Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Jbg kad se sve podvuce cudo je sto je Liverpool uopste u borbi za titulu. Citav vezni red se ljetos obnovio, povrede u jednom trenutku nisi mogao ni izbrojati a o ovim promasajim i individualnim greskama svaku utakmicu da i ne govorim.
Nismo ni zasluzili, samo jedna pobjeda protiv top6 protivnika i to onda Chelsea na Anfieldu.
Jedino sto se moze zamjeriti je glupost da Konate igra onda za Francusku pa da se dovede u situaciju da igra protiv Sheffielda a odmara danas, nista protiv Quansaha ali i u kupu je United sve pravio na toj strani gdje su bili on i Bradley.
Nismo ni zasluzili, samo jedna pobjeda protiv top6 protivnika i to onda Chelsea na Anfieldu.
Jedino sto se moze zamjeriti je glupost da Konate igra onda za Francusku pa da se dovede u situaciju da igra protiv Sheffielda a odmara danas, nista protiv Quansaha ali i u kupu je United sve pravio na toj strani gdje su bili on i Bradley.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma trebao je sa Gomezom desno krenuti, previše curi na toj strani kada igraju Bradley i Quansah skupa.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Quansah je ocit krivac, bez te amaterske greske nikad oni neb dali gol I 2 gola bi bila dovoljna za pobjedu.

Fališ

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Zamijenio si Villu i Chelsea kolegaStevieG8 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:54Jbg kad se sve podvuce cudo je sto je Liverpool uopste u borbi za titulu. Citav vezni red se ljetos obnovio, povrede u jednom trenutku nisi mogao ni izbrojati a o ovim promasajim i individualnim greskama svaku utakmicu da i ne govorim.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Jos sebi ne mogu doci
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- jasonstatham
- Kontakt:
Upravo sam to pomislio kad je odsvirao. Bruno i co će im se naguziti i samo pitati jel' sa ili bez vazelina.Venom je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:52Meni je samo krivo sto ce Arsenal urinisati ovog Uniteda, City vec jest, a samo se mi patimo sa ovom blago receno levatskom ekipom. Tri utakmice iste greske. Najgore nas ceka na Goodisonu, gdje ce nam se onaj riđavi crv uvuci pod kozu. Na kiks vise nemamo pravo, mada ga nismo imali i prije ove utakmice.
Ne brine mene toliko Arsenal, imaju Chelsea, Tottenham i ManUtd, a ovi će se na glavu bacati da ih sjebu i otkinu bodove. Više me brine Pep. Imaju lagan raspored i mentalno su prejaki, jedino da ih LP poremeti.
Kad i prije nekoliko sedmica ranije, i dalje je sve je do Liverpoola.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Olako shvatate Arsenal
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bukvalno. Ljudi igraju najdominantniji fudbal, nazad ne dopuštaju nikakve prilike protivniku a u napadu su poprilično 'clinical'. Kiksaće svi do kraja negdje, ali njima dajem najmanje tih kikseva.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Prvi City neće kiksati.Ali Arsenal ima 1 bod više i "bod" na gol razliku , sa zeznutim raaporedom ali igraju strašno.Jedino LP da se zakuha pa da obje prođi Real/Bayern pa da igraju poslije dvomeče.
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Arsenal ima isto bodova kao Liverpool.
Ne znam, posle današnje predstave smo po meni treći favorit za titulu. Bez obzira na težak raspored Arsenala sumnjam da i mi možemo proći bez kiksa u nastavku. Ali bolje i Arsenal nego City opet, nisu nikako kao prethodnih sezona i kao takvi da opet osvoje ne bi mi bilo nimalo drago.
Ne znam, posle današnje predstave smo po meni treći favorit za titulu. Bez obzira na težak raspored Arsenala sumnjam da i mi možemo proći bez kiksa u nastavku. Ali bolje i Arsenal nego City opet, nisu nikako kao prethodnih sezona i kao takvi da opet osvoje ne bi mi bilo nimalo drago.
- jasonstatham
- Kontakt:
City nema gdje da kiksa, jer imaju bezzeze tekme. Jedino ih može napatiti Tot u gostima i to je to.
Arsenal ima Chelsea, Tot i ManUtd i neće sve tri pobijediti. Nema šanse.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- JayCatwright
- Kontakt:
S Unitedom igraju u 37 kolu koji ce ih pustiti sasvim sigurno.jasonstatham je napisao/la: ↑07 apr 2024, 23:06City nema gdje da kiksa, jer imaju bezzeze tekme. Jedino ih može napatiti Tot u gostima i to je to.
Ma Quansah je najmanje kriv, jest zeznuo, ali ta greška je trebala biti za 1-3, a ne 1-1.
Nevjerojatno kako su odigrali prvo i nisu mogli zabiti, kasnije isto kod 1-1 promašaji, Salah masi kod 2:1, Diaz na kraju...
Jota bi zabio pet danas.
Nevjerojatno kako su odigrali prvo i nisu mogli zabiti, kasnije isto kod 1-1 promašaji, Salah masi kod 2:1, Diaz na kraju...
Jota bi zabio pet danas.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Uzasna utakmica, amaterski i neiskusno od strane pro igraca koji treniraju i cijeli zivot se spremaju da budu u ovakvoj situaciji u kakvoj su sad. Frustracija dok sam gledao prvo poluvrijeme i sve one silne promasaje, lose pasove u 16ercu protivnika, lose odluke, nosalantnost i qurcobolju.
Mozete da ga dizete koliko hocete, ali je Darwin Nunez igrac za manje ekipe od Liverpoola ili za klupe, nije kalibar za najvece domete i nema fublasku inteligenciju, za njega je Bobby Firmino velemajstor fudbala. Luis Diaz i pored cinjenice da se najvise trudi naprijed zadnje vrijeme i pokusava, cak i daje gol svako malo ali ne dovoljno, Salah indisponiran, ovo je onaj njegov period kad od 3-4 sanse mozda da jedan gol, bas je tempirao kada ce biti takav. Soboslai takoder zasluzuje kritike, igrac koji u repki podere svaki put, preuzima odgovornost i daje golove, asistira, juce je bio prelos, uzasan u zavrsnici, nesposoban da da gol, nevjerovatno je da su u prvom zavrsili s 1-0, znao sam scenarij u drugom jer je preslikana situacija s Kupa gdje su na isti nacin izgubili tekmu. Umjesto 3-0 ostavili su onakav uzasan i letargican United u igri, onakav United bi primio 4 komada i od Arsenala i Citya, ono je zivi uzas sta su odigrali pogotovo u prvom. Nudili su se na sve nacine, pravili greske pred golom, na sredni nisu postojali i tu mogu samo da kazem da je ekipa odradila posao, psotavaljenje, kretnja, presing sve ok, ali to se ocekuje od ove ekipe u borbi za titulu, onakva zavrsnica je sramota i pojedinci trebaju da se pogledaju u ogledalo, da se benciraju, nadam se da ce Jurgen skupiti muda i pusiti sentiment niz vodu ovaj put. Macca i Endo dobri, Virgil dobar, bekovi solidni ali bez produktivnosti, Bradley je neiskusan i to se vidjelo na nevozi, kartonu i uzasnoj zavrsnoj trecini gdje je uvijek birao lose pasove i opcije, Trent bi imao 3 asista npr. Quansah takoder vidi se neiskustvo i nije mogao podnijeti pritisak, par gresaka u prvom, u drugom presmijesan poklon i gol, kao u kupu sto su poklanjali. Kostao je tamo ekipu debelo, nije jedini krivac ali je ono bilo jako lose, nekako je cijelu debitantsku sezonu koja je do sad bila jako dobra pokenjao hladno.
Arsenal bi ono dobio u prvom 4 razlike vec, kao i City, City nece kiksati do kraja niti jednu tekmu, a Arsenal djeluje isto tako, ako i kiksa to ce biti neki remi, a Liverpool nije sposoban da do kraja dobije sve, to je sasvim jasno poslije ovakve tekme, ja da igram kao Macca i da mi se desi ova tekma grohnuo bi mentalno znajuci da naprije igraju invalidi nesposobni da daju gol. Bolio bi me qrac iskreno.
Uzeli liga kup, ostala sansa za tu EL, izborit ce LP, prije pocetka sezone bi prihvatio, ali ako cemo iskreno kad su kreirali sebi sansu da zavrse sezonu fantasticno, gdje su se nasli prije par sedmica sa sansom za 4 trofeja, sami sebi su ispucali u noge u kupu, a na isti nacin sad u ligi, to je bruka, veliki choke i luzerski cin.
Mozete da ga dizete koliko hocete, ali je Darwin Nunez igrac za manje ekipe od Liverpoola ili za klupe, nije kalibar za najvece domete i nema fublasku inteligenciju, za njega je Bobby Firmino velemajstor fudbala. Luis Diaz i pored cinjenice da se najvise trudi naprijed zadnje vrijeme i pokusava, cak i daje gol svako malo ali ne dovoljno, Salah indisponiran, ovo je onaj njegov period kad od 3-4 sanse mozda da jedan gol, bas je tempirao kada ce biti takav. Soboslai takoder zasluzuje kritike, igrac koji u repki podere svaki put, preuzima odgovornost i daje golove, asistira, juce je bio prelos, uzasan u zavrsnici, nesposoban da da gol, nevjerovatno je da su u prvom zavrsili s 1-0, znao sam scenarij u drugom jer je preslikana situacija s Kupa gdje su na isti nacin izgubili tekmu. Umjesto 3-0 ostavili su onakav uzasan i letargican United u igri, onakav United bi primio 4 komada i od Arsenala i Citya, ono je zivi uzas sta su odigrali pogotovo u prvom. Nudili su se na sve nacine, pravili greske pred golom, na sredni nisu postojali i tu mogu samo da kazem da je ekipa odradila posao, psotavaljenje, kretnja, presing sve ok, ali to se ocekuje od ove ekipe u borbi za titulu, onakva zavrsnica je sramota i pojedinci trebaju da se pogledaju u ogledalo, da se benciraju, nadam se da ce Jurgen skupiti muda i pusiti sentiment niz vodu ovaj put. Macca i Endo dobri, Virgil dobar, bekovi solidni ali bez produktivnosti, Bradley je neiskusan i to se vidjelo na nevozi, kartonu i uzasnoj zavrsnoj trecini gdje je uvijek birao lose pasove i opcije, Trent bi imao 3 asista npr. Quansah takoder vidi se neiskustvo i nije mogao podnijeti pritisak, par gresaka u prvom, u drugom presmijesan poklon i gol, kao u kupu sto su poklanjali. Kostao je tamo ekipu debelo, nije jedini krivac ali je ono bilo jako lose, nekako je cijelu debitantsku sezonu koja je do sad bila jako dobra pokenjao hladno.
Arsenal bi ono dobio u prvom 4 razlike vec, kao i City, City nece kiksati do kraja niti jednu tekmu, a Arsenal djeluje isto tako, ako i kiksa to ce biti neki remi, a Liverpool nije sposoban da do kraja dobije sve, to je sasvim jasno poslije ovakve tekme, ja da igram kao Macca i da mi se desi ova tekma grohnuo bi mentalno znajuci da naprije igraju invalidi nesposobni da daju gol. Bolio bi me qrac iskreno.
Uzeli liga kup, ostala sansa za tu EL, izborit ce LP, prije pocetka sezone bi prihvatio, ali ako cemo iskreno kad su kreirali sebi sansu da zavrse sezonu fantasticno, gdje su se nasli prije par sedmica sa sansom za 4 trofeja, sami sebi su ispucali u noge u kupu, a na isti nacin sad u ligi, to je bruka, veliki choke i luzerski cin.
A ajde, šta smo se unervozili, jeste bila velika prilika da se osvoji, ali Bože moj. Pa nama je bio cilj da se vratimo u UCL ove sezone, a tek sledeće da ganjamo nešto ozbiljnije. Tako da sve je ovo dobro, još imamo neke šanse ali možda ova ekipa još nije zrela za titulu. Dobijali smo utakmice u kojima nismo blistali, gubili smo one koje smo trebali dobiti. Sezona puna uzbuđenja, za razliku od prošle kad se nije moglo gledati koliko smo loši.
Ma normalno da će boliti kad ćeš u 5 godina 3 titule ostati kratak zbog 1-2 poena a potencijalno i gol razlike , frustrirajuće je , nekad nam oni golovi u 90+ odmognu , ponada se čovjek , a teže je kad zijaniš nešta u 38 kolu nego kao prošle godine odmah polovinom prvenstva.
Ali hajde ima EL , imamo i tu šta ganjati , osim ako u finalu dođe Leverkusen , sa ovim finishingom i nesigurnom odbranom i tu nam je kapak.
Ali hajde ima EL , imamo i tu šta ganjati , osim ako u finalu dođe Leverkusen , sa ovim finishingom i nesigurnom odbranom i tu nam je kapak.
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Kolega kad si se ti prešaltao na Liverpooljasonstatham je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:33Mater im **** svima redom.
Nunez mali ****. Koliko to vremena se treba on čekati da proradi? Kako je moguće ono fuliti? A isto vrijedi za Salah, kakav je ovo indolentan pristup utakmici?
Ovo je trebalo biti 0:3 na poluvremenu.
Dobro su i bod izvukli koji su ovo mentalni patuljci.
Hebeni Man, nikad gori, nikoga od štopera nemaju. Smiješna ekipa. Dva šuta, dva gola.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.