Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
53%
2. Ne
47
47%

Ukupno glasova: 101

Fuerza
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Fuerza » 08 apr 2024, 10:27

Suki46 je napisao/la:
08 apr 2024, 09:57
Ma normalno da će boliti kad ćeš u 5 godina 3 titule ostati kratak zbog 1-2 poena a potencijalno i gol razlike , frustrirajuće je , nekad nam oni golovi u 90+ odmognu , ponada se čovjek , a teže je kad zijaniš nešta u 38 kolu nego kao prošle godine odmah polovinom prvenstva.
Ali hajde ima EL , imamo i tu šta ganjati , osim ako u finalu dođe Leverkusen , sa ovim finishingom i nesigurnom odbranom i tu nam je kapak.
Ma kakav Leverkusen oni šamaraju one farmere u Bundesligi, zamalo ih Qarabag izbacio. Njih ako se plašimo u finalu, onda ni o PL ne trebamo sanjati uz dužno poštovanje.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 08 apr 2024, 10:30

Fuerza je napisao/la:
08 apr 2024, 09:31
A ajde, šta smo se unervozili, jeste bila velika prilika da se osvoji, ali Bože moj. Pa nama je bio cilj da se vratimo u UCL ove sezone, a tek sledeće da ganjamo nešto ozbiljnije. Tako da sve je ovo dobro, još imamo neke šanse ali možda ova ekipa još nije zrela za titulu. Dobijali smo utakmice u kojima nismo blistali, gubili smo one koje smo trebali dobiti. Sezona puna uzbuđenja, za razliku od prošle kad se nije moglo gledati koliko smo loši.
Ma nerviram se jer je Kloppova zadnja sezona, iz tog razloga baš želim titulu. Inače bi bio dosta opušteniji.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 08 apr 2024, 10:37

Meni je samo krivo što City nije tako dominantan i mi propuštamo priliku da tad uzmemo trofej.
Arsenalov uspon se desio u pravom momentu kad je City počeo malo da posustaje i kad ti nije potrebno da osvojiš 100 poena da budeš siguran da si šampion, a mi smo imali tu nesreću da imamo prejaku generaciju u samom peaku Cityja. I sad kad je City usporio mi imamo neki prelazni period. Do đavola sve.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 08 apr 2024, 10:38

slika

Majku je.bali, nista me ne moze vise ispizditi, a ni oraspoloziti :lol: :mrgreen:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 08 apr 2024, 13:11

Treba nam polufinale Arsenal City u ligi prvaka
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 08 apr 2024, 13:23

Trebaju nam Alisson, Jota, Trent i da ostali budu zdravi, i da gledamo sebe, šta me briga s kim Arsenal i City igraju, to se pokazalo u prošlosti totalno nebitnim.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 08 apr 2024, 13:36

JayCatwright je napisao/la:
08 apr 2024, 13:23
Trebaju nam Alisson, Jota, Trent i da ostali budu zdravi, i da gledamo sebe, šta me briga s kim Arsenal i City igraju, to se pokazalo u prošlosti totalno nebitnim.
Koliko ce njima trebati da udju u formu, pogledaj Salaha i Szoboslaia od kako su se vratili. Glupo je ocekivati da ce oni napraviti instant razliku.
Treba nam svaka mala pomoc koja postoji jer ovo nije ekipa koja ce zgaziti narednih 7 utakmica a dvomec City Arsenal je bas to.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 apr 2024, 13:39

Jota i sa jednom nogom u kaznenom pravi razliku jer zna zabiti gol za razliku od ostalih.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 08 apr 2024, 13:42

StevieG8 je napisao/la:
08 apr 2024, 13:36
JayCatwright je napisao/la:
08 apr 2024, 13:23
Koliko ce njima trebati da udju u formu, pogledaj Salaha i Szoboslaia od kako su se vratili. Glupo je ocekivati da ce oni napraviti instant razliku.
Treba nam svaka mala pomoc koja postoji jer ovo nije ekipa koja ce zgaziti narednih 7 utakmica a dvomec City Arsenal je bas to.
Od Trenta apsolutno ocekujem instant impact, mislim da ce se to i desiti.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 08 apr 2024, 16:11

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 08 apr 2024, 19:20

eto poceli su doviti i na enflidu :D :D
Valjda jedini nacin da uzmemo titulu :rol:

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 08 apr 2024, 20:21

Vi koji se nadate jos i dalje ste bas mazohisti. Poslije klasicnog choke-a ja ne vidim da ova ekipa moze da bude na nivou koji je potreban da dobiju sve preostale tekme. Mogu samo biti jos nesigurniji i losiji, ponavljam opet sta da misle i rade Virgil, Macca i Endo, igraci jedini koji su na nivou zadatka u zadnjem periodu i shvataju situaciju, da imas ispred igrace invalide nesposobne da realizuju sanse, nazad tu i tamo iako treba priznati da i odbrana ova koliko god Quansah i Bradley imaju dobre debi sezone puca po savovima, nemas cistu postelju 10 tekmi, curi svaku tekmu. Poslije ovog luzerisanja se mogu samo nadati da uzmu manje bitan Evropski trofej ako se saberu i izbrisu slike iz EPL-a.

Najveca steta zbog Kloppa i sanse koja se nudila za romantican ispracaj. Zasluzio je kao i navijaci.

2 finala lige prvaka, 2 titule EPL-a za jedan bod u 38-om kolu gubis, finale EL i mislim jos neki kup domaci su izgubili, sad na listu ce doci jos jedna titula EPL-a mozda za bod ili gol razliku. Jbg nekad nije bilo nafake, nekad je bilo i do nekih guranja protivnika, nekad do samih sebe ali cinjenica je koliko se osvojilo trofeja toliko se i izgubilo sto bas i nije dobar omjer, ali cisto zbog atomskog fudbala par sezona i to sto su vodili bitke do zadnjeg kola u ligi i sto su igrali sva ta finala LP Liverpool se spominje u kontekstu u kojem se spominje dok je Klopp tu kao o jednom od jacih timova zadnjih 8 god, sve je to lijepo, ali moglo se dosta vise uzeti.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 08 apr 2024, 20:37

SoloControTutti je napisao/la:
08 apr 2024, 20:21
Vi koji se nadate jos i dalje ste bas mazohisti. Poslije klasicnog choke-a ja ne vidim da ova ekipa moze da bude na nivou koji je potreban da dobiju sve preostale tekme. Mogu samo biti jos nesigurniji i losiji, ponavljam opet sta da misle i rade Virgil, Macca i Endo, igraci jedini koji su na nivou zadatka u zadnjem periodu i shvataju situaciju, da imas ispred igrace invalide nesposobne da realizuju sanse, nazad tu i tamo iako treba priznati da i odbrana ova koliko god Quansah i Bradley imaju dobre debi sezone puca po savovima, nemas cistu postelju 10 tekmi, curi svaku tekmu. Poslije ovog luzerisanja se mogu samo nadati da uzmu manje bitan Evropski trofej ako se saberu i izbrisu slike iz EPL-a.
Koje pretjerivanje jbt :urnebes: :bow:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 08 apr 2024, 21:08

Rajaz je napisao/la:
08 apr 2024, 10:22
jasonstatham je napisao/la:
07 apr 2024, 18:33
Mater im **** svima redom.
Nunez mali ****. Koliko to vremena se treba on čekati da proradi? Kako je moguće ono fuliti? A isto vrijedi za Salah, kakav je ovo indolentan pristup utakmici?
Ovo je trebalo biti 0:3 na poluvremenu.
Dobro su i bod izvukli koji su ovo mentalni patuljci.

Hebeni Man, nikad gori, nikoga od štopera nemaju. Smiješna ekipa. Dva šuta, dva gola.
Kolega kad si se ti prešaltao na Liverpool :shock:
Raj lafe, Liverpool i Barcelona, dvije ljubavi, kao dvoje djece.
Ko razumije, shvatiće.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 08 apr 2024, 21:16

"Šta da kažu Alexis, Endo i Virgil", isto da oni nisu imali period u kom su bili loši jbt.
Desio se kiks koji se nije smio desiti ali eto, bilo je i izgubljenih utakmica koje smo dobili, a sad odjednom luzeri. Do juče mentality monsters, a sad luzeri, do juče Darwin agent of chaos danas rezerva u vrh glave. O Salahu da ne govorim, do januara najbolji igrač na svijetu, a sad treba da ide što prije, ako je moguće prije kraja sezone koči nas.

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 08 apr 2024, 21:16

Fuerza je napisao/la:
A ajde, šta smo se unervozili, jeste bila velika prilika da se osvoji, ali Bože moj. Pa nama je bio cilj da se vratimo u UCL ove sezone, a tek sledeće da ganjamo nešto ozbiljnije. Tako da sve je ovo dobro, još imamo neke šanse ali možda ova ekipa još nije zrela za titulu. Dobijali smo utakmice u kojima nismo blistali, gubili smo one koje smo trebali dobiti. Sezona puna uzbuđenja, za razliku od prošle kad se nije moglo gledati koliko smo loši.
Čemu taj stav?
Zašto takva atmosfera gdje se već predajemo i pravdamo u stilu "odlična sezona kakva su bila očekivanja"?
Zašto?

Čime je to City ili Arsenal bolji? Koliko vidim bodovno, nisu. Ok, možda je momentum na strani recimo Arsenala, ali te stvari su prolazne, jedan glup potez, loš dan napadača, povreda i dovoljno je da se prospu bodovi.

7 tekmi do kraja. 7 finala. Crystal, Fulham, Spurs, West Ham, Everton, Villa, Wolves. Neka se bore, neka krvare, neka grizu, neka sve i jednu pobjede. Podrška navijača neće izostati. Ova sezona je njihova.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 08 apr 2024, 21:19

SoloControTutti je napisao/la:
08 apr 2024, 20:21

Najveca steta zbog Kloppa i sanse koja se nudila za romantican ispracaj. Zasluzio je kao i navijaci.

2 finala lige prvaka, 2 titule EPL-a za jedan bod u 38-om kolu gubis, finale EL i mislim jos neki kup domaci su izgubili, sad na listu ce doci jos jedna titula EPL-a mozda za bod ili gol razliku. Jbg nekad nije bilo nafake, nekad je bilo i do nekih guranja protivnika, nekad do samih sebe ali cinjenica je koliko se osvojilo trofeja toliko se i izgubilo sto bas i nije dobar omjer, ali cisto zbog atomskog fudbala par sezona i to sto su vodili bitke do zadnjeg kola u ligi i sto su igrali sva ta finala LP Liverpool se spominje u kontekstu u kojem se spominje dok je Klopp tu kao o jednom od jacih timova zadnjih 8 god, sve je to lijepo, ali moglo se dosta vise uzeti.
Jbg imas izbor kako ces gledati na ovo sve i da se zavrsi lose prezivjeli smo vec 2 takve sezone, nekoliko finala pa opet zivot ide dalje. Kloppu je sigurno gore nositi se s tim porazima pa veseo nasmijan gura dalje. Niko od nas na pocetku ove sezone nije se nadao ni u snovima borbi za titulu.
Sta god da bude ja sam mu vjecno zahvalan, svaka utakmica je imala lijepih trenutaka i za mene je bila prilika da provedem vrijeme i povezem se sa blizom porodicom s kojom zajedno pratim. Od kad je dosao gledali smo fantastican napadacki fudbal i sekunde mi nije zao sto sam potrosio vrijeme i zivce na to.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 08 apr 2024, 21:25

jasonstatham je napisao/la:
08 apr 2024, 21:16
Fuerza je napisao/la:
Čemu taj stav?
Zašto takva atmosfera gdje se već predajemo i pravdamo u stilu "odlična sezona kakva su bila očekivanja"?
Zašto?

Čime je to City ili Arsenal bolji? Koliko vidim bodovno, nisu. Ok, možda je momentum na strani recimo Arsenala, ali te stvari su prolazne, jedan glup potez, loš dan napadača, povreda i dovoljno je da se prospu bodovi.

7 tekmi do kraja. 7 finala. Crystal, Fulham, Spurs, West Ham, Everton, Villa, Wolves. Neka se bore, neka krvare, neka grizu, neka sve i jednu pobjede. Podrška navijača neće izostati. Ova sezona je njihova.
Ma ne kažem, ja se i dalje nadam tituli i treba da se bore i grizu. Nego je ovdje neka pljuvačina po igračima a svi prije sezone molili Boga da se vratimo u UCL. Treba ganjati titulu naravno, velika je šansa.
Al opet meni je najveća mrlja to što hoćemo titulu a nijedan derbi nismo dobili. City je trebao pasti na Anfieldu, United u obje utakmice i bar ne izgubiti od Arsenala, ali eto i tako smo na diobi prvog mjesta.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 08 apr 2024, 21:32

Stvari su otisle u dvije krajnosti. Ako dobijemo sve utakmice do kraja uzimamo titulu, sa druge strane jos jedan kiks i nema nas nigdje. Krv ce se morati ispišati pogotovo na ova tri gostovanja.
Srce, čast i ponos!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 apr 2024, 21:40

Problem je što ti na terenu zaslužuješ tu titulu i sam je sebi izbijaš. Dominiraš 45 minuta, ne možeš gol da zabiješ, u prvom meču ista priča. Svojom lošom realizacijom si sebi izbio četiri boda i to je već dugo problem protiv svake ekipe. Lako je napisati bunker, zatvore se, ali stvaramo ogroman broj šansi koje ne realiziramo. Nekad smo od pet udaraca tri zabijali, danas od 15 jedan gol zabijemo i tu leži sav problem i tu se treba tražiti krivica u gubitku šansi za titulu.

Trebao si i City dobiti kući i United 2X, umjesto devet, uzeo si tri boda.

Izbacilo mi danas tabelu kad je Leicester uzeo titulu, drugi Arsenal imao 71 bod na kraju, Leicester prvi sa 81 bodom, a nema ni potencijalna 92 boda na kraju sezone ne garantiraju titulu. Ako pređemo opet 90+ bodova i ostanemo bez titule ubiti se neću, ali će dio mene umrijeti.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.