Ne poredim ga sa Pochom bolji je od njega ali pripisuje muse ona LP kao da je sam osvojio a imao nekoliko kljucnih igraca u zivotnoj formi. Kasnije se sve raspalo cim je Kante redovno bio povrijedjen.aqarius je napisao/la: ↑04 apr 2024, 23:19Znam šta radi u Bajernu ali ne možeš reći da sa Tuhelom nije bilo nešto puno,puno bolje od ovoga sada.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: English Premier League
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Hahhahahahahahq šta se ba ovo desilo? 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ali šta radi United kod ovog kornera, pustiše ljudi Palmera da se namjesti kako hoće, stisli se svi u peterac, nevjerovatno.
Mislile se prevare opet provuci sa 30 primljenih suteva da ne izgube
Ja nisam ondje vidio kontakt Dalota, koliko god glupo sve bilo. Tražili su kontakt 3 mjn samo da potvrde penal. Standardno uvijek. Utd je nesposoban klub, to je jasno.
Dalot nek se oprosti od fudbala

- JayCatwright
- Kontakt:
Daš 70 miliona za Dokua i 70 miliona za Nunesa a prodas Palmera za 20 

Ako im je uvalio Stelinga a jest, onda se Pep dobro zayebo sa Palmerom.
Lik nije normalan, kakve hladnokrvne reakcije kod golova u ovakoj utakmici

Lik nije normalan, kakve hladnokrvne reakcije kod golova u ovakoj utakmici

Moze se samo cestitati Chelseau i Dalotu jer je napravio penal koji je bio dovoljan da United izgubi tekmu.
Medjutim,ja licno ne volim ovaj sistem i igru kad se brani rezultat a pogotovo United sa ovom odbranom.
Medjutim,ja licno ne volim ovaj sistem i igru kad se brani rezultat a pogotovo United sa ovom odbranom.
Eeeh davno su susreti Uniteda i Chelsea prestali biti derbiji Ovo je toliko jadno i smiješno ,toliko djeluje trapavo,nekvalitetno...da je sramota bilo kojem klubu slaviti pobjedu..
Nije posteno ismijavati United kad se Chelsea iz kola u kolo gura penalima. Palmer je vjerovatno do sada postavio rekord postignutih golova iz istih, a ovo mu je prva godina u kojoj igra redovno.
Utd veceras ostao bez dva stopera a vec su povrijedjeni Martinez i Lindelof.
I uz sve to dobijenu tekmu izgubili.
Kako ce ih tek Livco isprepucati u nedjelju.
I uz sve to dobijenu tekmu izgubili.
Kako ce ih tek Livco isprepucati u nedjelju.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa valja li ovaj Palmer cemu?,dosta cesto se vrhunske ekipe znaju zajebat kad dovode igrace koji dominiraju u osrednjim ekipama.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- JayCatwright
- Kontakt:
United apsolutni favorit u nedjelju, ne vidim kako će naši zaustaviti Garnacha i Mainooa
palmer je duplo bolji igrac od prevare sakasa i fodena
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakva tri ofanzivna dragulja ima Engleska u vidu Fodena, Judea i Palmera to nisu istine, ima da prave šansu za šansom na euru, a tu je Kane da to pakuje
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- JayCatwright
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.