a možda se čeka i konačna odluka nakon apelacione.luckystrike je napisao/la: ↑03 apr 2024, 11:34jedan razlog može biti što je lik tu "iz usluge" isključivo da uspostavi sistem u skladu s KVK i spremi mjesto nekom dugoročnom rješenju.
drugi razlog može biti 'probni' rad, pa da se za novu sezonu odnosno dugoročni angažman dogovore kasnije i detaljnije.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
šta šta je, je*em ti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uspostavlja se novi sistem kluba. Sprema se teren da se Ajla vrati jača nego ikad i da nas povede u nezaustavljivi niz u Europi, zato je takav ugovor. Nenad će biti desna ruka.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 apr 2024, 11:22Jedino čudno u cijeloj priči. Da je na 6 mjeseci, okej, ovako bukvalno do jula![]()
Ali, to na stranu, mislim da je ovo dobar potez. Nakon Ayle upgrade 200%, ipak je u pitanju čovjek koji ima iskustvo rada u Belgiji kao direktor kluba. I to nije kratko bio, od 2009. se vrtio po Kortrijku.![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Ovo sam cekao. Mislim da je ugovor na 90 dana iz dva razloga, prvi jer je sigurica ako zakaze ne moras cekati pola godine, dvije da mu dadnes otkaz, a drugi je pretpostavljam radi analiziranja stanja pa ce nakon toga mozda i potpisati na duzi period.
Svakako da ovim potezom dusmani mogu samo da se ibrete, ceskaju bradicu i pitaju se: “kako ovo?”

Svakako da ovim potezom dusmani mogu samo da se ibrete, ceskaju bradicu i pitaju se: “kako ovo?”

1946
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Ovo trebaju svi upamtiti, jedina grupa koja nema nikakvog licnog interesa osim naseg Sarajeva.Hajdeee je napisao/la: ↑03 apr 2024, 12:00Horde zla su pobjednicka grupa. To zapamtite svi. Moze biti manjih poraza i gubitaka, ali ratovi se na kraju uvijek dobijaju i dobijali su se.
Samo odrzati zajednistvo i ljubav prema klubu. Ljubav ne manjka, znaci odrzati zajednistvo.
"Vodi, sijedi ili se skloni sa puta". Jer pobjednik se zna vec unaprijed.
1946
- TurkishAirlines
Sad je VD
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Jesmo li dobili urbanističku za Istočnu ? Zapravo jeli se projekat predao u opstinu ili se tek radi ?
Ide i novi rok od dvije godine da postanemo najbolji klub na balkanu.MortemHz je napisao/la: ↑03 apr 2024, 12:20Uspostavlja se novi sistem kluba. Sprema se teren da se Ajla vrati jača nego ikad i da nas povede u nezaustavljivi niz u Europi, zato je takav ugovor. Nenad će biti desna ruka.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 apr 2024, 11:22Jedino čudno u cijeloj priči. Da je na 6 mjeseci, okej, ovako bukvalno do jula![]()
Ali, to na stranu, mislim da je ovo dobar potez. Nakon Ayle upgrade 200%, ipak je u pitanju čovjek koji ima iskustvo rada u Belgiji kao direktor kluba. I to nije kratko bio, od 2009. se vrtio po Kortrijku.![]()
![]()

Koliko treba da clanska stigne i placa li se ista pri preuzimanju?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako si u Sarajevu doći će ti jako brzo jer sad nema gužve, ne plaćaš poštarinu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Prvi dan ko najbolji klub na balkanu, kako se osjecate od jutros?
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
90 dana ugovor za GENERALNOG DIREKTORA
STRANAC
VEOMA RUZNE IZJAVE DAVAO O TANU
SAD PISU TAN VECINSKI VLASNIK
Sta je onda MIRVIC, kakav je on vkasnik
Kako je moguce da je murvic manjinski vlasnik a ima mjesto presjednika (inace vecinski vlasnik moze bit da ima isti procenat znaci 50% mirvic i 50% tan al da mirvic IMA TAJ EXECUTIVE CHEAR sto u biti mu nadomjesti taj 1% sto fali)
Po mom misljenju, ovo je jos jedna fula Mirvica..ali da je bolja opcija od svih dosad durektora jeste..
Prem da bi vise volio da direktor kluba bude neko kao sto je Meho Kodro, Elvir Bolic sergej barbarez, jer smatram da je ovaj sadasnji preskakanje stepenica i ubrzavanje prema gore al posto je to na 2 mjeseca ugovor pa slavko petrovic je imo vise sanse da pojede serpu sarme nego ovaj kod nas sto ce i kiflu uspjet pojest
Ovo podrzavam ako ga je Mirvic postavio da zacepi rupe formalno dok Ibricicu i njemu suspenzija ne istekne..
Nigdje nemogu da nadjem koliko je Mirvic bogat. Nasao sam da on i brat imaju neku firmu koja proizvodi skupocjene namjestaje i da imaju kontrakt sa costco i da je to firmica koja nema ni 10 m dolara godisnje
Da nije mirvic baketov igrac, nesto ko husic
STRANAC
VEOMA RUZNE IZJAVE DAVAO O TANU
SAD PISU TAN VECINSKI VLASNIK
Sta je onda MIRVIC, kakav je on vkasnik
Kako je moguce da je murvic manjinski vlasnik a ima mjesto presjednika (inace vecinski vlasnik moze bit da ima isti procenat znaci 50% mirvic i 50% tan al da mirvic IMA TAJ EXECUTIVE CHEAR sto u biti mu nadomjesti taj 1% sto fali)
Po mom misljenju, ovo je jos jedna fula Mirvica..ali da je bolja opcija od svih dosad durektora jeste..
Prem da bi vise volio da direktor kluba bude neko kao sto je Meho Kodro, Elvir Bolic sergej barbarez, jer smatram da je ovaj sadasnji preskakanje stepenica i ubrzavanje prema gore al posto je to na 2 mjeseca ugovor pa slavko petrovic je imo vise sanse da pojede serpu sarme nego ovaj kod nas sto ce i kiflu uspjet pojest
Ovo podrzavam ako ga je Mirvic postavio da zacepi rupe formalno dok Ibricicu i njemu suspenzija ne istekne..
Nigdje nemogu da nadjem koliko je Mirvic bogat. Nasao sam da on i brat imaju neku firmu koja proizvodi skupocjene namjestaje i da imaju kontrakt sa costco i da je to firmica koja nema ni 10 m dolara godisnje
Da nije mirvic baketov igrac, nesto ko husic
-
- Kontakt:
Nije moglo bolje ova suspenzija i ova 3 boda.
Mijenjali smo 3 boda za puhanje u ista jedra, popravljen odnos unfks i Mirvić (konačno shvatio gdje leži prava snaga kluba i ko je jedini tu bez ikakvih interesa) , formiralo se jedinstvo, na zemlji smo.
Fkt nije moglo bolje.
Mijenjali smo 3 boda za puhanje u ista jedra, popravljen odnos unfks i Mirvić (konačno shvatio gdje leži prava snaga kluba i ko je jedini tu bez ikakvih interesa) , formiralo se jedinstvo, na zemlji smo.
Fkt nije moglo bolje.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Gdje si klocevi,dusmani da nam kazu kako je Aylah? Nema ih nesto,primirili smo ih ovom ignor opcijom ljudi promijenili teme
Sumnjivo poništavanje gola juniorima.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Fin gol i generalno dobra igra 7-ice, ko je to?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast