NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Sad Ahmetspahica,Smajlovica i Hodzica malo u 1 tim dok ne krene zavrsnica
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Aha, jest da se gleda samo ova sezona. Juniori Romara nisu imali poraza prošle dvije sezone, da dobro si pročitao dvije cijele sezone u komadu bez poraza i bježali su našim juniorima po 12 i 13 bodova.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:24Ovdje se sralo kako Romari ima jacu skolu od nase, a nasi juniori najmanje 5 nivoa iznad.
Svakako ništa ovo neće značiti ako se ne izbori plasman u PL, a to će biti jako jako teško. Za osvajača grupe centar se igra na jednu utakmicu i to je lutrija. Da je bar na dvije utakmice, pa ako imaš loš dan, možeš popraviti u uzvratu.
Ahmetspahića odmah od prve minute protiv Rudara sa Mašićem i Međjeljac iza njih

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Po trenutnim tabelama, doigravanje u juniorsku Premijer ligu pored nas igrace Igman Ilidza , Krajina iz Cazina, Zvijezda Gradacac i Igman Konjic. Pobjednici grupe Centar 1 i Centar 2 igraju jednu utakmicu koja ce odluciti putnika u polufinale. Dakle ako prodjemo prvu prepreku Igmana Ilidza, onda kroz dvije polufinalne utakmice i jednom u finalu moramo izboriti PL. Mislim da ce nam jedini ozbiljan protivnik u doigravanju biti Igman iz Konjica. Ne treba ni govoriti sta bi za klub znacilo da juniori iduce godine igraju u najjacem rangu
Ako naši pobjede Igman iz Ilidže, igrat će protiv Igmana iz Konjica. Već je odlučeno da polufinale pobjednik grupe centar igra protiv pobjednika grupe jug.strucnjak9 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:46Po trenutnim tabelama, doigravanje u juniorsku Premijer ligu pored nas igrace Igman Ilidza , Krajina iz Cazina, Zvijezda Gradacac i Igman Konjic. Pobjednici grupe Centar 1 i Centar 2 igraju jednu utakmicu koja ce odluciti putnika u polufinale. Dakle ako prodjemo prvu prepreku Igmana Ilidza, onda kroz dvije polufinalne utakmice i jednom u finalu moramo izboriti PL. Mislim da ce nam jedini ozbiljan protivnik u doigravanju biti Igman iz Konjica. Ne treba ni govoriti sta bi za klub znacilo da juniori iduce godine igraju u najjacem rangu
Finale neutralan teren, jedna utakmica.
Edit: Rudar KG je ispred Krajine, a u grupi sjever ima još da se igra, Zvijezda je u 2 boda sa Slavenom i Gradina je tu negdje.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Ako je tako, onda je to idealan raspored. U dvije utakmice vjerujem da ne bi trebalo biti mnogo problema sa Konjicom, po meni smo kvalitetniji od njih. A pogotovo mislim da imamo vise kvaliteta od Zvijezde i Krajine koji ce nas akobogda cekati u finaluTruhlo je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:48Ako naši pobjede Igman iz Ilidže, igrat će protiv Igmana iz Konjica. Već je odlučeno da polufinale pobjednik grupe centar igra protiv pobjednika grupe jug.strucnjak9 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:46Po trenutnim tabelama, doigravanje u juniorsku Premijer ligu pored nas igrace Igman Ilidza , Krajina iz Cazina, Zvijezda Gradacac i Igman Konjic. Pobjednici grupe Centar 1 i Centar 2 igraju jednu utakmicu koja ce odluciti putnika u polufinale. Dakle ako prodjemo prvu prepreku Igmana Ilidza, onda kroz dvije polufinalne utakmice i jednom u finalu moramo izboriti PL. Mislim da ce nam jedini ozbiljan protivnik u doigravanju biti Igman iz Konjica. Ne treba ni govoriti sta bi za klub znacilo da juniori iduce godine igraju u najjacem rangu

Je li se igra jedna utakmica izmedju pobjednika Centra 1 i 2? Kako se odredjuje domacin?
A gdje su sad svi ti igraci koji su izasli iz romari iz te generacije bez poraza? Oni nemaju prvi tim, a koliko znam saradjuju sa fks. Nisam nigdje procitao sa se neki od tih igraca nametnuo.
Pravda za flash-a!!!
Mislim da imaju prvi tim i da su jucer u gradskom derbiju igrali 1:1 protiv Viteza ovog gdje su Duvnjak, Salkic i kompanija.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Igra se 1 utakmica za pobjednika grupe centar, domaćin se određuje žrijebom.strucnjak9 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:57Ako je tako, onda je to idealan raspored. U dvije utakmice vjerujem da ne bi trebalo biti mnogo problema sa Konjicom, po meni smo kvalitetniji od njih. A pogotovo mislim da imamo vise kvaliteta od Zvijezde i Krajine koji ce nas akobogda cekati u finaluTruhlo je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:48Ako naši pobjede Igman iz Ilidže, igrat će protiv Igmana iz Konjica. Već je odlučeno da polufinale pobjednik grupe centar igra protiv pobjednika grupe jug.strucnjak9 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:46Po trenutnim tabelama, doigravanje u juniorsku Premijer ligu pored nas igrace Igman Ilidza , Krajina iz Cazina, Zvijezda Gradacac i Igman Konjic. Pobjednici grupe Centar 1 i Centar 2 igraju jednu utakmicu koja ce odluciti putnika u polufinale. Dakle ako prodjemo prvu prepreku Igmana Ilidza, onda kroz dvije polufinalne utakmice i jednom u finalu moramo izboriti PL. Mislim da ce nam jedini ozbiljan protivnik u doigravanju biti Igman iz Konjica. Ne treba ni govoriti sta bi za klub znacilo da juniori iduce godine igraju u najjacem rangu
Je li se igra jedna utakmica izmedju pobjednika Centra 1 i 2? Kako se odredjuje domacin?
I po meni je bolje da se igra protiv Igmana na 2 utakmice. Ovo potencijalno finale je ruku na srce protiv ekipa koje su 5. ili 6. u svojim grupama.
Najviše me strah te utakmice za prvaka centra, preglupo pravilo da se igra 1 utakmica.
Još luđe je što je ta utakmica planirana za srijedu, a već subota polufinale

Eto ih u prvom timu Romara, koji je 3. na tabeli druge lige fbih zapad. Ti juniori su ih uveli iz kantonalne lige u drugu federalnu, a evo i dobro im ide i u drugoj federalnoj.
Da li je moguce Talha, Hamzic, Setkic da pomognu juniorima u doigravanju?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Valjalo bi da juniori uđu u PL i još račun da se odblokira,vrh godina. Što se tiče ovog pravila za ulazak u PL sve nam govori kakvi mozgovi sjede u savezu,pa to treba izmisliti.
Za Talhu i Šetkića sam siguran, za Hamzića ne znam

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- BatistutA19
- Kontakt:
Cestitke juniorima na pobjedi danas i plasman u to dogravanje ,znaci moras dobit bukvalno 3 ekipe da udjes u PL Ili po novom Wwin ligu BIH.
Kakav je ovo sistem ja ne znam ma i ovdje je trebalo kao i seniori jedan iz Federacije jedan iz RS ulazi i cao bez razigravanje a ne ove lige u 100 grupa raspoređeni i kako ces drugacije nego ovako,ovo isto kao kad seniore ulaze iz 2 lige u 1 ligu Federacije,treba 1 liga juniora Federacije i 1 liga RS dobio bi i na kvaliteti,jest da je skuplje ali boze moj igraj ili igraj onda 2 ligu i cao.
Kakav je ovo sistem ja ne znam ma i ovdje je trebalo kao i seniori jedan iz Federacije jedan iz RS ulazi i cao bez razigravanje a ne ove lige u 100 grupa raspoređeni i kako ces drugacije nego ovako,ovo isto kao kad seniore ulaze iz 2 lige u 1 ligu Federacije,treba 1 liga juniora Federacije i 1 liga RS dobio bi i na kvaliteti,jest da je skuplje ali boze moj igraj ili igraj onda 2 ligu i cao.
Kakva mrcina je ovaj Ahmetspahić, bas zreo za svoje godine izgleda.
Samo da ga ne ureknemo, ali mozda nam ovaj momak ocisti dug prema ViKu
Samo da ga ne ureknemo, ali mozda nam ovaj momak ocisti dug prema ViKu

Od Kajkuta se napadač nije iščekivao kao Ahmetspahić
Eto odradili su posao protiv Romara, daj sad dečka od prve minute u 4 4 2 baklavu, neće razočarati 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sjetite se da je Ali debitovao i dao gol, onda imao odlicnu polusezonu pa sezonu. Na prvoj losijoj polusezoni, svasta se pisalo. Pisace se i Benjaminu.
Celik!3,2,2.
Nasa velika nada, samo pametan da bude i sa momkom raditi. A njemu zelim da uci na greskama ovih sadasnjih igraca.
Red, rad, disciplina, a ima sve predispozicije da bude dobar igrac. Nek familiju u pocetku rastjera sa stadiona i foruma, nek ne cita ovo ovdje i komentare po drustvenim mrezama. Prodji se nargila i tinejdjerskih poroka, samo trening i dogurat ce daleko.
Priliku za karijeru ima samo takvu, klub ce mu pruziti sansu i ima srecu u nesreci kluba da dobije toliki prostor za razvoj. Samo nas nemoj izadati, kazem ti uci na greskama prethodnika.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Benjo je najveci nas talenat u juniorima, ali po meni prije ce se za minutazu a mozda i standardno mjesto u buducnosti izboriti Nedim Smajlovic lijevi bek i po potrebi moze i lijevo krilo. Kako Davud igra odnosno razvija se siguran sam da ce ga ubrzo Smajlovic istisnuti iz prve postave
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Jedan savjet upravi, Durmi dati ugovor profi, dok nam ga nije ko klepio 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 3 gosta.