FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
U stvarnosti već u petoj minuti pušta protivnika za 1:0 a u 10-toj leti van zbog penala i crvenog kartona.
AKO MOZE MOLBA DA NEKO VECERAS PRED UTAKMICU STAVI KAKAV DOBAR LINK NECU BITI U MOGUCNOSTI DA GLEDAM.KUCI UTAKMICU.
A sto se tice same utakmice bez obzira na sve lose sto gledamo cijele sezone ja zaista vjerujem u pobjedu mozda nisam objektivan i iz mene govori ljubav prema ovom.klubu ....ali nekada ako se sjecaju ovi stariji forumasi Bayern kada je bio podcjenjivan i otpisan bio je najopasniji ....jedna od drazih pobjeda takvih je bila u torinu 4 2 ako se sjecate Timoscuka dao je tu gol.
Neka idealana situacija je i moja zelja da veceras vidim napad od prve minute presing i da ne pretjerujem Musiala Kejn i slag na kraju Sane za 3 0 i da sutra gledam ove umisljene likove sa ESPN a kako traze izgovore zq poraz njihovog Arsenala.
Sve na stranu ja neznam negativno gledati prije utakmice uvijek je tu neka nada vjera da cu vidjeti prqvi Bayern a ako nebude onda nazalost cekati ljeto i neke nove klince i pohode na nove trofeje.
A veceras iskreno vjerujem u dobru predstavu i mozda da dozovemo ove umisljene engleze pameti i jos jednom pokazemo dq je London odavno Bayernov
A sto se tice same utakmice bez obzira na sve lose sto gledamo cijele sezone ja zaista vjerujem u pobjedu mozda nisam objektivan i iz mene govori ljubav prema ovom.klubu ....ali nekada ako se sjecaju ovi stariji forumasi Bayern kada je bio podcjenjivan i otpisan bio je najopasniji ....jedna od drazih pobjeda takvih je bila u torinu 4 2 ako se sjecate Timoscuka dao je tu gol.
Neka idealana situacija je i moja zelja da veceras vidim napad od prve minute presing i da ne pretjerujem Musiala Kejn i slag na kraju Sane za 3 0 i da sutra gledam ove umisljene likove sa ESPN a kako traze izgovore zq poraz njihovog Arsenala.
Sve na stranu ja neznam negativno gledati prije utakmice uvijek je tu neka nada vjera da cu vidjeti prqvi Bayern a ako nebude onda nazalost cekati ljeto i neke nove klince i pohode na nove trofeje.
A veceras iskreno vjerujem u dobru predstavu i mozda da dozovemo ove umisljene engleze pameti i jos jednom pokazemo dq je London odavno Bayernov
𝗕𝗮𝘆𝗲𝗿𝗻 𝗫𝗜 𝗮𝗴𝗮𝗶𝗻𝘀𝘁 𝗔𝗿𝘀𝗲𝗻𝗮𝗹
Neuer © -
Kimmich, de Ligt, Dier, Davies -
Laimer, Goretzka -
Sané, Musiala, Gnabry -
Kane
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ko vam je ovaj u veznom redu Laimer? 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Iskren da budem, Guerreiro je prihvatljivija opcija u sredini od Laimera ali neka nas Austrijanac iznenadi.
Tuchel je ako nista drugo, barem gurnuo Gnabrya od prve minute, zna on da ce tu biti motiv vise.
Vidjecemo, ja ocekujem od Kanea gol i solidan broj ubacaja Kimmicha sa bekovske pozicije te mogucu asistenciju.
Tuchel je ako nista drugo, barem gurnuo Gnabrya od prve minute, zna on da ce tu biti motiv vise.
Vidjecemo, ja ocekujem od Kanea gol i solidan broj ubacaja Kimmicha sa bekovske pozicije te mogucu asistenciju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Guerreiro nije dovoljno spreman da starta.Omerbavarac je napisao/la: ↑09 apr 2024, 20:15Iskren da budem, Guerreiro je prihvatljivija opcija u sredini od Laimera ali neka nas Austrijanac iznenadi.
Cak mi je donekle i ok Laimer u vezi ako idemo logikom da ce se igrati defanzivnije, razbijati protivnicke napade i na brzu tranziciju pokusati nesto uciniti. Imamo naprijed igrace koji te mogu kaznit i imaju golova u sebi, samo me strah Sanea i njegovog petljanja s loptom, gubljenja iste i onda mahanja rukama.
- bavaraccccc
- Kontakt:
Bijah euforičan u Klinsmanovoj eri pa ne vidim razloga zašto da ne budem i večeras. Sastav lajkam prvenstveno jer nastupa Serge The Chef.
Hajdeeeeeeeee, golova Bavarci..
Hajdeeeeeeeee, golova Bavarci..
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Aj momci sretno, nemojte sve što ste skupili dobrih djela za ramazan prosut večeras.
Imali neko stream bilo kakav
-
- Kontakt:
Davies je gluplji od qrca
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Puhnu vjetar Saka pade, Davies out za uzvrat 

sudija sjetim ti se zene nije za zutog tek he pocetak tekme
Pravda za Tyson Furya
-
- Kontakt:
I opet Davies glupan ispade. Yebo sve svoje, goni ga na klupu.
I am not yet born; O hear me.
Opet krivac balerina koja ganja ugovor. Kako pusti svog igrača u šesnaestercu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.