Sta ovom tupsonu odgovaras, covjek samo pljuje sta stigne. Jedva ceka da ispadnemo, nije vidio stadiona u zivotu.scudetto89 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:07Sto jel ti vise odg da pozelim ispadanje ne kontam?![]()
Ne seri ja sam normalno dosao i pozelio da sutra izvucete dobar rezultat, ti shvati kako hoces![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Ti bi trebao biti na stadionu a ne da ovdje baljgazas gluposti
-
- Kontakt:
Ko kaze da nisam?

04.10.2009 !
Ides li redovno ovako na Zeljine utakmice posto si navijac?
Fk Željezničar.
De @Pablo nemoj me nasmijavati, čuj on i Željine utakmice
Ide on na utakmice, al' OlimpiKa, baš hvali stolice na Otoci

Ide on na utakmice, al' OlimpiKa, baš hvali stolice na Otoci

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Samo sam bio u Mostaru ludnica bila. Vidio sam i tebe

Zadnja izmjena: BIZMARK66, dana/u 06 apr 2024, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pa klinac nije, ali deb1l svakako jeste. Nemoj se ti obazirati na njega, hvala ti na napisanom i to je manje-više to, obzirom da vam ja sreću ni sad, kad nama vaša pobjeda nije loša, ne mogu poželiti 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Evo ja tebi uplatu iz mostara, ti meni samo jednu utakmicu ove sezone?
Fk Željezničar.
Ti Mostar nisi vidio ni na razglednici debilko
Fk Željezničar.
Zadnja izmjena: BIZMARK66, dana/u 06 apr 2024, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ide ekonom u Gabelu zivotom
Ili ce na utakmicu Olimpika, zavisi sta mu bude prioritetnije
Ili ce na utakmicu Olimpika, zavisi sta mu bude prioritetnije

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Izvinite na upadu!
Gledam Zelju i vidim da ste bas zapali u tesku krizu rezultata, igraci su izgubili moral i samopouzdanje, uvukao se i strah vjerovatno od najgoreg scenarija. Sve me podsjeca na Slobodu od prosle sezone. Bilo kakve izmjene sad u ovom trenutku mogu mozda jos pogorsati situaciju jer nije pravi trenutak, dok se trener navikne na igrace, uganja svoju taktiku formaciju, kraj je sezone. Trebate stisnuti redove motivisati igrace, podici samopouzdanje. Nemoj da vas zavara prica necemo mi ispasti i sl, tako je se pricalo i za Slobodu necemo ispasti i eto. Ispadali su i Velez i Borac, eto i moja Sloboda, morate maksimalno ozbiljno shvatiti situaciju.
Ako ispadnete u federalnu svi ce se igraci izvuci i otici, ne zeli niko igrati federalnu, a najvise navijaci pate na kraju.
Sretno i sportski pozdrav!
Gledam Zelju i vidim da ste bas zapali u tesku krizu rezultata, igraci su izgubili moral i samopouzdanje, uvukao se i strah vjerovatno od najgoreg scenarija. Sve me podsjeca na Slobodu od prosle sezone. Bilo kakve izmjene sad u ovom trenutku mogu mozda jos pogorsati situaciju jer nije pravi trenutak, dok se trener navikne na igrace, uganja svoju taktiku formaciju, kraj je sezone. Trebate stisnuti redove motivisati igrace, podici samopouzdanje. Nemoj da vas zavara prica necemo mi ispasti i sl, tako je se pricalo i za Slobodu necemo ispasti i eto. Ispadali su i Velez i Borac, eto i moja Sloboda, morate maksimalno ozbiljno shvatiti situaciju.
Ako ispadnete u federalnu svi ce se igraci izvuci i otici, ne zeli niko igrati federalnu, a najvise navijaci pate na kraju.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Pozdrav drug, sve to stoji ali sarajevski klubovi su uvijek iznad svih bili i bit ce zbog toga je ta prica. Naravno sve je to mahalska, naravno da ne treba mijenjati, niko nece doci u ovoj situaciji, pa da ga pljuju nakon tri kola.Volkan je napisao/la: ↑07 apr 2024, 02:21Izvinite na upadu!
Fk Željezničar.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Apaurin day.
Yebite nam znanje, kako samo vi znate!
Mamicu vam yebem amatersku..
Yebite nam znanje, kako samo vi znate!
Mamicu vam yebem amatersku..
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ne treba hin budit do 10, nek se naspavaju pa polahko.
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, mavi, MrkiMedo, Orvel i 39 gostiju.