Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
53%
2. Ne
47
47%

Ukupno glasova: 101

jasonstatham
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la jasonstatham » 08 apr 2024, 21:41

Istina Fueza, istina. Slažem se. Sva ona priča oko Caiceda i Lavie i Endo inicijalno razočarenje, nikako nije slutilo na ovo sada. Nema šanse da bih vjerovao da bi bili prvi početkom aprila. Ali kad već jesu, navijam na max. da ovo bude njihova sezona i neka ovaj put City ispuši za poen.

Koliko je vrijedno spominjati da niti jedan derbi nisu dobili, toliko je i žaliti se na sudijsku lakrdiju i pljačku, ako ništa barem Tot i Ars sudijske greške su ukrale recimo 3 poena. 7 utakmica i to je to. Samo jako i hrabro.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 08 apr 2024, 23:36

Arvid je napisao/la:
08 apr 2024, 20:37
SoloControTutti je napisao/la:
08 apr 2024, 20:21
Vi koji se nadate jos i dalje ste bas mazohisti. Poslije klasicnog choke-a ja ne vidim da ova ekipa moze da bude na nivou koji je potreban da dobiju sve preostale tekme. Mogu samo biti jos nesigurniji i losiji, ponavljam opet sta da misle i rade Virgil, Macca i Endo, igraci jedini koji su na nivou zadatka u zadnjem periodu i shvataju situaciju, da imas ispred igrace invalide nesposobne da realizuju sanse, nazad tu i tamo iako treba priznati da i odbrana ova koliko god Quansah i Bradley imaju dobre debi sezone puca po savovima, nemas cistu postelju 10 tekmi, curi svaku tekmu. Poslije ovog luzerisanja se mogu samo nadati da uzmu manje bitan Evropski trofej ako se saberu i izbrisu slike iz EPL-a.
Koje pretjerivanje jbt :urnebes: :bow:
Sta je ovdje pretjerivanje ? :hmmmmm:

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 08 apr 2024, 23:44

Fuerza je napisao/la:
08 apr 2024, 21:16
"Šta da kažu Alexis, Endo i Virgil", isto da oni nisu imali period u kom su bili loši jbt.
Desio se kiks koji se nije smio desiti ali eto, bilo je i izgubljenih utakmica koje smo dobili, a sad odjednom luzeri. Do juče mentality monsters, a sad luzeri, do juče Darwin agent of chaos danas rezerva u vrh glave. O Salahu da ne govorim, do januara najbolji igrač na svijetu, a sad treba da ide što prije, ako je moguće prije kraja sezone koči nas.
Nije receno da su svi luzeri i da su generalno luzeri, ova tekma je bila luzerski cin, pogotovo pojedinaca, sta je tu problem, cinjenica je cinjenica. Ta tri navedena igraca jedini igraju na nivou koji se ocekuje, normalno da ce se pitati s kim igraju, kad ti cijeli napad izgleda letargicno i gurne te u kanala ti odigras odlicno u sredini, pripremis i serviras. Ako ste gledali izjave Virgila i Kloppa valjda ste skontali sta kazu izmedu redova.

P.S. Od mene nigdje nisi cuo da sam rekao da je Salah najbolji na svijetu niti sam Darwinu davao neke nadimke itd. Inace ne hajpam previse nikog i nista, ako je neko odigrao za qurca tekmu ili je u qurcevitom periodu zasto to da se ne kaze, sta treba da nase **** mirise jer je nase a druga smrde jbg. Nigdje veze.

Da li neko ovdje ima samopouzdanja kada Darwin trci 1 na 1 ili imas kontru s igracem ili dva vise, da li neko od vas gleda tekmu i ima samopouzdanja u odbranu, koliko puta se prima prvi gol ili dajes sanse najvehtiim ekipama da ti ruiniraju tekmu itd. prevehto i stalno drama. Mozes par tekmi tako da odradis ali ako je to 15 tekmi onda negdje ima problem.
Zadnja izmjena: SoloControTutti, dana/u 09 apr 2024, 00:36, ukupno mijenjano 2 puta.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 08 apr 2024, 23:46

Kako umire od zelje da se proda Barceloni na kraju sezone, mozda nam donese i titulu, pa nek ide i on i ćaća mu :salut:
08 apr 2024, 23:36
Arvid je napisao/la:
08 apr 2024, 20:37
08 apr 2024, 20:21
Vi koji se nadate jos i dalje ste bas mazohisti. Poslije klasicnog choke-a ja ne vidim da ova ekipa moze da bude na nivou koji je potreban da dobiju sve preostale tekme. Mogu samo biti jos nesigurniji i losiji, ponavljam opet sta da misle i rade Virgil, Macca i Endo, igraci jedini koji su na nivou zadatka u zadnjem periodu i shvataju situaciju, da imas ispred igrace invalide nesposobne da realizuju sanse, nazad tu i tamo iako treba priznati da i odbrana ova koliko god Quansah i Bradley imaju dobre debi sezone puca po savovima, nemas cistu postelju 10 tekmi, curi svaku tekmu. Poslije ovog luzerisanja se mogu samo nadati da uzmu manje bitan Evropski trofej ako se saberu i izbrisu slike iz EPL-a.
Koje pretjerivanje jbt :urnebes: :bow:
Sta je ovdje pretjerivanje ? :hmmmmm:
Samo pila naopako brt moj :salut:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 apr 2024, 05:07

Navijač Liverpoola u negativnosti nikad ne može pretjerati. Zabraniti ću optimizam na temi.

Samo me zanima kako @fera podnosi ovo sve :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 09 apr 2024, 07:44

jasonstatham je napisao/la:
08 apr 2024, 21:08
Rajaz je napisao/la:
08 apr 2024, 10:22
07 apr 2024, 18:33
Mater im **** svima redom.
Nunez mali ****. Koliko to vremena se treba on čekati da proradi? Kako je moguće ono fuliti? A isto vrijedi za Salah, kakav je ovo indolentan pristup utakmici?
Ovo je trebalo biti 0:3 na poluvremenu.
Dobro su i bod izvukli koji su ovo mentalni patuljci.

Hebeni Man, nikad gori, nikoga od štopera nemaju. Smiješna ekipa. Dva šuta, dva gola.
Kolega kad si se ti prešaltao na Liverpool :shock:
Raj lafe, Liverpool i Barcelona, dvije ljubavi, kao dvoje djece.
Ko razumije, shvatiće.
A za koga si navijao 2019. kada su se sastala ova dva tima? :mrgreen:

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 09 apr 2024, 09:02

08 apr 2024, 23:44
Fuerza je napisao/la:
08 apr 2024, 21:16
"Šta da kažu Alexis, Endo i Virgil", isto da oni nisu imali period u kom su bili loši jbt.
Desio se kiks koji se nije smio desiti ali eto, bilo je i izgubljenih utakmica koje smo dobili, a sad odjednom luzeri. Do juče mentality monsters, a sad luzeri, do juče Darwin agent of chaos danas rezerva u vrh glave. O Salahu da ne govorim, do januara najbolji igrač na svijetu, a sad treba da ide što prije, ako je moguće prije kraja sezone koči nas.
Nije receno da su svi luzeri i da su generalno luzeri, ova tekma je bila luzerski cin, pogotovo pojedinaca, sta je tu problem, cinjenica je cinjenica. Ta tri navedena igraca jedini igraju na nivou koji se ocekuje, normalno da ce se pitati s kim igraju, kad ti cijeli napad izgleda letargicno i gurne te u kanala ti odigras odlicno u sredini, pripremis i serviras. Ako ste gledali izjave Virgila i Kloppa valjda ste skontali sta kazu izmedu redova.

P.S. Od mene nigdje nisi cuo da sam rekao da je Salah najbolji na svijetu niti sam Darwinu davao neke nadimke itd. Inace ne hajpam previse nikog i nista, ako je neko odigrao za qurca tekmu ili je u qurcevitom periodu zasto to da se ne kaze, sta treba da nase **** mirise jer je nase a druga smrde jbg. Nigdje veze.

Da li neko ovdje ima samopouzdanja kada Darwin trci 1 na 1 ili imas kontru s igracem ili dva vise, da li neko od vas gleda tekmu i ima samopouzdanja u odbranu, koliko puta se prima prvi gol ili dajes sanse najvehtiim ekipama da ti ruiniraju tekmu itd. prevehto i stalno drama. Mozes par tekmi tako da odradis ali ako je to 15 tekmi onda negdje ima problem.
Ma ne govorim konkretno o tebi, nego generalno.
Ta se utakmica nije smjela kiksati, a kiksnuli su i šta da se radi jbg.
A druga stvar kad smo već puni takvih igrača u koje ne vjeruješ ne znam što si se iznervirao toliko. Onda ti je jasno da taj tim ne može uzeti titulu i nemaš se čemu nadati pa ti treba biti svejedno. Ili ipak vjeruješ da mogu?

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 09 apr 2024, 11:02

Rajaz je napisao/la:
09 apr 2024, 07:44
Rajaz je napisao/la:
08 apr 2024, 10:22

Kolega kad si se ti prešaltao na Liverpool :shock:
Ko razumije, shvatiće.
Let the best team win, ko prije mladoj... Stvarno mi je bilo svejedno.
Bitno je bilo uzeti Tottenham u finalu.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 09 apr 2024, 11:24

09 apr 2024, 11:02
Rajaz je napisao/la:
09 apr 2024, 07:44

Ko razumije, shvatiće.
Let the best team win, ko prije mladoj... Stvarno mi je bilo svejedno.
Bitno je bilo uzeti Tottenham u finalu.
Hmmm interesantno :hmmmmm: :mrgreen:

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 09 apr 2024, 13:11

Fuerza je napisao/la:
09 apr 2024, 09:02
Ma ne govorim konkretno o tebi, nego generalno.
Ta se utakmica nije smjela kiksati, a kiksnuli su i šta da se radi jbg.
A druga stvar kad smo već puni takvih igrača u koje ne vjeruješ ne znam što si se iznervirao toliko. Onda ti je jasno da taj tim ne može uzeti titulu i nemaš se čemu nadati pa ti treba biti svejedno. Ili ipak vjeruješ da mogu?
Nije da nisam vjerovao u pojedince, naprotiv, nego kako se sezona blizila kraju i sve ovo sto sam naveo sto ne stima je postajalo gore, kontas da ce pojedinci tempirati formu, a ono obrnuto, ne mozes dopustiti sebi onakve kikseve, druga stvar kad te sudija osteti kao protiv Spursa gdje si izmasakriran odlukama ili kad je neko odigrao bolju tekmu kao protiv Arsenala ali onakve pocetnicke failove ne smijes imati u realizaciji, a pogotovo u odbrani kad znas da je svaka tekma, mozda svaka sansa na tekmi game changing moment. Zadnjih 10ak tekmi nemam povjerenja u takve igrace jer je svaka tekma klimava, na rubu. Takve stvari igrace koji su stabilni i igraju kako se od njih ocekuje takoder vuce ka dole. Sto se tice titule matematika je bila jasna pobjedi sve tekme i osvajas bez obzira na sve ostalo, a oni su sebi priustili onakav kiks, naravno prvi su koji su pali u ovoj trci, ocekivano takoder, samo se cekalo. Onakve tekme ce oba konkurenta dobiti 4-5 razlike realno, mozda zbog toga i ne zasluzuju da budu prvaci, logicno. Najgora stvar je sto se to identicno desilo u kupu nedavno. :damn:

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 09 apr 2024, 14:13

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 09 apr 2024, 15:16

Amorim vodi Liverpool na nivo Uniteda.

I logično je da nakon Kloppa usljedi pad i odlazak nekih od najboljih igrača.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 09 apr 2024, 15:37

Rajaz je napisao/la:
09 apr 2024, 15:16

Ko bi po tebi bio dobar izbor? Ili takav ne postoji?

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 09 apr 2024, 15:43

Rajaz je napisao/la:

Budi hrabar pa ponudi opkladu. Ja kazem da Liverpool i naredne sezone zavrsava u top 3.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 apr 2024, 15:44

Amorim gospodin, uzeti će dva trofeja naredne sezone sigurno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 09 apr 2024, 15:48

Fuerza je napisao/la:
09 apr 2024, 15:37
Rajaz je napisao/la:

Pa nakon Kloppa može samo dole. A i ono jezgra igrača se već počela rasipati od odlaska Manea, Firmina, Hendersona, a ovi poput Salaha, Dijka i Alissona lagano izlaze iz svog prajma, jedni prije drugi kasnije.
Svakako mislim da bi odlaskom Kloppa mogao uslijediti i odlazak nekih od najboljih igrača. Za ovog Amorima sam prvi put i čuo nakon što se počeo povezivati s Liverpoolom.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 09 apr 2024, 15:52

Rajaz je napisao/la:
09 apr 2024, 15:48
Za ovog Amorima sam prvi put i čuo nakon što se počeo povezivati s Liverpoolom.
Malo je to sramota. Ne radi se o nekakvom treneru girone ili osasune, lik preozbiljan posao radi u sportingu.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 09 apr 2024, 15:52

Rajaz je napisao/la:
09 apr 2024, 15:48
Fuerza je napisao/la:
09 apr 2024, 15:37
Rajaz je napisao/la:

Pa nakon Kloppa može samo dole. A i ono jezgra igrača se već počela rasipati od odlaska Manea, Firmina, Hendersona, a ovi poput Salaha, Dijka i Alissona lagano izlaze iz svog prajma, jedni prije drugi kasnije.
Svakako mislim da bi odlaskom Kloppa mogao uslijediti i odlazak nekih od najboljih igrača. Za ovog Amorima sam prvi put i čuo nakon što se počeo povezivati s Liverpoolom.
Po igrama ove sezone Salah, Van Dijk i Alisson uopšte ne pokazuju znakove da izlaze iz prajma. Čak štaviše.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 09 apr 2024, 15:53

JayCatwright je napisao/la:
09 apr 2024, 15:43
Rajaz je napisao/la:

Budi hrabar pa ponudi opkladu. Ja kazem da Liverpool i naredne sezone zavrsava u top 3.
Čekaj da prvo uzmem joju od @Poligona :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 15 gostiju.