ispravka dragi kolega ispod

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Šta je reć kolega? Gdje je onaj entuzijazam pred put u London
imo sam ga ali ovi ga bgm.degradirase u zadnje dvije tekme Bl
Moj kolega sve ispod dva razlike će biti dobro, pardon tri
Nema potrebe kolega za toliki pesimizam...
Moj effe i sam znaš da to ne ide preko noći, pogotovo protiv organizirane, disciplinirane ekipe koja igra konstantno dobru sezonu kao što je Arsenal. Naša sreća je u tome da nemaju pakera, klasnu 9ku koja bi pospremila i na svoj kvalitet još lakše pogurala ekipu, kao i neiskustvo i mladost Arsenala. Upa neće vidjeti terena, mislim da je samo pitanje ko će biti par De Ligtu, Dier ili Kim.effe_sa je napisao/la: ↑06 apr 2024, 18:26Nema potrebe kolega za toliki pesimizam...Ovo jeste užasno izgledalo i danas i protiv BVB-a, ali igrači se očigledno šprdače u ovim utakmicama, prije svega sa trenerom (ne vode se tu kako treba ni dueli, a da ne govorimo o ostalim stvarima). U utorak im neće nedostajati motiva, tako da ćemo vidjeti skroz drugačiji pristup. Kvaliteta ima dovoljno u timu da se protiv Arsenala prođe, samo igrači moraju drugačije pristupit, a vjerujem da hoće. Onda protiv Lazija kući se vidio drugačiji pristup u odnosu na prethodne susrete.
Jeste da nekada može biti problem da baš šalter uvijek uspješno okreneš.Ako kojim slučajem Upamecana stavi u prvu onda bi tu i moglo biti rešetanja po našem golu, ali valjda bi opet zabili dovoljno da imamo određene šanse u revanšu..
Koliko je do njega, toliko je i do igrača i uprave.
Max Eberl defends Thomas Tuchel: "The speech during the week was extremely emotional. Thomas put everything into that meeting room. This is not what Thomas deserved."
Skontao i Eberl odmah koliko je satiMax Eberl on whether the club is considering dismissing Tuchel immediately: "No, I didn’t have that thought. It’s not always just a coaching problem"
• Tuchel to sit on the bench against Arsenal on Tuesday?
Eberl: "100%"
Dugo nisam vidio trenera da se bolje prodao od Tuchela. Rezultata u PSG-u i BVB-u nije bilo.Bayo je napisao/la: ↑06 apr 2024, 19:13Koliko je do njega, toliko je i do igrača i uprave.
Dotični je moronskoj upravi prodao priču da je vruća roba na tržištu i da se za njega otimaju, a ustvari su se otimali kao za usran štap.
Prvenstvo je osvojio zbog crno žutih debila i Musialinog gola, inače bi zijanio apsolutno sva natjecanja u kojima je sudjelovao (ajde još je živ u ovogodišnoj LP pa ostaje da se vidi koliko teško će tamo stradati.)
U igri je donio toliko novosti da nemaju pojma napadati na bunker, ne zna gdje koji igrači trebaju igrati ali Palhinha bi eto pomogao da osvoji sve ove sezone, kao što bi Kane pomogao prošle.
Igrače bolje ne spominjati, ne isplati se trošiti slova na njih.
U ovom slučaju, u ovakvoj sezoni ide....Više puta se vidjelo kako su igrači birali utakmice koje će odigrati dobro, a u pojedinim su namjerno zabušavali. Da sada ne govorimo o detaljima šta je kod nas problematično, šta možda fali...Ali činjenica je da ovaj kadar ima kvalitet, ima igrače koji nisu tek tako bez veze osvajali titule (kako se nekad i ovde na temi želi predstaviti). Nije sve ni do trenera, ali u ovoj nekoj trenutnoj situaciji, veza između trenera i ekipe je pukla do kraja. To se vidi po načinu kako mlitavo igrači ulaze u duele. U utorak je druga bina, drugo takmičenje, a na našoj strani je i iskustvo i tradicija. Ja sam od momenta izvlačenja bio optimista što se duela protiv Arsenala tiče, ja tu opšte ne razmišljam o ispadanju, po mnogo čemu oni nama i odgovaraju. Mi smo njih znali dobiti kada nisu gubili niti jednu utakmicu u Premiershipu i s onim generacijama Bergkampa i Piresa, gdje smo im faktički individualno bili podređeni. Gledajući logično, ne znam što bi ih se sada plašili. Jedino da utakmica u utorak pokaže da je ova ekipa postala skroz disfunkcionalna i da mi baš tu fasujemo. Ali uz normalan pristup, a u odnosu na ove dvije zadnje utakmice mi ćemo u utorak s pristupom biti 80 % na većem nivou, mi u potpunosti imamo sasvim dobre šanse da prođemo dalje.dirkules je napisao/la: ↑06 apr 2024, 18:57
Moj effe i sam znaš da to ne ide preko noći, pogotovo protiv organizirane, disciplinirane ekipe koja igra konstantno dobru sezonu kao što je Arsenal. Naša sreća je u tome da nemaju pakera, klasnu 9ku koja bi pospremila i na svoj kvalitet još lakše pogurala ekipu, kao i neiskustvo i mladost Arsenala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.