo na osmicama radi dodatne cvrstine, jer ovaj Rudar igra puno na kontakt. Talha desetka, Masic i Ali u spicu, pa onda Ahmetspahica ubacit zadnjij pola sata.
Ako sutra krenemo sa baklavom u veznom redu ja bi Hamzica stavio na sesticu, da bude spona između odbrane i sredine. Da se spusta između dva stopera kad ovi idu u sirinu. Mehica i Vardo na osmicama radi dodatne cvrstine, jer ovaj Rudar igra puno na kontakt. Talha desetka, Masic i Ali u spicu, pa onda Ahmetspahica ubacit zadnjij pola sata.
Srce, čast i ponos!