Mladi košarkaški talenti

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: Mladi košarkaški talenti

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 23 mar 2011, 18:52

neno#4 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Odakle ti statistika ?
Na pravom mjestu u pravo vrijeme :lol: :lol: :lol: :lol:

Prvo kolo Lige 6 za juniore donosi derbi u kojem dolazi Siroki, a kadeti idu u Vlasenicu..
hoho...nisu oni nesto mnogo jaki iako su nas oderali dok se jos nismo spojili 20ak razlike... Al dobit cemo ih 100% sad !

kabas
Kontakt:

Post Postao/la kabas » 23 mar 2011, 19:00

Meni je puno vaznije da su nasi kadeti prosli u ligu 6 , iako nije bilo jednog igraca iz prve petorke i to najviseg (Šipka)
plus su unistili njihove najvece konkurente (Konjic), bilo je oko 40 razlike! ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 mar 2011, 19:02

HZ_ilidzaa je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Odakle ti statistika ?

Prvo kolo Lige 6 za juniore donosi derbi u kojem dolazi Siroki, a kadeti idu u Vlasenicu..
hoho...nisu oni nesto mnogo jaki iako su nas oderali dok se jos nismo spojili 20ak razlike... Al dobit cemo ih 100% sad !
Kod Sirokog su svi ili vecina '93..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 mar 2011, 19:06

kabas je napisao/la:Meni je puno vaznije da su nasi kadeti prosli u ligu 6 , iako nije bilo jednog igraca iz prve petorke i to najviseg (Šipka)
plus su unistili njihove najvece konkurente (Konjic), bilo je oko 40 razlike! ;)
Da, cuo sam da taj mali iz kadetske ekipe nije mogao da igra zbog povrede...

Ostalo je samo ime.....

kabas
Kontakt:

Post Postao/la kabas » 23 mar 2011, 20:18

neno#4 je napisao/la:
kabas je napisao/la:Meni je puno vaznije da su nasi kadeti prosli u ligu 6 , iako nije bilo jednog igraca iz prve petorke i to najviseg (Šipka)
Da, cuo sam da taj mali iz kadetske ekipe nije mogao da igra zbog povrede...
Da, povreda zgloba. ;) Kod kadeta iz druge grupe su prosli sparsi, a iz prve bosna , mislim da je to ocekivano.

edinjo-vg
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-vg » 23 mar 2011, 21:51

neka neko ko zna opise kako je bilo na onom prvom okupljanu potencijalnih u20 reprezentativaca, ko je bio od najboljih, kad ce opet biti okupljanja itd.
hvala!
selam

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 23 mar 2011, 23:54

neno#4 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Odakle ti statistika ?

Kod Sirokog su svi ili vecina '93..[/quote]
nema veze , u juniorima su godine najmanje bitne...Sto se tice iskustva jednaki smo...

nesto
Kontakt:

Post Postao/la nesto » 27 mar 2011, 22:45

Kako je prošla Bosna protiv Širokog?

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 27 mar 2011, 22:58

nesto je napisao/la:Kako je prošla Bosna protiv Širokog?
da je nick nesta mozda bi neko pomislio da je ovo pitanje znatizelja, ovako "nesto" svi znaju da je cista provokacija
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 27 mar 2011, 23:48

nerminh74 je napisao/la:
da je nick nesta mozda bi neko pomislio da je ovo pitanje znatizelja, ovako "nesto" svi znaju da je cista provokacija
Koliko je završilo, ja fkt ne znam ? :?
I još me zanima zašto je juniorski tim Bosne spojen sa Realway-om i nastupa pod njihovim imenom ?
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kabas
Kontakt:

Post Postao/la kabas » 28 mar 2011, 13:31

dzenan01 je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
Koliko je završilo, ja fkt ne znam ? :?
I još me zanima zašto je juniorski tim Bosne spojen sa Realway-om i nastupa pod njihovim imenom ?
zato sto je bosna švorc! ;)

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 28 mar 2011, 13:44

Renato Dragic koji je sad na probi u Bosni igra inace u Svedskoj!
Glory Glory Man United !!! :D

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 mar 2011, 14:37

Juniori izgubili od Sirokog 20 razlike. Nevidjena sudijska lakrdija. Od sad vise nije Realway Bosna vec samo Realway , trener Redzic dobio otkaz zbog favoriziranja nekih igraca(ne samo na ovoj utakmici) , a ovaj poraz je bila kap koja je prelila casu(tako sam cuo).

Neno ocekujem tvoj komentar.

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 28 mar 2011, 14:41

Mislim da je najveći talenat u BiH mali Sandro Gačić iz Mostara. Lik je sa 14 godina otisao u Caju L. :D
Sretno Abidal :´(

Lale
Kontakt:

Post Postao/la Lale » 28 mar 2011, 15:20

[b]A sta kazete na malog Karagica koji treba da na Oak hill academy u ameriku....Kazu da je strasan..[/b]
Zadnja izmjena: Lale, dana/u 28 mar 2011, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.

kabas
Kontakt:

Post Postao/la kabas » 28 mar 2011, 15:34

HZ_ilidzaa je napisao/la:Juniori izgubili od Sirokog 20 razlike. Nevidjena sudijska lakrdija. Od sad vise nije Realway Bosna vec samo Realway , trener Redzic dobio otkaz zbog favoriziranja nekih igraca(ne samo na ovoj utakmici) , a ovaj poraz je bila kap koja je prelila casu(tako sam cuo).

nisam bas siguran da senad favorizira odredjene igrace. Mislim da kod njega nema toga, on jednostavno ima 6 ili 7 igraca u koje ima najvise povjerenja i ti i igraju.Mislim da objektivno da u toj ekipi nije ni moglo vise igraca igrati po kvalitetu ;)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 mar 2011, 16:45

kabas je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Juniori izgubili od Sirokog 20 razlike. Nevidjena sudijska lakrdija. Od sad vise nije Realway Bosna vec samo Realway , trener Redzic dobio otkaz zbog favoriziranja nekih igraca(ne samo na ovoj utakmici) , a ovaj poraz je bila kap koja je prelila casu(tako sam cuo).

nisam bas siguran da senad favorizira odredjene igrace. Mislim da kod njega nema toga, on jednostavno ima 6 ili 7 igraca u koje ima najvise povjerenja i ti i igraju.Mislim da objektivno da u toj ekipi nije ni moglo vise igraca igrati po kvalitetu ;)
pa kako se desilo da smo od iste ove ekipe izgubili(Realway isto ovoliko razlike , jos bez 2 igraca iz petorke(Senada i Anasa).

ps. Pa dobro ako on samo vjeruje u Bosnine igrace nismo se trebali ni spajat. npr. Jeto je toj Bosni(koja je tad bila jos jaca) dao 45 poena...

kabas
Kontakt:

Post Postao/la kabas » 28 mar 2011, 19:52

kabas je napisao/la:

pa kako se desilo da smo od iste ove ekipe izgubili(Realway isto ovoliko razlike , jos bez 2 igraca iz petorke(Senada i Anasa).

ps. Pa dobro ako on samo vjeruje u Bosnine igrace nismo se trebali ni spajat. npr. Jeto je toj Bosni(koja je tad bila jos jaca) dao 45 poena...
da nije bilo tih bosninih igraca vi nebiste ni usli u ligu sest ;)
i ustvari kako su odjednom postali bosnini igraci , na vasoj stranici su taj uspjeh pripisivali igracima real waya, a ne bosne, ustvari bosnu nisu ni spominjali, a sad drvlje i kamenje!? :roll:

eroor
Kontakt:

Post Postao/la eroor » 29 mar 2011, 07:53

KK "Hercegovac" - KK "SL IAT Leotar" u ligi 6 juniora.
Ovo je ješ jedna od lakrdija KS BiH, te dvije ekipe nisu izborile učešće u ligu 6, Hercegovac je bio treći u RS a Leotar nije se ni plasirao u završnicu prvenstva RS.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 mar 2011, 09:54

eroor je napisao/la:KK "Hercegovac" - KK "SL IAT Leotar" u ligi 6 juniora.
Ovo je ješ jedna od lakrdija KS BiH, te dvije ekipe nisu izborile učešće u ligu 6, Hercegovac je bio treći u RS a Leotar nije se ni plasirao u završnicu prvenstva RS.
Nije lakrdija, nego ekipe koje su izborile ucesce nisu mogle finansijske uslove da obezbijede...

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.