NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Dobro bi bilo medju 5 zavrsit debitantsku sezonu u ovom rangu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Mi smo svi svjesni da nemamo neki kvalitet sto se tice igrackog kadra. Al isto tako smo svjesni da ovi igraci kad ostave srce na terenu mozemo pobjedit svakog protivnika.
P.S ovaj zapad treba izbjegavat...toliko psovki, komentara na svaku loptu, na svaki prijem lopte...Robijasima svaka cast ponovo pokazali kako se pokazuje ljubav prema klubu...kad bi se vecina grupa raspala, Robijasi su postajali sve jaci i organizovaniji. Definitvno velika zasluga pripada njima za danasnju pobjedu. Do kraja hrabro zajedno

P.S ovaj zapad treba izbjegavat...toliko psovki, komentara na svaku loptu, na svaki prijem lopte...Robijasima svaka cast ponovo pokazali kako se pokazuje ljubav prema klubu...kad bi se vecina grupa raspala, Robijasi su postajali sve jaci i organizovaniji. Definitvno velika zasluga pripada njima za danasnju pobjedu. Do kraja hrabro zajedno
Svaka čast momci za današnju pobjedu,mislim da je ovo čak bila nam najbolja utakmica u ove sezone
Idemo akobogda sledecu isto pobijediti Rudar i onda u mirniju luku uci
Još da se riješe ostale stvari bit ce bolje sigurno
Do kraja sezone sto vise vratit dugova i na ljeto vidjet sta za narednu sezoni raditi
Idemo akobogda sledecu isto pobijediti Rudar i onda u mirniju luku uci
Još da se riješe ostale stvari bit ce bolje sigurno
Do kraja sezone sto vise vratit dugova i na ljeto vidjet sta za narednu sezoni raditi
Prvo čestitke Dariju, napokon jedna utakmica bez ziheraškog pristupa i sa mudima od prve do zadnje minute i zato je stigla nagrada u vidu najviše napravljenih prilika na jednoj utakmici ove sezone i 3 komada u mreži gostiju. Po šansama ne bi bilo nezasluženo i da je 5 komada Rahić fasovao.
Očekivao sam standardno zatvaranje nakon vodstva, pa da nam još jedna ekipa sakrije loptu na Bilinom, drago mi je da nije do toga došlo i ovo je primjer kako Čelik treba da izgleda na Bilinom. Sa puno žara, presinga, mudima od prve minute. Na trenutak me ovaj pristup vratio u eru Ive Ištuka kada su gosti padali u prvih 15 minuta
4 4 2 baklava je pun pogodak, bez anemičnih krila i sretno sutra juniorima, da ostvare pobjedu, pa da protiv Rudara gledamo trio Mašić, Ahmetspahić i Međuseljac. Popularni MAM trio
Isak će nam trebati na stoperu narednu utakmicu, neko iskusan mora polomiti bradonju Džafića. Vardo još jednom pokazao da nije za stopera, mislim da bi najbolje bilo da se rotira na poziciji 6. sa zeničkim McGregorom. Prednost bih pružio McGregoru, jer stiže Kobilica naredno kolo 
Ne bih volio noćni termin, da se ovi iz predgrađa ne bi dodatno naložili, plus treba štediti do kraja sezone, ako je ikako moguće držati reflektore ugašene do premijerlige.
Očekivao sam standardno zatvaranje nakon vodstva, pa da nam još jedna ekipa sakrije loptu na Bilinom, drago mi je da nije do toga došlo i ovo je primjer kako Čelik treba da izgleda na Bilinom. Sa puno žara, presinga, mudima od prve minute. Na trenutak me ovaj pristup vratio u eru Ive Ištuka kada su gosti padali u prvih 15 minuta

4 4 2 baklava je pun pogodak, bez anemičnih krila i sretno sutra juniorima, da ostvare pobjedu, pa da protiv Rudara gledamo trio Mašić, Ahmetspahić i Međuseljac. Popularni MAM trio

Ne bih volio noćni termin, da se ovi iz predgrađa ne bi dodatno naložili, plus treba štediti do kraja sezone, ako je ikako moguće držati reflektore ugašene do premijerlige.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kreni da hajcas da malo popravimo stanje sa prodatih 3000 ulaznica. 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Odjednom sad svi nasi igraci znaju igrati fudbal, Dario postao strucnjak, igra i zalaganje na nivou, formacija dobra itd itd. Cekamo iduci kiks kada ce sve opet u kontru otici.
Slijep covjek moze da vidi da je ova ekipa premlada i limitirana i onda ovdje ocekuju da svaku utakmicu dominiramo, da dobijamo sa par golova razlike… poslije zadnjeg kola vecina ce shvatiti da to sto se nismo pojacali (opteretili budzet) da je jedan od najboljih poteza uprave bio ove sezone. Ne znam kakva je razlika na kraju sezone da zavrsimo 14-ti ili drugi? Otprilike se vidjelo na koga se moze racunati za iducu sezonu. Upoznala se liga i ako finansije dozvole mislim da nam iducu sezonu nece biti problem da pokupimo najbolje igrace lige i da napadnemo PL
Slijep covjek moze da vidi da je ova ekipa premlada i limitirana i onda ovdje ocekuju da svaku utakmicu dominiramo, da dobijamo sa par golova razlike… poslije zadnjeg kola vecina ce shvatiti da to sto se nismo pojacali (opteretili budzet) da je jedan od najboljih poteza uprave bio ove sezone. Ne znam kakva je razlika na kraju sezone da zavrsimo 14-ti ili drugi? Otprilike se vidjelo na koga se moze racunati za iducu sezonu. Upoznala se liga i ako finansije dozvole mislim da nam iducu sezonu nece biti problem da pokupimo najbolje igrace lige i da napadnemo PL
Kakvo hajcanje, termin od 17h po žegi i laganini. Ko god očekuje laganu utakmicu kao danas protiv Rahića je lud i nije gledao Rudar na proljeće. Jaki su haos naprijed Džafić, Kobilica 10ka, Handžić lijevo krilo (ovog dečka sam u teku upisao za ljetni transfer rok, a desno krilo Ševkija

Inače jako dobra prilika da ulovimo 5. mjesto, jer Banovići gostuju kod Gradine.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Masic do gol i poslije gola, nebo i zemlja. Do gola se vuce, poslije gola je proigrao.
Gdje je onaj sto u Aliju ne vidi nista posebno? Je li danas vidio nesto?
Uglavnom, kao sto sam i pisao, ova ekipa nije toliko limitirana u nogama, koliko u glavi. Moze biti i solidnih FL igraca, ali se mora glava promjeniti. Ne mozes biti fudbaler, a da ti se ne trci.
Nasa publika je toliko nerealna. Danas im islo na zivce sto je G.Rahic ganjao na nasoj polovini, a mi vodimo. Pa vodimo, nek ganjaju.
Uglavnom, kao sto sam i pisao, ova ekipa nije toliko limitirana u nogama, koliko u glavi. Moze biti i solidnih FL igraca, ali se mora glava promjeniti. Ne mozes biti fudbaler, a da ti se ne trci.
Nasa publika je toliko nerealna. Danas im islo na zivce sto je G.Rahic ganjao na nasoj polovini, a mi vodimo. Pa vodimo, nek ganjaju.
Celik!3,2,2.
Hajc nego šta, 18:00 h i 3500 sociosa i 500 GusaraTruhlo je napisao/la: ↑06 apr 2024, 23:55Kakvo hajcanje, termin od 17h po žegi i laganini. Ko god očekuje laganu utakmicu kao danas protiv Rahića je lud i nije gledao Rudar na proljeće. Jaki su haos naprijed Džafić, Kobilica 10ka, Handžić lijevo krilo (ovog dečka sam u teku upisao za ljetni transfer rok, a desno krilo Ševkija). Ima tu još jakih igrača, Žerić im je dobar, nazad Duraković i Musić. Hrelja im još nije zaigrao zbog povrede, ne bih se iznenadio da debituje na Bilinom u dresu Rudara
![]()
Inače jako dobra prilika da ulovimo 5. mjesto, jer Banovići gostuju kod Gradine.

Pali smo posjetom na nivo Sim Au Bau Vau i takvih ekipa iz naselja po 5000 stanovnika, mora se to pojačati iduci vikend. Rudar idealna prilika.

2:0 Mašić, Medjuseljac i pjesma odjekuje u 87 minuti
S' Čelikom, tugujem Čeliku se radujem, Čelik je dio života mog, Čelik ti si šampion

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Hajde da sve ne bude bajno samo da kazem da je Arnautovic do izlaska bio ocajan. Od gubljenja lopti do apsolutne nemoci da pokrije igraca. Bjezao mu je ko je stigao.
McGregor se vratio svojim starim kaskaderskim glupostima, Isak beton za ovu djecu samo sto covjek ima 40 kuka i ne moze da trci 90 minuta, ali i pored toga institucija za ostale. Moze to puno bolje, pogotovo u pas igri i duelima. Gotovo svaki duel rame uz rame mi gubimo jer se momci odbijaju od protivnike. Moraju poraditi na tome, pogotovo ovi mladji poput Alija.
Prelijepa asistencija Masica za Alija danas. Sve u svemu solidna utakmica i sada na Rudar jos jace.Pjesma na pocetku beton!
McGregor se vratio svojim starim kaskaderskim glupostima, Isak beton za ovu djecu samo sto covjek ima 40 kuka i ne moze da trci 90 minuta, ali i pored toga institucija za ostale. Moze to puno bolje, pogotovo u pas igri i duelima. Gotovo svaki duel rame uz rame mi gubimo jer se momci odbijaju od protivnike. Moraju poraditi na tome, pogotovo ovi mladji poput Alija.
Prelijepa asistencija Masica za Alija danas. Sve u svemu solidna utakmica i sada na Rudar jos jace.Pjesma na pocetku beton!
-
- Kontakt:
Protiv Rudara u odbranu vratit Isaka da moze skakat s onim Dzaficem, Vardu pomjerit u vezu, a Medjuseljca s Masicem gore i lijevo Bajramovic ili junior Smajlovic jer Arnautovic ne igra odbranu nikako
Ne znaju igrat fudbal Mehič,Vardo,Karalič,Durmiš i još par njih! Mlada ekipa jeste i napretka ima al je zalaganje na terenu do sad bilo upitno u večini utakmica,za jučerašnje zalaganje nema im se šta reč. Jel tebi isto kad učenik u školi prolazi dvojkom il odličnim uspjehom a oba su prošla jelde? Tebi isto biti 14ti i 2gi? Pa razlika je u tome što 14tog gleda 200 ljudi u prosjeku a 2gog 3000 ili ti u parama 100000 km razlike sigurno po sezoni.Jeste i bistri vi kojima je to isto ili kaže može se igrat 10 godina u kantonu,može al u kiti se igrat toliko vremena u nižim ligama! Čelik ne odblokira li račun do početka nove sezone dzaba ti sva pojačanja i igrači svijeta! I manite se hajcanja ba,de kupujte više karti ako več mislite pomoč klubu pustite se šupljih...djela rodzaci,djela na vidjelastrucnjak9 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 23:54Odjednom sad svi nasi igraci znaju igrati fudbal, Dario postao strucnjak, igra i zalaganje na nivou, formacija dobra itd itd. Cekamo iduci kiks kada ce sve opet u kontru otici.
::::SAMO ČELIK::::
Dobar Ali juce. Serem i ja nekad jbg. Treba momka pofaliri kad igra dobro.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑07 apr 2024, 00:24Masic do gol i poslije gola, nebo i zemlja. Do gola se vuce, poslije gola je proigrao.
Mene je nazivcirao Duvnjak i njegovo insistiranje na Aliju.
Brate kad nemoze izvedi ga i klupa dok se ne popravi.
I ide mi na zivce sto momka dizete ko da je Modric u mladim danima . Puno je talenata keoz celik proslo . Mora on jos pure jest.
-
- Kontakt:
Otkako se Ali vratio na svoju poziciju i otkako igramo s 2 napadaca on briljira. Ima puno vise prostora, poseban njuh za gol. Raduje sto on i Talha u kombinaciji mogu puno toga bas su kliknuli.
Kako bi nam na ovu ekipu sjeo veznjak poput Arezine smjesno pricat...
Kako bi nam na ovu ekipu sjeo veznjak poput Arezine smjesno pricat...
Juniori poveli 2-1
Kraj 3-1.Zasluzena pobjeda!
-
- Kontakt:
Ovdje se sralo kako Romari ima jacu skolu od nase, a nasi juniori najmanje 5 nivoa iznad.
-
- Kontakt:
To su pricali prosle sezonePonosniSmogovci je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:24Ovdje se sralo kako Romari ima jacu skolu od nase, a nasi juniori najmanje 5 nivoa iznad.
Samo da se plasiraju u pl, a nije lahak put, kada se liga osvoji ima jos da se igra.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.