RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Drug izvini, ali ko imalo prati Velez ovu polusezonu znao bi da Caic ima nase papire i da je doveden upravo zbog tog u21 pravila. Svaku utakmicu se rotiraju on i Sikalo. Ne mogu da vjerujem da nasi navijaci to ne znaju i da se primaju na gluposti drugih likova sa foruma.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Bod ko Hum Iranac nam je prijeko potreban protiv svinja ...što se tiče suđenja jes sudija bio na njihovoj strani ali ne toliko(sudar oreca i onog herere) je mogao svirati penal i sviro bi do prije mjesec dana.Nije nas ni kartonirao što je dobro .Sve u svemu dobro je
MUSVDG
Upravu si, znao sam ja, nego vidim na onom zajednickom forumu navilili na tu pricu, pa me strah uhvatioammarc je napisao/la: ↑07 apr 2024, 23:32Drug izvini, ali ko imalo prati Velez ovu polusezonu znao bi da Caic ima nase papire i da je doveden upravo zbog tog u21 pravila. Svaku utakmicu se rotiraju on i Sikalo. Ne mogu da vjerujem da nasi navijaci to ne znaju i da se primaju na gluposti drugih likova sa foruma.
- crveniratnik
- Kontakt:
Čeka nas stvarno najveći, najskuplji i najvažniji prelazni rok do sada... Iz ove ekipe se ne može više ništa izvući...
Zvona, Domic, Sturm, Peco, Mlinaric, Suljić, Cajic, Halilovic,Džafić, Halilovic D, Šikalo, Pršeš, Duka
Ako nas napuste Hadžikić i Gulaš, ostaju nam: Hrkač, Oreč, Gholami, "Lohan" i "Vehabović" 5 IGRAČA. Ostale ne vrijedi ni spominjati, mogu samo biti na klupi. Prva postava ne smiju ni da primirišu.
Zvona, Domic, Sturm, Peco, Mlinaric, Suljić, Cajic, Halilovic,Džafić, Halilovic D, Šikalo, Pršeš, Duka

Ako nas napuste Hadžikić i Gulaš, ostaju nam: Hrkač, Oreč, Gholami, "Lohan" i "Vehabović" 5 IGRAČA. Ostale ne vrijedi ni spominjati, mogu samo biti na klupi. Prva postava ne smiju ni da primirišu.
Zadnja izmjena: crveniratnik, dana/u 07 apr 2024, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Protiv Borca i Njegomirovića se nije moglo više, a kada tome dodamo Zvonića u odbrani, ovaj bod je golem.
Bilo je dosta grešaka i Borac je po prilikama bio bliže pobjedi.
Sve u svemu, zadovoljan sam bodom.
Bilo je dosta grešaka i Borac je po prilikama bio bliže pobjedi.
Sve u svemu, zadovoljan sam bodom.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Džafić jeste kriminalan, ali koliko je on kriv toliko i nije jer ne igra na prirodnoj poziciji.. lik nije napadač. Ne kažem da bi i sa krila nešto posebno napravio al možda i bi tako da je to silom prilika tako. Zatečen igrač od prošlog rukovodstva, nemaš puno izbora.
Suljić je bio kriminalan na dosta utakmica ali zadnjih par je dosta dobro odigrao. Istina da komplikuje ali dosta toga je išlo preko njega, brži je puno i konkretniji sa loptom od recimo Pršeša koji igra prespor fudbal. Suljić je dosta agilan, trči, vraća se i pomaže odbrani samo da li je to dovoljno to je drugi par opanaka.
Guliša je beton spreman, najbolji igrač u našem timu
Bit će zanimljivo vidjeti prelazni rok jer Klafurić zna šta hoće i pokazao je da dobre igrače bira
Suljić je bio kriminalan na dosta utakmica ali zadnjih par je dosta dobro odigrao. Istina da komplikuje ali dosta toga je išlo preko njega, brži je puno i konkretniji sa loptom od recimo Pršeša koji igra prespor fudbal. Suljić je dosta agilan, trči, vraća se i pomaže odbrani samo da li je to dovoljno to je drugi par opanaka.
Guliša je beton spreman, najbolji igrač u našem timu
Bit će zanimljivo vidjeti prelazni rok jer Klafurić zna šta hoće i pokazao je da dobre igrače bira
Zadnja izmjena: JimmyPage, dana/u 07 apr 2024, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ko je ubacivao baklje na teren, malo je falilo da pogodi igraca ili sudiju, bespotrebno stvarno
-
- Kontakt:
Joj storya Lohana na instagramu, najezio sam se majke mi
podsjeti me atmosfera na ulazak u PL protiv Igmana

Dobar bod, posebno nakon onakvog otvaranja utakmice i onoliko individualnih grešaka. Borac je kvalitetnija i kompaktnija ekipa od nas, znaju igrati na rezultat tako da se i nisam previše nadao da ćemo izvući išta nakon što smo ga odmah fasovali, ali dobro je ispalo. 4 boda sa Grbavice i sa Borcem kući bi svako od nas potpisao prije ovih utakmica.
Zna li neko ime onog krmka debila što je ubacio baklju nakon gola Borca? Smeće od čovjeka. Svaka čast momcima iz RA na reakciji i fizičkom vaspitanju.
Zna li neko ime onog krmka debila što je ubacio baklju nakon gola Borca? Smeće od čovjeka. Svaka čast momcima iz RA na reakciji i fizičkom vaspitanju.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Kao sto sam rekao nece nam dati ni jedan karton ovim sto su imali po dva jer idemo Zrinjskom. Da su poveli 2:0 svakom bi dao
Bod sa Zvonicem Prsesom Sikalom Domicem Suljicem Vehabovicem Dzaficem protiv puno jaceg Borca ko kuca. Samo da je docekati ljeto jer sta je Klafuric izvukao iz ovih igraca to nebi ni Oto Baric a bogami ni Oto Rehagel
7 bodova iz zadnje tri super posao. Jos da je pod BB ostat neporazen pa da udjemo komotno u lakse utakmice i protivnike koji su nam ostali

Bod sa Zvonicem Prsesom Sikalom Domicem Suljicem Vehabovicem Dzaficem protiv puno jaceg Borca ko kuca. Samo da je docekati ljeto jer sta je Klafuric izvukao iz ovih igraca to nebi ni Oto Baric a bogami ni Oto Rehagel

7 bodova iz zadnje tri super posao. Jos da je pod BB ostat neporazen pa da udjemo komotno u lakse utakmice i protivnike koji su nam ostali
-
- Kontakt:
Gledalaca: 4500
Odlican bod , ovaj borac je dobra ekipa I bez sudija a kamoli kad ih pogura. Zvoni se treba zahvalit, koliko god los domic bio duplo je sigurniji od njega. Na osnovu cega dzafic dobija minute, beskoristan igrac barem bi puce ili neki drugi junior trcali vise.
Nazalost , preofirna je liga .
Ako malo pazljivije gledas i pratis ligu i utakmice sve je jasno ko dan .
Jedina je tuga sto bar u tom nekom namjestenom cirkusu kojeg nikako da iskorijenimo ne proizvodimo svoje mlade igrace nego igraju stariji istroseni igraci , stranci koji nigdje ne mogu igrati i strani nazovi talenti koji kao kod nas dodju da se razvijaju.
Ovo je porazavajuce za nase klubove i nas fudbal.
Kako je moguce da kod nas bas niko nema viIzju.
Sve neki uspjesni i ostvareni biznismeni vode klubove a ne mogu da ustroje jedan fudbalski klub i da daju svoj doprinos u razvoju nasih igraca , klubova i na kraju i reprezentacije.
Kako nemaju ambiciju da stvarno postanu neki uspjesni sportski radnici koji su stvarno nesto postigli.
Sad kao mi idemo u Evropu , a realno nijedan nas klub nije tome dorastao, ali oni to ne mogu znati jer ne znaju nazalost niti ih zanima da mlo evoluiraju.
Ako malo pazljivije gledas i pratis ligu i utakmice sve je jasno ko dan .
Jedina je tuga sto bar u tom nekom namjestenom cirkusu kojeg nikako da iskorijenimo ne proizvodimo svoje mlade igrace nego igraju stariji istroseni igraci , stranci koji nigdje ne mogu igrati i strani nazovi talenti koji kao kod nas dodju da se razvijaju.
Ovo je porazavajuce za nase klubove i nas fudbal.
Kako je moguce da kod nas bas niko nema viIzju.
Sve neki uspjesni i ostvareni biznismeni vode klubove a ne mogu da ustroje jedan fudbalski klub i da daju svoj doprinos u razvoju nasih igraca , klubova i na kraju i reprezentacije.
Kako nemaju ambiciju da stvarno postanu neki uspjesni sportski radnici koji su stvarno nesto postigli.
Sad kao mi idemo u Evropu , a realno nijedan nas klub nije tome dorastao, ali oni to ne mogu znati jer ne znaju nazalost niti ih zanima da mlo evoluiraju.
Hadzikic da je golman borca ili da mu je agent onaj husaric davno bi branio za reprezentaciju BiH.
Kada se sve sumira, bod je ko` Hum. Sudija sa jasnim zadatkom, na centru svira sve za nas, oko 16 za njih i na kraju dobiješ podjednak broj faulova. Borac strašno kvalitetna ekipa, vjerovatno bi bili prvi i da im se ne nateže, ali je realno da možeš dosta opuštenije igrati kad znaš da si zaštićen kao polarni medo.
Osman Hadžikić je NAJKVALITETNIJI golman kojeg Bosna i Hercegovina ima! Sigurno je za klasu bolji od sva tri reprezentativna golmana i sramota je što nije prvi golman reprezentacije.
RA svaka čast! Kop idealan i navijanje na nivou. Svaka čast i za reakcije sa tribina (osim par izuzetaka). Trebalo je biti dobro miran pa da se ne napravi neko sranje u onakvoj situaciji. Sudijske odluke propraćene sarkastičnim aplauzom i adekvatnim spominjanjem najmilijih.
Naša ekipa ima limite i to je očigledno. Opet, kao i takvi smo realno treća ekipa po kvaliteti u ligi. Nadam se kvalitetnom prelaznom roku i da će se svlačionica dobro provjetriti. Pored Haskića moramo imati napadača jer u sadašnjem rosteru nemamo nijednog. Sve je krpljenje. Nadam se da ćemo dovesti i kojeg stopera, pa da Hrkaća vidimo i na poziciji zadnjeg veznog. Imam osjećaj da bi dominirao ligom.
DEAN KLAFURIĆ: ATMOSFERA JE BILA NA NIVOU PREMIJER LIGE - ALI ENGLESKE
Osman Hadžikić je NAJKVALITETNIJI golman kojeg Bosna i Hercegovina ima! Sigurno je za klasu bolji od sva tri reprezentativna golmana i sramota je što nije prvi golman reprezentacije.
RA svaka čast! Kop idealan i navijanje na nivou. Svaka čast i za reakcije sa tribina (osim par izuzetaka). Trebalo je biti dobro miran pa da se ne napravi neko sranje u onakvoj situaciji. Sudijske odluke propraćene sarkastičnim aplauzom i adekvatnim spominjanjem najmilijih.
Naša ekipa ima limite i to je očigledno. Opet, kao i takvi smo realno treća ekipa po kvaliteti u ligi. Nadam se kvalitetnom prelaznom roku i da će se svlačionica dobro provjetriti. Pored Haskića moramo imati napadača jer u sadašnjem rosteru nemamo nijednog. Sve je krpljenje. Nadam se da ćemo dovesti i kojeg stopera, pa da Hrkaća vidimo i na poziciji zadnjeg veznog. Imam osjećaj da bi dominirao ligom.
DEAN KLAFURIĆ: ATMOSFERA JE BILA NA NIVOU PREMIJER LIGE - ALI ENGLESKE
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Ja bih Sarajevu dao šta zinu za Gulija, koji je ono majstor.
Bjezimo Slogi 5 bodova
Jos da ispadnu iz kupa
Njihove 3 sljedece:
Borac - Sloga
Sloga - Zrinjski
Velez - Sloga
Ostalo je jos 24 bodova u igri
Jos da ispadnu iz kupa

Njihove 3 sljedece:
Borac - Sloga
Sloga - Zrinjski
Velez - Sloga
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Još im Vidić slomio ključnu kost, danas na operaciji. Oni su počeli sa kalkulacijama i mislim da će do kraja igrati za ono što im se ponudi. Valjalo bi kada bi Željo dobio derbi, tako da bez obzira na rezultat protiv međugoraca ostane razlika između nas i Sarajeva. Po meni je naš raspored odličan i moglo bi se bez problema sačuvati treće mjesto, ako pristup bude na nivou...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 08:28Bjezimo Slogi 5 bodova
Jos da ispadnu iz kupa![]()
![]()
![]()
Njihove 3 sljedece:
Borac - Sloga
Sloga - Zrinjski
Velez - Sloga
Sasvim realno je da mi možemo završiti na trećem mjestuaimar21 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 08:39Još im Vidić slomio ključnu kost, danas na operaciji. Oni su počeli sa kalkulacijama i mislim da će do kraja igrati za ono što im se ponudi. Valjalo bi kada bi Željo dobio derbi, tako da bez obzira na rezultat protiv međugoraca ostane razlika između nas i Sarajeva. Po meni je naš raspored odličan i moglo bi se bez problema sačuvati treće mjesto, ako pristup bude na nivou...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 08:28Bjezimo Slogi 5 bodova
Jos da ispadnu iz kupa![]()
![]()
![]()
Njihove 3 sljedece:
Borac - Sloga
Sloga - Zrinjski
Velez - Sloga
Ali je trenutno najbitnije da izborimo 4. mjesto i da Sloga ispadne iz kupa
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ideja: Možda ne bi bilo loše da klub na zvaničnoj stranici, kao i RA na svojoj fb stranici podrži Vukovićev poziv za pomoć momku iz BL koji se bori za život. Uvijek smo bili solidarni i otvoreni za pomoć. Naše malo je nekome mnogo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.