Pozdrav, fellow supporteri! Da se ovim putem upisem for the first time. Dugo vec pratim ovaj forum, pogotovo ovaj podorum, tj. temu, pa se odlucih prijaviti, mozda ponekad i sudjelovati u diskusijama itd.
Gledajuci sezonu i ovu zadnju tekmu, ostaje nevjerovatno gorak ukus nakon 2-2 na OT-u. Jel moguce da likovi mogu imati 28 (!) suteva na gol i samo dva gola?!

No, do kraja ima jos tih 7 kola, gdje se stvarno nadam da i ostali mogu i hoce kiksati, ne bi li se uzela ta liga na kraju jedne dive ere Kloppa.
Inace prosle sedmice prvi put u zivotu bio na Anfieldu protiv Sheffielda, osjecaj je i dalje neopisiv, energija koju taj stadion posjeduje is something else.
Gledati klub koji pratis vec 20+ godina sa fucking Kopa, pjevati (bar natucati) sve te pjesme sa lokalcima, zivcirati se sto na poluvremenu protiv SHU ne vode 5-0, primiti onaj odbijanac u drugom poluvremenu i dobiti zivcani slom, dozivjeti Maccin gol i eksploziju emocija nakon toga i kao slag na tortu dozivjeti Klopps fist pumps uz onoliko buke na stadionu - NEPROCJENJIVO!
Rekao sam zeni da se ne ljuti, ali da je to bilo najbolje putovanje mog zivota. Siguran sam da me mrzi za tu izjavu, ali istina zna da boli