PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
http://loyalkng.com/wp-content/uploads/ ... mib2fi.jpg
postovani igraci i igracice (unica), mi, direktori, smo danas odlucili da uzmemo jednu zajednicku fotografiju i da vam istu pokazemo. jbg nije fer da neznate ko su vam gospodari. znaci lijevo sam ja, desno je golgetter koji je inace normalan, al je pocadio na bischofshofenskom suncu, a u sredini je juventus koji nije ispao bas najljepse, jbg osvjetljenje ga uhebalo. ima mnogo ljepsu njusku u stvarnosti.
postovani igraci i igracice (unica), mi, direktori, smo danas odlucili da uzmemo jednu zajednicku fotografiju i da vam istu pokazemo. jbg nije fer da neznate ko su vam gospodari. znaci lijevo sam ja, desno je golgetter koji je inace normalan, al je pocadio na bischofshofenskom suncu, a u sredini je juventus koji nije ispao bas najljepse, jbg osvjetljenje ga uhebalo. ima mnogo ljepsu njusku u stvarnosti.
- Goalgetter
- Kontakt:
To je ta ekipa

-
jasko_juve
- Kontakt:
za prskanje vockica il za izbjegavanjeGoalgetter je napisao/la:To je ta ekipa![]()
![]()
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
unicaaaaaaaaaaaaaaa jesi tu da odigramo mec ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
haj jednu prijateljsku emire ?Emir_ZENICA je napisao/la:Gdje sam ja sunce vam vase![]()
![]()
A ja ..ja slikam
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
E yebemu i nervoza ne ide pa ne ide .... Od 2 - 0 do 2 - 3, pa Bože šta sam ti zgriješio .... -..-"

- Goalgetter
- Kontakt:
Funjai je novi clan SportSport.ba PES6 lige
On ce preuzeti tim Schalke04, koji je prije vodio Aulleta, ali i kratkotrajno i @unLz koji je banovan, stoga smo @Funjai ubacili u ligu.
Menedzer Evertona (Appocallyps), sa njim mozes odigrati tekmu prvog kola.
On ce preuzeti tim Schalke04, koji je prije vodio Aulleta, ali i kratkotrajno i @unLz koji je banovan, stoga smo @Funjai ubacili u ligu.
da nisi na kakve sihre, ne daj boze, nagazio ?? obrati si hodzi da te ocistiUnica_Liverpool_ je napisao/la:E yebemu i nervoza ne ide pa ne ide .... Od 2 - 0 do 2 - 3, pa Bože šta sam ti zgriješio .... -..-"![]()
![]()
![]()
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Goalgetter.Ja samo postavio rez na pes6 liga A ali nisam mogo strijelce nije htjelo da mi minimizira pes6 i tako da sam samo rez sliko.Nadam se da nece biti problema sto nisam sliko strijelceGoalgetter je napisao/la:Funjai je novi clan SportSport.ba PES6 lige
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ma ebi ga sad reko hajde da slikam rez mozda je vaznije,ali et sryEmir_ZENICA je napisao/la:Kad slikas slikaj strijelce,jer ce rezultat biti logican
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Dobar je Funjai igrao sam sa njim jednu ....Goalgetter je napisao/la:Funjai je novi clan SportSport.ba PES6 lige
imal ko zainteresovan
eu2
pass: mlohava
eu2
Zadnja izmjena: Stipe, dana/u 23 mar 2011, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
djes' hladno pivo, yo ovi splitski narkici samo hladno pivo, tbf the bestStipe je napisao/la:imal ko zainteresovan
eu2
pass: mlohava cuna
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
problemi sa dobavljacem xDDD
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
hajde neko
eu2
showbreaker
hbk
eu2
showbreaker
hbk
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Gdje mi je Bilbao?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
jesil jos tu ???Stipe je napisao/la:imal ko zainteresovan
eu2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.