A brt nećeš dobiti ništa već to je prilika da se malo pritisne Srbija jer su baš istrani u tome da podržavaju Ukrajinu. Na kraju će Srbi (dobrovoljno) nayebati umjesto Rusa
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Siniša MaliHoćemo da imamo vozila koja idu bez vozača i da imamo i leteće taksije. Oni se tome smeju. Ja sam juče ujutru imao video poziv sa kompanijom u Francukoj, koja je lider u proizvodnji letećih automobila.
A gdje lete tolika auta? Ja još nijednog ne vidjeh da leti

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dubai u 2026. ja mislimFoSte95 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 08:53Siniša MaliHoćemo da imamo vozila koja idu bez vozača i da imamo i leteće taksije. Oni se tome smeju. Ja sam juče ujutru imao video poziv sa kompanijom u Francukoj, koja je lider u proizvodnji letećih automobila.
A gdje lete tolika auta? Ja još nijednog ne vidjeh da leti![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
bilo kakvo sranje mi cemo najbati ili Srbija nece sigurno ameri ratovati u New Yorku ili Nijemci u Berlinu ili VB u Londonu nego ce se traziti drzave poput ukrajine koje ce svoje teritorije i ljude davati za interes drugih i onda poslije toga od podanika stvoriti ratne profitere.
zato bi bilo fino da se to malo preseli prema izraelu i iranu neka se tamo tamame,neka nas puste na miru
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
-
- Kontakt:
Mukice, kako oni ustvari brinu o muslimanima„Ovde je reč o evropskim muslimanima koji su zaštićeni kao bela rasa, dok su svi drugi muslimani u svetu po Africi, Aziji tretirani kao manje vredni, jer su njihove žrtve mnogo veće, a nikada nisu dobili neku svetsku podršku u rezoluciji za genocid“, naveo je Stevandić.
- Goalgetter
- Kontakt:
- numanumaye22
- Kontakt:
Odgovor je lagan- nista, nije obavezujuca logicno, tako da za prosjecnog bosnju se ne mijenja apsolutno nista. Cijene ostaju iste. Kao i plate i penzije.

Evo me prdim, lagano cackam nos i gledam u daljinu, smjeskam se i govorim sebi koja ljepota sto sam pobjegao iz regiona gdje vlastodrsci sa platom od 7 hiljada i autom od 100k eura, zavale, slazu i onda dodju i djele bajramluk od cenera ispred dzamije, dok jedna Ruanda salje satelit u svemir. Ponosan na odluku

Džaba je njemu sve, ni on ni Dodo, više nemaju kuda
-
- Kontakt:
Drago mi je zbog tebe, što si pobjegaoo.numanumaye22 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 11:05Evo me prdim, lagano cackam nos i gledam u daljinu, smjeskam se i govorim sebi koja ljepota sto sam pobjegao iz regiona gdje vlastodrsci sa platom od 7 hiljada i autom od 100k eura, zavale, slazu i onda dodju i djele bajramluk od cenera ispred dzamije, dok jedna Ruanda salje satelit u svemir. Ponosan na odluku![]()
i to ti najveci uspjeh u zivotu jelnumanumaye22 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 11:05Odgovor je lagan- nista, nije obavezujuca logicno, tako da za prosjecnog bosnju se ne mijenja apsolutno nista. Cijene ostaju iste. Kao i plate i penzije.
Evo me prdim, lagano cackam nos i gledam u daljinu, smjeskam se i govorim sebi koja ljepota sto sam pobjegao iz regiona gdje vlastodrsci sa platom od 7 hiljada i autom od 100k eura, zavale, slazu i onda dodju i djele bajramluk od cenera ispred dzamije, dok jedna Ruanda salje satelit u svemir. Ponosan na odluku![]()
polahko ba otiso si neka si,ima priliku otici ko god hoce bilo gdje u svijetu,imam jarane koji rade na Aljasci,u njemackoj,irskoj,americi,svedskoj,spaniji...vazda ce sa balkana ljudi seliti i prije bilo i bit ce ali pogresno se misljenje stvara da pametni idu a glupi ostaju
a sto se tice rezolucije pitam,jer me bas interesuje otkud ovolika hampa oko toga kad je vec genocid presudjen i srbija je dijelom odgovorna i to je sud naglasio,sta se sad zeli
sta ako se ne donese jemso li se osramotili
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
Idem u Sloveniju do kraja ovog mjeseca, znači selim.
Otići iz BiH je uvijek posebna priča. Zemlja kojoj se vraćamo, barem na kratko, eto toliko da duša odahne, kada god se ukaže prilika.
Naš mentalitet nisu ćevapi, mahalska, šuplja, kahva, trač i sve ono površno, što bi neki željeli upakovati.
Naš mentalitet je rahatluk, zadovoljstvo malim stvarima, prikazat sebe u boljem svjetlu od onoga što u stvarnosti imaš, ono kako bi rekli stari neda se.
Skidam kapu ljudima koji šnjiraju s minimalcem i koji teško imaju mogućnosti napustit mjesto prebivališta, a kamoli zemlju. To su pravi umjetnici, Bošnjaci, koji bi ti sutra pomogli u svakom momentu, bez obzira što u špajzu nemaju zalihe za više od 10 dana.
Ismijavat i blatit svoje, mjesto gdje ti je korijen dobro zažilio, na bilo koji način, tako što si odlaskom familiji obezbijedio dobar život, blago rečeno žalosno.
Otići iz BiH je uvijek posebna priča. Zemlja kojoj se vraćamo, barem na kratko, eto toliko da duša odahne, kada god se ukaže prilika.
Naš mentalitet nisu ćevapi, mahalska, šuplja, kahva, trač i sve ono površno, što bi neki željeli upakovati.
Naš mentalitet je rahatluk, zadovoljstvo malim stvarima, prikazat sebe u boljem svjetlu od onoga što u stvarnosti imaš, ono kako bi rekli stari neda se.
Skidam kapu ljudima koji šnjiraju s minimalcem i koji teško imaju mogućnosti napustit mjesto prebivališta, a kamoli zemlju. To su pravi umjetnici, Bošnjaci, koji bi ti sutra pomogli u svakom momentu, bez obzira što u špajzu nemaju zalihe za više od 10 dana.
Ismijavat i blatit svoje, mjesto gdje ti je korijen dobro zažilio, na bilo koji način, tako što si odlaskom familiji obezbijedio dobar život, blago rečeno žalosno.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Digla se hampa jer hoce opet rat da nam serviraju
Da se ne prica o Izraelu
Sto vise zapad prica da su nama iza ledja, ovi sve gori i gori
A zapad realno boli **** za nama
Da se ne prica o Izraelu
Sto vise zapad prica da su nama iza ledja, ovi sve gori i gori
A zapad realno boli **** za nama
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
what 2 months following Utd does to a mf
Tu sam u prvim safovima, svega par sati vožnje nazad. Ne bi oca prepustio džahilima za vascijeli Zapad.
Brže bi stigao već desantne jedinice NATO-a.
Brže bi stigao već desantne jedinice NATO-a.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Nama rezolucija a njima avioni i vjerovatno zakon o imovini.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nesto mute uglavnom ne vjerujem nikom sa zapada dok nas ne ubace u nato
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Re: Chat
Ma imala-nemala značaj ova rezolucija, drago mi je gledati Srbe kako kmeče.
Da vidimo koja "arapska" zemlja će izdati BiH vjernike, možda UAE ili Jordan
Da vidimo koja "arapska" zemlja će izdati BiH vjernike, možda UAE ili Jordan

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Re: Chat
Pa Turska prva nije priznala genocid u Srebrenici
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 39 gostiju.