Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Felixians4
- Kontakt:
Re: Re: Chat
sladoled je navodno preporučljivo zimi jesti, i kad te grlo boli.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑02 apr 2024, 14:51nisam nikad mislio da jedem sladoled ovako rano u aprilu, a vidi sad...
Felixians4 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 00:37sladoled je navodno preporučljivo zimi jesti, i kad te grlo boli.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑02 apr 2024, 14:51nisam nikad mislio da jedem sladoled ovako rano u aprilu, a vidi sad...

citavu zimu sam rokao ovaj
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Ja uzo polovnu neku Honda 250 maraka i nisam se pokajao, sprzio prije toga neke tri na struju placo ih po 200-300 maraka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
TefalTava je napisao/la: ↑03 apr 2024, 01:04Felixians4 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 00:37sladoled je navodno preporučljivo zimi jesti, i kad te grlo boli.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑02 apr 2024, 14:51nisam nikad mislio da jedem sladoled ovako rano u aprilu, a vidi sad...
citavu zimu sam rokao ovaj![]()
, u megamarketu smijesna cijena 2.60 po pakovanju
![]()
Smece.
Da. Sladoled je nastao zimi kada je neki lik zamrznuo sok na -20Felixians4 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 00:37sladoled je navodno preporučljivo zimi jesti, i kad te grlo boli.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑02 apr 2024, 14:51nisam nikad mislio da jedem sladoled ovako rano u aprilu, a vidi sad...

Najjaci.
- Felixians4
- Kontakt:
baš mami na pogled s pakiranjem. što se hrane tiče, mislim da se može jesti nikad kvalitetnije i raznolikije na ex yu prostorima zadnjih godina po restoranima, buregdžinicima, burgerajima, pizzerijama.. tako bi se daloo zaključiti po gastro kanalima na youtubeuTefalTava je napisao/la: ↑03 apr 2024, 01:04Felixians4 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 00:37sladoled je navodno preporučljivo zimi jesti, i kad te grlo boli.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑02 apr 2024, 14:51nisam nikad mislio da jedem sladoled ovako rano u aprilu, a vidi sad...
citavu zimu sam rokao ovaj![]()
, u megamarketu smijesna cijena 2.60 po pakovanju
![]()
Probajte Ferrero Rocher cokoladu.
Gdje ima kupiti?
Je li radi jos uvijek ona kuglana u SCC? Ako ne, gdje još ima u Sarajevu?
Je li radi jos uvijek ona kuglana u SCC? Ako ne, gdje još ima u Sarajevu?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Pa Villager ima samohodnih kosilica upravo sa Briggs and Stratton motorima i to baš u ovom cjenovnom rangu.TefalTava je napisao/la: ↑02 apr 2024, 22:27Kod samohodne kosilice najvažniji ti je motor honda i Briggs and Stratton kosilice sa tim motorom su peri deri, motor kao od kamena polovna i nova sa tim motorima ce vise i bolje raditi nego sa kineskim, bolje dati dvije glave vise i imati kosilicu sa pravim motorom nego kinesko smece sto ide u willager i ostale marke
Nije proizvođač za profi alate i mašine, barem ne po pitanju motorki, ali će sigurno ispuniti i prebaciti tu vrijednost, drugim riječima isplatit će se više puta.
Kupio sam ima jače od godinu njihovu motorku 460, msm oko 350 KM nova. U garanciji zamijenjena uljna pumpa, ali moja greška što sam radio poslove za koje nije proizvedena. Itekako robustan proizvod. Vrsta motorke za povremena korisnike, prorijeđivanje i manje zahvate. Ja narezao preko 10 metara bukovine i hrastovine.
Ne mora biti profi alat i mašina da bi služila. Postoje proizvođači čiji su se proizvodi odlično pokazali za neke osnovne potrebe domaćinstva. Nisu profesionalni ali zato je i cijena pristupačna te služit će do rozi - mahšera ako se radi na predviđen način.
Ovo opet najbolje možeš znat na osnovu testova njemačkih nezavisnih portala za poređenje kvalitete proizvoda, koji upoređuju rezultate iz par stotina časopisa, foruma i sl., tipa testberichte, te F.A.Z Kaufkompas potrošački portal itd.
Također imate proizvođača tipa Stihla koje nude i profi i poluprofi motorke.
Što se kosilice tiče, ove navedene su za već uređene površine i manju travu, te one pizdune što uređuju i češljaju svoje vrtove.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Look on my works, ye Mighty, and despair!
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Probao sam ja ove čokolade kad su došle na naše tržište prošle godine tj. kad sam ih ja vidio i definitivno su mi bile ispod prosjeka, posebno za ovu cijenu. Nisam probao ovo drugo sa slike ali dobro izgleda.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Što sada na ovoj temi piše Re:Chat, a prije se zvala samo Chat?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, feniksptica, Goalgetter, haklamas, Muumii, VolimBiH96 i 4 gosta.