Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
uf dobro je, ne mogu do nas dobacit ako koja zaluta
To što vladajuće u Iranu zaboli neka stvar za standard stanovništva ne znači da nisu sila
Kakav si ti rasista i bolesnik. Ti znas sta Irance u kuci interesuje ili ne
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Info iz prve ruke od jarana iz Teherana 

100% sportski i krajnje opušten potpis
Koji comeback 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ima jarane od Venecuele, Grčke, preko Britanskih Djevičanskih Otoka do Irana 
Mr.Worldwide

Mr.Worldwide
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Pensioner26
- Kontakt:
Nije to worldwide, već gleda sve kroz prizmu onih sa 50 zvjezdica na zastavi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dežurnim forumskim moralistima ne smeta glorifikacija Irana i šerijata, dapače učestvuju u istoj 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ministar vanjskih poslova Španije potvrdio da će priznati Palestinu prije jula, opisao i detalje plana

Španski ministar vanjskih poslova Jose Manuel Albares rekao je da Madrid planira priznati Palestinu kao suverenu državu prije jula, što je već najavio i premijer.
"Španski premijer Pedro Sanchez ima veoma čvrstu volju za to. Razgovaramo sa našim evropskim partnerima, kao i sa našim arapskim partnerima", rekao je Albares tokom intervjua za državni radio RNE.
Sanchez je "veoma jasno rekao", naglasio je Albares.
Dodao je da Španija razmjenjuje mišljenja o najboljem vremenu s drugim globalnim akterima kako bi uspostavila realističnu i održivu palestinsku državu i osigurala mir na Bliskom istoku.
Albares je predložio da se nakon uklanjanja oružja iz Gaze i Bliskog istoka uspostavi palestinska nacionalna vlast koja će pružati osnovne usluge i teritorijalni kontinuitet.
Ova vlast bi, prema njegovim riječima, trebala imati vezu s koridorom i imati pristup morskoj luci u Gazi sa glavnim gradom u istočnom Jerusalemu.
"Svi znamo formulu. Sada nam je potrebna politička volja da to sprovedemo u praksu", naglasio je Albares.
"Razgovarao sam sa novim palestinskim premijerom i ministrom vanjskih poslova, Mohammadom Mustafom. Prenio sam mu čvrstu opredijeljenost Španije za prekid vatre u Gazi, nesmetan ulazak humanitarne pomoći i priznavanje palestinske države. Španija radi za mir”, objavio je ministar u petak X.

Španski ministar vanjskih poslova Jose Manuel Albares rekao je da Madrid planira priznati Palestinu kao suverenu državu prije jula, što je već najavio i premijer.
"Španski premijer Pedro Sanchez ima veoma čvrstu volju za to. Razgovaramo sa našim evropskim partnerima, kao i sa našim arapskim partnerima", rekao je Albares tokom intervjua za državni radio RNE.
Sanchez je "veoma jasno rekao", naglasio je Albares.
Dodao je da Španija razmjenjuje mišljenja o najboljem vremenu s drugim globalnim akterima kako bi uspostavila realističnu i održivu palestinsku državu i osigurala mir na Bliskom istoku.
Albares je predložio da se nakon uklanjanja oružja iz Gaze i Bliskog istoka uspostavi palestinska nacionalna vlast koja će pružati osnovne usluge i teritorijalni kontinuitet.
Ova vlast bi, prema njegovim riječima, trebala imati vezu s koridorom i imati pristup morskoj luci u Gazi sa glavnim gradom u istočnom Jerusalemu.
"Svi znamo formulu. Sada nam je potrebna politička volja da to sprovedemo u praksu", naglasio je Albares.
"Razgovarao sam sa novim palestinskim premijerom i ministrom vanjskih poslova, Mohammadom Mustafom. Prenio sam mu čvrstu opredijeljenost Španije za prekid vatre u Gazi, nesmetan ulazak humanitarne pomoći i priznavanje palestinske države. Španija radi za mir”, objavio je ministar u petak X.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ASD
- Kontakt:
Niti im smeta gaženje muslimana od istog tog Irana, u Siriji.BosniaBoston je napisao/la: ↑06 apr 2024, 14:25Dežurnim forumskim moralistima ne smeta glorifikacija Irana i šerijata, dapače učestvuju u istoj![]()
Ono što je najjače od svega. Haniyeh je držao govor na dženazi Qasema Soleimanija.
To što je Sirija bila najveća klaonica u 21.stoljeću, između ostalog zahvaljujući i tom Iranu i tom Soleimaniju, nikome ništa.
Vojska po mjeri Bostona i ASD botova
Takvim klosarima je smrt blaga kazna
Zato sa sjeverozapada zemlje mogu mahom dokučit Niš.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Eh kad bi ovo bila istina
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Meni je samo nevjerovatno ovo da globalno selo gleda kako ljude ubijaju ko žohare, umiru od gladi i šta sve ne, i nikome ništa. Pa da su plastične kese neko bi se uzbudio.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Hvala braći Irancima na svemu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.