FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Treba ovdje napraviti cistku kakva jos nije vidjena u Minhenu.
-
- Kontakt:
Treba zamijeniti 70% tima.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Gledaj u Kima pozicioniranja
koga lik čuva 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Nerminovic
- Kontakt:
dok je ovaj trener ja vise ne gledam, dosta je vise
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Al će nas Arsenal rastavit na proste faktore, to se mora desiti.
-
- Kontakt:
Kako mucno gledati ovaj Bayern. Pa Klempo bi dobio otkaz danas u tunelu odmah pa kad bi igrali u utorak bez trenera. Rupamecano dovoljno vidjeti nacin na koji trci i njegov retardirani pogled pisam se u struku koja ga dovela skupa sa Laimerom. Goretzcka ma daj...ti fudbaler reci da se salis. Miler smeta u ekipi. A Tuhel međed kakvog nema
- Omerbavarac
- Kontakt:
Smijenite ga vise, bruka ime i ugled kluba.
Ne znam kakav su dogovor napravili ali bih pogazio svaku dzentlmensku rijec nakon ovog meca.
Ne znam kakav su dogovor napravili ali bih pogazio svaku dzentlmensku rijec nakon ovog meca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dugo arsić nije imao lakseg protivnika.
Kakav jad od ekipe, onog ko je dovodio ove polu-igrace treba ga deportovati u Haag.
TT je trebao odmah dici sidro, kad je bio svjestan da su se "nedodirljivi" okrenuli protiv njega.
Kakav jad od ekipe, onog ko je dovodio ove polu-igrace treba ga deportovati u Haag.
TT je trebao odmah dici sidro, kad je bio svjestan da su se "nedodirljivi" okrenuli protiv njega.
Bayernu je potreban jedan veliki remont igračkog kadra, u suprotnom će Bayern naredne sezone biti prosječni njemački klub. Ispunjava se ono što sam predvidio, Bayern pada na nivo Tottenhama sve više. Onaj pobjednički Bayern o kojem se toliko pričalo više ne postoji. Bayern već neko vrijeme apsolutno nije ni po čemu među top klubovima Evrope. Proces koji se odvija je započeo 2020. godine nakon sextuple-a. Ni totalni remont ne garantuje zaustavljanje tog procesa, ali mi nije jasno zašto se to nije uradilo već prošle godine.
Prvi put da Bayern izgubi nakon vodstva od 2 razlike, dosta toga se desilo prvi put sa ovim idiotima od igrača i sa Tuchelom na klupi. Ući u sezonu sa veznim redom sastavljenim od Goretzke, Kimmicha i Laimera je krivično djelo.
Većina igrača su osobe koje se ne mogu smatrati fudbalerima, niti bi se Tuchel trebao više baviti ovim poslom, ali ima retarda koji su spremni velike pare izdvojiti za takve podbačaje. Volio bih vidjeti neki lom noge do kraja sezone da uživam u tom prizoru.
Prvi put da Bayern izgubi nakon vodstva od 2 razlike, dosta toga se desilo prvi put sa ovim idiotima od igrača i sa Tuchelom na klupi. Ući u sezonu sa veznim redom sastavljenim od Goretzke, Kimmicha i Laimera je krivično djelo.
Većina igrača su osobe koje se ne mogu smatrati fudbalerima, niti bi se Tuchel trebao više baviti ovim poslom, ali ima retarda koji su spremni velike pare izdvojiti za takve podbačaje. Volio bih vidjeti neki lom noge do kraja sezone da uživam u tom prizoru.
-
- Kontakt:
Ovo je bilo očekivano nakon hrpe idiotskih poteza koje je uprava povukla posljednjih godina, kako ona bivša, tako i ovi što su ih naslijedili. Ovi su još gori. Samo je bilo pitanje vremena. Goretzka i Laimer ti čine vezni red već 2 utakmice fucking hell.
I am not yet born; O hear me.
Čovjek je uspio ekipu koja je prošle sezone bila u igri na svim frontovima u trenutku kada je preuzeo uz dodatak Kanea dovesti do Jurgen Klinsmann nivoa 

- pasha_the_one
- Kontakt:
Ako Bayern zadrzi ovu "formu" upitan je i plasman u LP za narednu sezonu, nije tako daleko 5. mjesto.
Tuchelu ovo treba biti zadnja utakmica na klupi Bayerna.
Inace slabo pisem na formu, ali bas je mucno gledati Bayern.
Ne mogu se oteti dojmu da koliko god je do forme i mogucnosti igraca, mnogo vise je do same pripreme utakmica, psihologije i u glavama igraca, sto u prilog tome govore i neke vrlo dobre i odlicne utakmice odigrane od strane iste ekipe.
Nema smisla da Tuchel vodi ekipu do kraja sezone.
Tuchelu ovo treba biti zadnja utakmica na klupi Bayerna.
Inace slabo pisem na formu, ali bas je mucno gledati Bayern.
Ne mogu se oteti dojmu da koliko god je do forme i mogucnosti igraca, mnogo vise je do same pripreme utakmica, psihologije i u glavama igraca, sto u prilog tome govore i neke vrlo dobre i odlicne utakmice odigrane od strane iste ekipe.
Nema smisla da Tuchel vodi ekipu do kraja sezone.
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
Kakva negativna atmosfera...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nek je braco otjerao JN a doveo ovu ublehu!!!
Pa jedva i ligu prosle sezone uzeo, ove pokazao da pojma nema. Klempo, odhebi u skokovima vise.
Pa jedva i ligu prosle sezone uzeo, ove pokazao da pojma nema. Klempo, odhebi u skokovima vise.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ima li neko damu iz Uprave da odmah u tunelu kaže Tuchelu da se ne vraća u Minhen ili će idiot nastaviti sramotiti klub.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Treba Tuchela naguzit 3 dana prije Arsenala, isto ko što je on naguzio Juliana prošle godine. Dovest nekog Demichelisa, Sagnola, Klosea bilo koga do kraja sezone, nema tu nikakve taktike, samo bit dobar s igračima malo ih nafurat da odigraju par dobrih utakmica i to je to.
Super ovo hendla samoproglaseni prvi favorit LP
Harry Kane, kakav luzer

Harry Kane, kakav luzer

navijaci varselone i varsenala janje okrecu
nevjerovatno koliko im je bajern nabio komplekse
dojma sam da ipak igraju sa nama finale lp
dva najveca kluba na svijetu real vs bajern
nevjerovatno koliko im je bajern nabio komplekse
dojma sam da ipak igraju sa nama finale lp
dva najveca kluba na svijetu real vs bajern
sta je ovo grob te **** da te nejebo ,izgubili portiv hadehajma ,uredu necete da igrate dok je tuhel tu OK ,dati mu momentalan otkaz ,ali igrajete ,trcite na terenu majku vam **** uhljebsku kaao da ste preko noci zaboravili igrati fudbal majku im **** uhljebsku neradnicku
Ako ispadnemo protiv arsenala treba im svima po 30% godisnje plate odbiti i zdravo pa ce tetkice razmazene da igraju i tek kako
,samo po dzepu kao i u svakom drugom poslu ,misle da su nedodirljivi
,i ovo je poso kao i svaki drugi gdje za trud i zalaganje bivas nagradjen odnosno za nerad ,nezalaganje bivas sankcionisan kraj price .
Ovo je stvarno bruka i sramota sta se radi sa imenom
institucije kao sto je Bajern ,ali zaista
,ovo je urota jednog djela ljudi unutar bajerna

Ako ispadnemo protiv arsenala treba im svima po 30% godisnje plate odbiti i zdravo pa ce tetkice razmazene da igraju i tek kako

Ovo je stvarno bruka i sramota sta se radi sa imenom

Pravda za Tyson Furya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.