FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ovo je bio doslovno jedini nacin da se izvuce povoljan rezultat, zatvoreno i na kontre. Igraci u vezi su nam toliko limitirani da igra na posjed s Arsenalom ne bi nista dobro donijela.
Priziva se Pavlovic u uzvratu a ja bih opet Laimeru dao prednost bas zbog tih defanzivnih zadataka. Visili smo do izjednacenja, ali poslije toga je fino to sve bilo zatvoreno, cesto Arsenal nije imao ideju kako napasti. Dali smo posjed i pored tog smo zabili 2x i imali jos fine 2x prilike, ali imao je i protivnik tako da je nerjeseno mjera.
Od ove cetvorke naprijed jedino je Jamal bio pomalo nwvidljiv, ocekuje se od njega vise.
Sudija poprilicno pogubljen, ne znam tko mu dade da sudi jednu ovakvu utakmicu.
Sve je jos uvijek otvoreno, prednost domaceg terena ne znaci nista. Mozda nije popularno misljenje, ali ja bih postavio potpuno istu taktiku, j..o posjed, jedino rezultat je bitan, limitirana smo ekipa igracki za ono sto smo navikli da gledamo, tako da bi 1/2 LP s ovim kadrom bio pravi uspjeh.
Priziva se Pavlovic u uzvratu a ja bih opet Laimeru dao prednost bas zbog tih defanzivnih zadataka. Visili smo do izjednacenja, ali poslije toga je fino to sve bilo zatvoreno, cesto Arsenal nije imao ideju kako napasti. Dali smo posjed i pored tog smo zabili 2x i imali jos fine 2x prilike, ali imao je i protivnik tako da je nerjeseno mjera.
Od ove cetvorke naprijed jedino je Jamal bio pomalo nwvidljiv, ocekuje se od njega vise.
Sudija poprilicno pogubljen, ne znam tko mu dade da sudi jednu ovakvu utakmicu.
Sve je jos uvijek otvoreno, prednost domaceg terena ne znaci nista. Mozda nije popularno misljenje, ali ja bih postavio potpuno istu taktiku, j..o posjed, jedino rezultat je bitan, limitirana smo ekipa igracki za ono sto smo navikli da gledamo, tako da bi 1/2 LP s ovim kadrom bio pravi uspjeh.
Krmak se oporavio da zabije u Londonu i sad opet godisnji odmordirkules je napisao/la: ↑09 apr 2024, 23:28Isto tako ne treba zaboraviti da se prvih 20 minuta do gola nismo mogli sastaviti, preći centar kako treba. Da je nakon gola Sake, White imao zicer, utakmica je mogla otići u sasvim drugom pravcu, ponižavanja
Ovaj kad mu se igra nema sreće.Max Eberl on Gnabry's injury: "He's out again. He's not doing well. He knows he has something" [@Plettigoal]

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pokazao ko je gazda u Londonu i sad do Euraharden je napisao/la: ↑09 apr 2024, 23:39Krmak se oporavio da zabije u Londonu i sad opet godisnji odmordirkules je napisao/la: ↑09 apr 2024, 23:28Isto tako ne treba zaboraviti da se prvih 20 minuta do gola nismo mogli sastaviti, preći centar kako treba. Da je nakon gola Sake, White imao zicer, utakmica je mogla otići u sasvim drugom pravcu, ponižavanja
Ovaj kad mu se igra nema sreće.Max Eberl on Gnabry's injury: "He's out again. He's not doing well. He knows he has something" [@Plettigoal]![]()

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
S ovakvim profilima i cijelom trenutnom situacijom mi bi trebali da igramo nešto kao Liverpool. Treba samo pogledat kakav je njihov vezni red a kako ljudi dobro guraju.dirkules je napisao/la: ↑09 apr 2024, 23:24
Goretzka je meni svakako igrač kojeg bih stavljao ispred Laimera, zbog tijela, visine i još nekih stvari.
To svakako da njih dvojica nisu kreatori, to je i problem što se onda sve stavlja na pleća Musiale da se vrati i prenese loptu nekim driblingom ili pasom koji otvara prostor, to je ako gledamo kroz sredinu.
Sve je u našim rukama, treba ovo proći.
Po meni i ne treba puno korekcija u ovom kadru, ostavio bi Kimmicha na beku, a doveo pravog kreativca. I u odbrani treba vidjet ko je višak. Kim je bio najbolji odbrambeni Serie A, a kod nas je to u naznakama pokazao i sada je pao u rupu i završio na klupi. Upamecano je psihički nestabilan, Dier i nabrijan i često solidan ali večeras kod prvog primljenig gola neodlučan. De Ligt mi je nekako broj 1.
I šteta je što odjednom Coman pomišlja na odlazak a donedavno je isticao da je prezadovoljan kod nas. To bi želio da se opet promijeni jer ostavio bi njega i Gnabryja a riješio se Sanea (ne vidim nikako pravi kontinuiran napredak kod njega).
Često se biraju utakmice koje će se odigrat top i čudna je atmosfera pa mi često igrače vidimo dosta slabijim nego što zapravo jesu.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Dobra utakmica, u uzvratu je sve otvoreno. Tuchel nije imao sreće sa izmjenama, vidjelo se da ga je jako pogodila ozljeda Gnabryja, da je znao ostavio bi Sanea u igri. Sane jest smotan igrač, ali je iznosio loptu maestralno. Stoperski par je odigrao vrlo solidno, pravo fajterski, Mekani i Kim pored njih mogu na ferije.
I na kraju, Tuchel je jako dobro posložio igru, iz ovog materijala večeras je izvukao maksimum.
I na kraju, Tuchel je jako dobro posložio igru, iz ovog materijala večeras je izvukao maksimum.
Nama fali muda na terenu. Pogledao sam sada golove koji su padali na utakmici Real-City, osim prva dva koji su očite greške u postavci, pala su 3 eurogola i jedna kontra kakvu je Sane istu imao, a nije znao završiti, dakle cojones.
Ja mislim da je Pavard bio zadnji igrač u Bayernu koji je znao ovako opaliti loptu neočekivano. Moramo poraditi na tom segmentu igre, ipak su u pitanju profesionalni igrači kojima bi šutevi s distance trebali da budu prva stvar u CV-u, a da stvar bude gora Arsenal je po tom pitanju još gori od nas.
Ja mislim da je Pavard bio zadnji igrač u Bayernu koji je znao ovako opaliti loptu neočekivano. Moramo poraditi na tom segmentu igre, ipak su u pitanju profesionalni igrači kojima bi šutevi s distance trebali da budu prva stvar u CV-u, a da stvar bude gora Arsenal je po tom pitanju još gori od nas.
Ja sam istog mišljenja, ovdje ima odličnih igrača, ne može odjednom biti da su mnogi prestali znati igrati fudbal. Nemoguće, plus nisu to igrači 30+ pa da kažeš godine itd. To je problem na relaciji trener-igrači, ono što je trener želio nije na taj način implementirano, trener je odmah u startu i postavio neke želje, dao poruku nekim igračima što ovi nisu prihvatili. Historija je tih dešavanja u klubu, a TT nije uspio izgraditi man management I tu je fasovao.effe_sa je napisao/la: ↑09 apr 2024, 23:46S ovakvim profilima i cijelom trenutnom situacijom mi bi trebali da igramo nešto kao Liverpool. Treba samo pogledat kakav je njihov vezni red a kako ljudi dobro guraju.dirkules je napisao/la: ↑09 apr 2024, 23:24
Goretzka je meni svakako igrač kojeg bih stavljao ispred Laimera, zbog tijela, visine i još nekih stvari.
To svakako da njih dvojica nisu kreatori, to je i problem što se onda sve stavlja na pleća Musiale da se vrati i prenese loptu nekim driblingom ili pasom koji otvara prostor, to je ako gledamo kroz sredinu.
Sve je u našim rukama, treba ovo proći.
Po meni i ne treba puno korekcija u ovom kadru, ostavio bi Kimmicha na beku, a doveo pravog kreativca. I u odbrani treba vidjet ko je višak. Kim je bio najbolji odbrambeni Serie A, a kod nas je to u naznakama pokazao i sada je pao u rupu i završio na klupi. Upamecano je psihički nestabilan, Dier i nabrijan i često solidan ali večeras kod prvog primljenig gola neodlučan. De Ligt mi je nekako broj 1.
I šteta je što odjednom Coman pomišlja na odlazak a donedavno je isticao da je prezadovoljan kod nas. To bi želio da se opet promijeni jer ostavio bi njega i Gnabryja a riješio se Sanea (ne vidim nikako pravi kontinuiran napredak kod njega).
Često se biraju utakmice koje će se odigrat top i čudna je atmosfera pa mi često igrače vidimo dosta slabijim nego što zapravo jesu.
Za štopera bih definitivno (uz odlazak Upe) ganjao nekog ljevaka, igra iz zadnje linije je totalno drugačija sa prirodno orijentiranim štoperom.
Dier isto nije nivo za ovaj dio LP, Kimu više vjerujem u datim okolnostima.
Što se tiče Sanea, iznio sam mišljenje, prodati, domiriti i dovesti Wirtza. Coman kao profil runnera je potreban i Gnabry kao finisher iz drugog plana isto.
Ali pak stvari će u drugom pravcu.
Max Eberl about @leroy_sane who showed a top performance tonight:
„Leroy has unbelievable potential. If he taps into that, he can be one of the best players in the world.“
Contract valid until 2025. Concrete talks about an extension will start soon. Bayern would like him to extend. Sané is also willing to renew his contract.
@SkySportDE
Zadnja izmjena: dirkules, dana/u 10 apr 2024, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
Naravno da u timu ima odličnih igrača, međutim što to vrijedi kad je većina oštećena roba.
Gnabry i kad odluči igrati i steše figuru i dalje mu tijelo ne može izdržati ozbiljnu utakmicu.
Upa ima sve predispozidicije kao i Davies osim glave, tamo je magla u koju ulijećeš sa 200 na sat i nemaš pojma kako ćeš proći, tako ne zna ni on.
Itd.
Bar ove utakmice na kraju mogu pokazati Eberlu dosta toga.
Dier kod prvog gola se izmiče protivniku, dok protivnici ulijeću u šuteve igrača Bayerna. Neuer kod kornera izlijeće tko zna kuda, postao je teška rupa kod kornera.
Gnabry i kad odluči igrati i steše figuru i dalje mu tijelo ne može izdržati ozbiljnu utakmicu.
Upa ima sve predispozidicije kao i Davies osim glave, tamo je magla u koju ulijećeš sa 200 na sat i nemaš pojma kako ćeš proći, tako ne zna ni on.
Itd.
Bar ove utakmice na kraju mogu pokazati Eberlu dosta toga.
Dier kod prvog gola se izmiče protivniku, dok protivnici ulijeću u šuteve igrača Bayerna. Neuer kod kornera izlijeće tko zna kuda, postao je teška rupa kod kornera.
Koje objašnjenje sudije, "kid's mistake"Tuchel: “The referee made a huge mistake, there was a penalty for handball”.
“I know it was a crazy situation. They put the ball down, he whistles and the defender takes the ball with his hands”.
“What makes us really angry is the explanation on the pitch. He told our players it was a 'kid's mistake' and he won't give a penalty for that in a Champions League quarterfinal. It's a horrible, horrible explanation. Kid's mistake, adult's mistake, whatever - we feel angry because it was a huge decision against us”.

- Centre forward
- Kontakt:
Comanu krivo jer prvi puta u životu neće osvojit' domaće prvenstvo, pa diže sidro. Dobrooo ga unovčit'.
Iako nisam mog'o gledat', razočaran sam rezultatom. Ne pobijedit' MKO Arsenal znači da smo baš u rupi i da neke stvari moraju da se mijenjaju, još veceras.
Iako nisam mog'o gledat', razočaran sam rezultatom. Ne pobijedit' MKO Arsenal znači da smo baš u rupi i da neke stvari moraju da se mijenjaju, još veceras.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Razocaran si rezultatom? Gledas li nas zadnje 2-3 godine, gledas li Arsenal ove sezone?Centre forward je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:48Comanu krivo jer prvi puta u životu neće osvojit' domaće prvenstvo, pa diže sidro. Dobrooo ga unovčit'.
- Centre forward
- Kontakt:
Ima nas par Bayernovaca igra ovu SportSport Ligu, čisto iz rezignacije.Sensei je napisao/la: ↑10 apr 2024, 09:11Razocaran si rezultatom? Gledas li nas zadnje 2-3 godine, gledas li Arsenal ove sezone?Centre forward je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:48Comanu krivo jer prvi puta u životu neće osvojit' domaće prvenstvo, pa diže sidro. Dobrooo ga unovčit'.
Mi da smo se skupili izvukli bi remi sinoć.
Gledam li Arsenal ? Heh.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Partiju nisam gledao, tek jutros snimke. Zašto nije penal svirao u zadnoj minuti kad je Nojo Saku oborio?
Na snimkama bih rekao da je Sane bio najbolji igrač, jer je svaki napad on bio ključni igrač. A sad znam koliko on toga i zabrlja redovno. Ali se i čini kako jedino on i Musiala mogu kreirati nešto u ovom timu. Samo im je zajedničko što ih često nema nigdje. Gnabri je bio i ostao naš najbolji ofanzivac, uvijek direktan i konkretan. Dobro je da mali Tel ima takav karakter. Davies i Laimer neprisebni.
Na snimkama bih rekao da je Sane bio najbolji igrač, jer je svaki napad on bio ključni igrač. A sad znam koliko on toga i zabrlja redovno. Ali se i čini kako jedino on i Musiala mogu kreirati nešto u ovom timu. Samo im je zajedničko što ih često nema nigdje. Gnabri je bio i ostao naš najbolji ofanzivac, uvijek direktan i konkretan. Dobro je da mali Tel ima takav karakter. Davies i Laimer neprisebni.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Kingsley Coman.
Znači spremni su prodati čovjeka koji je u Bayernu 10 godina, koji je jako zahvalan igrač, koji uvijek daje svoj maximum, koji ima tek 28 godina i koji je ovako na prvu iz glave Bayernu svojim golovima osigurao prolaz dalje u Ligi prvaka protiv Juventusa, zabio izuzetno važan gol protiv Kolna kad se odlučivalo o naslovu prvaka i najvažniji gol njegove karijere u finalu protiv Psg-a.
Čovjek koji je zahvalan i sretan što igra u Bayernu, smiren karakter i pravi profesionalac za razliku od drugih, koji izjavljuje da bi želio postati legenda Bayerna a već sad kotira visoko i ako ostane još 5 godina svakako će zacementirati taj status.
Razumijem da on nije Arjen Robben ili Franck Ribery i neće nikad biti, nema tu dileme ali momak je uvijek davao maximum za Bayern i uvijek je bio izuzetno zahvalan igrač.
Treba prodati Comana a ostaviti Sanea jer je u njemu "Weltklasse potenzial" sa 28 godina...
E moj Bayern, stvarno ne znam kako misle napraviti remont i 5 koraka naprijed sa igračima tipa Laimer, Goretzka i Sane...
Također drže Tuchela i dalje a ovaj izgubljen u vremenu i prostoru...
Znači spremni su prodati čovjeka koji je u Bayernu 10 godina, koji je jako zahvalan igrač, koji uvijek daje svoj maximum, koji ima tek 28 godina i koji je ovako na prvu iz glave Bayernu svojim golovima osigurao prolaz dalje u Ligi prvaka protiv Juventusa, zabio izuzetno važan gol protiv Kolna kad se odlučivalo o naslovu prvaka i najvažniji gol njegove karijere u finalu protiv Psg-a.
Čovjek koji je zahvalan i sretan što igra u Bayernu, smiren karakter i pravi profesionalac za razliku od drugih, koji izjavljuje da bi želio postati legenda Bayerna a već sad kotira visoko i ako ostane još 5 godina svakako će zacementirati taj status.
Razumijem da on nije Arjen Robben ili Franck Ribery i neće nikad biti, nema tu dileme ali momak je uvijek davao maximum za Bayern i uvijek je bio izuzetno zahvalan igrač.
Treba prodati Comana a ostaviti Sanea jer je u njemu "Weltklasse potenzial" sa 28 godina...

E moj Bayern, stvarno ne znam kako misle napraviti remont i 5 koraka naprijed sa igračima tipa Laimer, Goretzka i Sane...
Također drže Tuchela i dalje a ovaj izgubljen u vremenu i prostoru...
Sudija smijurija, nevjerovatno da nije sviran penal, sramota da uopce sudi takav debil ligu prvaka.
S obzirom na nas vezni red, odlican rezultat.
Neuer svjetska klasa.
I dalje je Arsenal favorit, mi smo skandalozni, ostavljamo previse prostora, tako jeftine golove primamo da je za nepovjerovati.
Sane dobar osim zavrsnice, covjek je Robben bez gola, dakle polovnjak. Coman je nase najbolje krilo.
S obzirom na nas vezni red, odlican rezultat.
Neuer svjetska klasa.
I dalje je Arsenal favorit, mi smo skandalozni, ostavljamo previse prostora, tako jeftine golove primamo da je za nepovjerovati.
Sane dobar osim zavrsnice, covjek je Robben bez gola, dakle polovnjak. Coman je nase najbolje krilo.
-
- Kontakt:
Sane je maestralno iznosio loptu i donio vam sam dva gola. Vrh igrač.

Nemojte se ljutiti, ali sa ovakvim statistikama Coman nikako ne može biti naše najbolje krilo.
Svaka mu je sezona u brojkama tu negdje.
Od njega se već godinama očekuje da eksplodira jer ima potencijal, odnosno imao je pošto mu je već 28 , ali on to ni izbliza nije opravdao ako ćemo gledati ove osnovne fudbalske parametre.
Ima brzinu, ima tehniku,defanzivno je odgovoran, ali decision making mu je užasan, nikako to nije popravio. I naravno ozljede kojih mu ne fali.
A nije ni da za džabe igra, pa da kažeš voli klub, ne vidim ga nikako kao jednu od legendi kluba bez obzira na broj godina koje je proveo u Bayernu.
Svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti Bajram šerif mubarek olsun,braco bavarci sve najbolje .
Sto se tice sinocnje tekme ,na tenane smo prčiji uvali dva gola bez neke muke
,prčija se trudila, i ruku na srce dali su golove ali dosta teze ,da ne govorim da nas je sudija pokrao za penal na samom kraju.Dosta dobro ,ali mora jos bolje ,zapravo puno bolje ako prodjemo u polufinale .
Sada prčiju zavrsiti na A.areni ,i hoce li gicbri igrati u uzvratu
.
p.s:evo upravo procitah da je gicbri out tri hefte
velika steta ,samo mi nikad nece biti jasno zasto uvijek ali bas uvijek ,nasi krilni igraci su najpodloznji ozljedama jos od ere roberija kako to da uvijek imamo te staklene igrace i kad trebaju uvijek je neko van stroja 
koman je drugi profil igraca naspram gicbrija ,puno limitiraniji sto se tehnike tice ,malo brzi nego gicrbi i to je to ,nesto imam utisak da nece dati taj doprinos kao gicbri
Sto se tice sinocnje tekme ,na tenane smo prčiji uvali dva gola bez neke muke

Sada prčiju zavrsiti na A.areni ,i hoce li gicbri igrati u uzvratu

p.s:evo upravo procitah da je gicbri out tri hefte

koman je drugi profil igraca naspram gicbrija ,puno limitiraniji sto se tehnike tice ,malo brzi nego gicrbi i to je to ,nesto imam utisak da nece dati taj doprinos kao gicbri

Pravda za Tyson Furya
Imaćete sreće ako se i Komančeros ne povrijedi. Radi se o odličnom igraču čija nešto lošija statistika je posljedica nedostatka igračkog ritma i tu leži zeko. U zadnjih 7 sezona je zbog povreda izostao 134 utakmice ili 19 po sezoni. Dakle, igra u prosjeku pola sezone a pola se liječi. Kad bi ga mogli plaćati po učinku imalo bi ga smisla produžiti, ovako da je i Messi šta vrijedi kad ne igra.
Sinoć ste odigrali kompaktno, ratnički, i trebali bi ponoviti takvu utakmica na AA. Ima smisla i ništa ne mijenjati u rosteru, osim Gicka umjesto kojeg bi igrao Komančeros (barem do povrede).
Sinoć ste odigrali kompaktno, ratnički, i trebali bi ponoviti takvu utakmica na AA. Ima smisla i ništa ne mijenjati u rosteru, osim Gicka umjesto kojeg bi igrao Komančeros (barem do povrede).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.