Gakpo igrac manje, jos Jones I Elliott nisu u elementu I dobijes ovo sto imamo
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Gakpo jedini u utakmici od trojice napadača (ili dvojice pošto je Elliot nedefinisan gdje igra)
Igra na niovu proslogodisnje, isto ko da Milnera, Hendu i OX-a gledam u veznom redu.
Srce, čast i ponos!
- SoloControTutti
- Kontakt:
Kazu pojedinci pretjerujem kad pisem negativno, sta reci poslije ovog poluvremena ? U zadnjih 14 utakmica, jedan clean sheet.
Ovaj put moram spomenuti da cak i Klopp pocinje da sere, igra protiv Atalante koja je ozbiljna ekipa sa Gomezom i Tsimikasom koji igra najgoru tekmu od dolaska u Liverpool, ono je sramota kako je covjek odigrao poluvrijeme. Presing Atalante je pojeo sredinu, nema pas igre, nikad vise dugih lopti na Anfieldu nije videno za poluvrijeme ja mislim. Nunez pokazuje ono sto govorim, nije sposoban decko, nema glavnu karakteristiku napadaca koji je game changer, ima sve osim zavrsnice, Liverpool nije ekipa koja to moze da trpi. Jones ne moze da uradi apsolutno nista i vidi se da mu fali tekmi i tempa. U drugom od pocetka krenuti s 3 nova igraca,a onda presjeci u 70oj sa jos tri po potrebi.
Ovo je vjerovatno jedina sansa za jos taj jedan trofej barem, a Klopp se sprda i mase glavom kao da je ocekivao nesto vise s ovom postavom, a uzimajuci u obzir generalno stanje ekipe i ucestalo primanje golova i losu zavrsnicu.
Ovaj put moram spomenuti da cak i Klopp pocinje da sere, igra protiv Atalante koja je ozbiljna ekipa sa Gomezom i Tsimikasom koji igra najgoru tekmu od dolaska u Liverpool, ono je sramota kako je covjek odigrao poluvrijeme. Presing Atalante je pojeo sredinu, nema pas igre, nikad vise dugih lopti na Anfieldu nije videno za poluvrijeme ja mislim. Nunez pokazuje ono sto govorim, nije sposoban decko, nema glavnu karakteristiku napadaca koji je game changer, ima sve osim zavrsnice, Liverpool nije ekipa koja to moze da trpi. Jones ne moze da uradi apsolutno nista i vidi se da mu fali tekmi i tempa. U drugom od pocetka krenuti s 3 nova igraca,a onda presjeci u 70oj sa jos tri po potrebi.
Ovo je vjerovatno jedina sansa za jos taj jedan trofej barem, a Klopp se sprda i mase glavom kao da je ocekivao nesto vise s ovom postavom, a uzimajuci u obzir generalno stanje ekipe i ucestalo primanje golova i losu zavrsnicu.
Zadnja izmjena: SoloControTutti, dana/u 11 apr 2024, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Pretjeruješ druže.
Jota je već na zagrijavanju.
Očekujem Doma i Salaha u nastavku.
Sumnjam nešto da će Trent igrat.
Jota je već na zagrijavanju.
Očekujem Doma i Salaha u nastavku.
Sumnjam nešto da će Trent igrat.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- JayCatwright
- Kontakt:
Kad vidim post solo cuntia znam da je vrijeme da se obrnu neke pare na lajvu
Ovo je sramota šta rade 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Imat cemo manje utakmica mozemo se fokusirati na ligu 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Najeli se baklave.
Kad pomislis da ne mogu jadnije odigrati oni se potvrde da te uvjere da mogu.
Kad pomislis da ne mogu jadnije odigrati oni se potvrde da te uvjere da mogu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Slijep Nunez je korisniji od Gakpa
Ne sjecam se kad smo gore izgledali na Anfieldu. Doslovno trebamo biti zadovoljni sa samo 0-2.
ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN
ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN
Srce, čast i ponos!
Jbt jesmo losi ali mi je nevjerovatno da Atalanta nije greske napravila, izgubili zadnje dvije od Fiorentine i Caglaria a izgledaju stabilno ko prime Juventus
Dabogda pogini ko god je pokrenuo Gomezu pricu da nije dao nikad gol
Gomezu za svaki sut od plate odbiti
E sad je fkt gotovo
I to je to od sezone, na kraju Micky mouse kup