Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Lucho inače sve bolji i bolji, spreman za transfer u Barselonu.
Ovaj Gravenberch je toliko neodređen igrac. Koji je segment igre kod njega je najbolji ja stvarno ne znam reci, ni nakon svih ovih utakmica koje je odigrao za Liverpul.
Srce, čast i ponos!
Harvey licno zidane za ovog slagiranog holandjanina.
Poprilicno losa igra uz standardan boliqrc stav u uvodnim minutama utakmice.
Ovaj sastav s gomezom i bradleyem je poprlicno izlapio, vracat na trent i robo sto prije kad budu na 100%
Poprilicno losa igra uz standardan boliqrc stav u uvodnim minutama utakmice.
Ovaj sastav s gomezom i bradleyem je poprlicno izlapio, vracat na trent i robo sto prije kad budu na 100%
Osim što je totalno letargičan mogu navesti u čemu je najgori, a to je po meni prijem i kontrola lopte, svaka ide metar i po od njega.
uspavanka
Mi ekipi koja je primila 77 golova do noćas ne možemo kreirati prave šanse. Razumijem, igramo sa deset igrača i to se osjeti, ali...
Katastrofa.
Katastrofa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Licno mi je bobby dvaput bolji od ovog Ryana. Szobo takodje u qrc formi.
A i ovi pri 1:0 ne razmisljaju ni sekunde da izađu i pokusaju napravit nesto, samo sto i ekonoma nisu ubacili u odbranu. Tsimikas i Elliot u nastavku pa da se ovo mirno privede kraju.
Srce, čast i ponos!
- SoloControTutti
- Kontakt:
Neko im treba reci da gol razlika igra veliku ulogu u borbi za titulu. Jest pobjeda kakva god bitna ali valja nekog i natrpati da se smanji razlika u odnosu na Arsenal. Ako kuci protiv najgore odbrane lige ne mogu dati 4 komada onda ne znam. Valjda ih Jurgen podsjeti na halfu sad.
Voljeli bi oni dati i 10 da moguSoloControTutti je napisao/la: ↑04 apr 2024, 21:28Neko im treba reci da gol razlika igra veliku ulogu u borbi za titulu. Jest pobjeda kakva god bitna ali valja nekog i natrpati da se smanji razlika u odnosu na Arsenal. Ako kuci protiv najgore odbrane lige ne mogu dati 4 komada onda ne znam. Valjda ih Jurgen podsjeti na halfu sad.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Očekivano, Mrs u pm više
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sramota koliko lezerna odbrana
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
VVD zna zakasniti sa izlaskom samo tako
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Kazna za ovaj ocajni pristup. Gravenberch nije ni za Druge lige Centar.
Srce, čast i ponos!
Salah je izgledao umorno i danas i proslu utakmicu, sigurno da nije lako postit pa igrati na ovom nivou
Al zadnja ekipa na tabeli, Željo u gostima bi im zabio gol, ali mi ne možemo ništa, a kao prvi 

Klasični primjer "lako ćemo" pristupa.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Cudo je i Klopp ovako miran, u ranijim godinama bi se derao na sve redom
Ne mogu se tačno sjetiti, ali ovako napamet čini mi se da je Mane uvijek bolje podnosio post od Salaha i pružao bolje partije za to vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.