Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 22 mar 2011, 22:29

Ja se sjecam kada su govorili za stadion da se ne moze renovirati zbog gradjevina oko njega :lol: Vjerovatno je Henry odlucio da rusi sve pred sobom :lol: :lol:

Ja sam glasala za ovu 4. opciju. Barem cemo iduce sezone igrati veci broj tekmi subotom, pa cemo vise gledati LFC na BHTu :lol: :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 22 mar 2011, 23:28

reds je napisao/la:SUAREZ JE POJAČAO PREMIER LEAGUE, NE SAMO LIVERPOOL

Bivši Liverpoolov vezni igrač Jamie Redknapp, koji je upisao 308 nastupa za klub, izjavio je kako Suarezov dolazak u Liverpool neće pojačati samo njegov novi klub, već i dodatno osnažiti najjaču nogometnu ligu svijeta, englesku Premier Ligu.

Nakon što je odgledao utakmicu Liverpoola protiv Sunderlenda, Redknapp kaže da je siguran da Luis ima veliki talent i kvalitet koji će očarati nogometne fanove u cijeloj zemlji.

"Luis Suarez je nova legenda Liverpoola s brojem 7 u nastajanju. Zaboravite Fernanda Torresa koji se dugo prilagođava na klub nakon velikog transfera. Suarez izgleda kao da igra s ogromnom lakoćom i voljom od svoje prve utakmice u Liverpoolu i kad on igra, sve izgleda tako jednostavno. Podsjeća me na Carlosa Teveza, on je pravi "pocket rocket" i igra sa velikim smješkom na licu." 8-)
Kad je tek dosao Suarez ja sam ga opisao kao slicnom Tevezu ali sad sa sigurnoscu mogu reci da ovaj nas ima bolji sut,da je manje sebican i i duplo kreativniji od Teveza.. Suarez u nasoj igri vise djeluje kao Second Striker on se vraca po loptu ima ga i na lijevoj i desnoj strani, obozava biti u posjedu lopte i kreira nam igru, ima tu nekakvu energiju da tjera cijeli tim da igra i ide naprijed.. Prefantastici, ostroumni,preprodorni, izvanseriski surovi talenat ako cemo skromno za sada o njemu.. 3 prefenomenalne asistencije i 2 nimalo losa gola do sada, svaki slobodni udarac okvir gola ili cista sreca za golmane.. Nasa najveca nada i pouzdanica u buducnost Luis Suarez.

Koja li steta za povredu Aggera on nam je daleko najbolji stoper i bez njega nasa zadnja linija je labava i izgubljena.. Bez njega u ovim preostalim utakmicama stvarno se nemamo cemu nadati, molim Boga da nije nist ozbiljno..

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 22 mar 2011, 23:36

Jao ljudi kako ste vi naivni :lol:
Čuj Agger se povrijedio :lol:
Isto kao i Skrtel prije utakmice sa nama.
Agger i Gerard će biti u prvih 11 protiv WBA 100% ;)
There got to be something for Liverpool big number nine ...

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 22 mar 2011, 23:41

Rizah je napisao/la:Jao ljudi kako ste vi naivni :lol:
Čuj Agger se povrijedio :lol:
Isto kao i Skrtel prije utakmice sa nama.
Agger i Gerard će biti u prvih 11 protiv WBA 100% ;)
Istog sam misljenja ;)

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 23 mar 2011, 00:16

VolimLiverpool je napisao/la:Na anketi glasao sam za 3.

Preoptimistično,ali nije nemoguće.Eh da smo samo dobili onu tekmu protiv Wigana,situacija bi bila dosta ljepša sada.Ja vjerujem da možemo u Ligu Prvaka,uz dosta sreće...

Manchester City
dočekuje Sunderland
gostuje Liverpoolu
dočekuje United
gostuje Blackburnu
dočekuje West Ham
gostuje Evertonu
dočekuje Stoke
gostuje Boltonu

Tottenham Hotspur
gostuje Wiganu
dočekuje Stoke
dočekuje Arsenal
dočekuje W.B.A.
gostuje Chelseaju
dočekuje Blackpool
gostuje Liverpoolu
dočekuje Birmingham

Liverpool
gostuje W.B.A.
dočekuje City
gostuje Arsenalu
dočekuje Birmingham
dočekuje Newcastle
gostujemo Fulhamu
dočekujemo Tottenham
gostujemo Villi

Realista će ipak reći da nam šanse nisu ravne nuli niti su svedene na mininum.Teško,ali ne i nemoguće.
Koji United, sa nama nemaju vise osim kupa. ;)
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Arnel.S
Kontakt:

Post Postao/la Arnel.S » 23 mar 2011, 09:49

Može li Liverpool izboriti Evropu?
Moze, a to su dokazali igrama u posljednjih nekoliko meceva, i bilo bi mi drago da odu u Evropu.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 23 mar 2011, 13:30

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... liverpools

Pročitajte ovaj tekst vrijedi čitanja.
Imam za vas nekoliko novih friških informacija.
Kao prva jeste da je Ian Iyr postavljen za novog predsjednika kluba.
Druga, Comolli je promovisan u direktora fudbala, što znači da nije više zadužen za transfere. A to znači samo jedno?
King Kenny u narednim danima potpisuje stalni ugovor.
Kuyt produžuje ugovor do 2014 godine, znači ne treba nam treći napadač. Trebamo se posvetiti vezi, krilima i lijevom beku.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 23 mar 2011, 13:36

Rizah je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... liverpools

Druga, Comolli je promovisan u direktora fudbala, što znači da nije više zadužen za transfere. A to znači samo jedno?
Kuyt produžuje ugovor do 2014 godine, znači ne treba nam treći napadač. Trebamo se posvetiti vezi, krilima i lijevom beku.
Ian Ayre je novi CEO, dakle sada je na poziciji na kojoj je bio Purslow. Sve stvari van terena su njegova briga. Comolli je dobio malo promaknuce, a to je pozicija na kojoj je Kenny bio prije postavljanja za novog menadzera, direktor fudbala.

Bez obzira na to, on ce i dalje raditi svoj posao, a to je traziti kvalitetne igrace, i preporucavati ih Kennyu. Ali meni je glavno, i nadam se da ce tako biti, da Kenny bude vodio racuna o svojoj ekipi, a ne da Comolli nade igraca, i odjednom ga kupi, bez Dalglishovog znanja i dozvole.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 23 mar 2011, 14:10

Liverpool's Dutch forward Dirk Kuyt, 30, is set to agree a new contract that will keep him at Anfield until 2014.

8-)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 23 mar 2011, 18:43

[youtube][/youtube]
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 23 mar 2011, 19:02

Sasha L.F.C. je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bas nista ne prolazi preko i pored njega :D

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 23 mar 2011, 19:13

asylum je napisao/la:
Sasha L.F.C. je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bas nista ne prolazi preko i pored njega :D
Jos kad bi Kelly bio pored njega umesto Skrtela to bi bilo sjajno ;)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 mar 2011, 19:14

Kuyt: Sljedeće sezone krećemo u borbu za trofeje

Dirk Kuyt, 30-godišnji nizozemski nogometni reprezentativac i napadač Liverpoola, uvjeren je da će se njegova momčad sljedeće sezone opet boriti za trofeje...

Kuyt je u Liverpool stigao u ljeto 2006. godine iz Feyenoorda, u transferu vrijednom 9 milijuna funti. Još nije imao sreću da s ''redsima'' osvoji makar i jedan trofej, jer Liverpolov posljednji, u FA Cupu, datira iz sezone 2005/06. Osvojili su ga Liverpoolovi igrači par mjeseci prije Kuytovog dolaska.

- Liverpool je klub koji bi se trebao boriti za trofeje. Jamčim vam da će se to i vrlo brzo dogoditi. S dolaskom Andyja Carrolla i Luisa Suareza u siječnju, postali smo znatno jača momčad. Osim toga, imam jaki dojam da će naša uprava na ljeto posegnuti za novim pojačanjima. To još više pojačava moj dojam da ćemo sljedeće sezone krenuti u lov na trofeje – veli Kuyt, koji je još ranije podržao ostanak Kennyja Dalglisha na klupi u svojstvu stalnog menadžera.

Kuyt ima ugovor s Liverpoolom do 2013. godine. Ovih dana trebao bi potpisati produljenje za još 12 mjeseci.

- Želim ostati jer klub pokazuje ambicije za velike stvari, momčad je sve jača, a obitelji i meni je ovdje jako lijepo. Nadam se da ću vrlo brzo produljiti ugovor. Prošlog ljeta mogao sam promijeniti sredinu, jer je Inter pokucao na vrata i pokazao vrlo ozbiljan interes. No, Liverpool me je želio zadržati, pokazali su mi poštovanje i vjeru u mene. To je bilo odlučujuće. 8-)

P.S. Ma Agger je kralj ! 8-)
FK Pjetlovi

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 23 mar 2011, 19:17

Direktor Liverpula: Oživeli smo posle odlaska Toresa

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... ska-Toresa
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 23 mar 2011, 19:19

Ma ima onih koji misle da Kuyt nema smisla da produžuje sa nama jer je prestar... :roll:
You'll never walk alone.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 mar 2011, 19:22

Sasha L.F.C. je napisao/la:Direktor Liverpula: Oživeli smo posle odlaska Toresa

Normalno ! Suarez je igračina za njega(a to će i dokazati). ;)
FK Pjetlovi

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 23 mar 2011, 19:23

reds je napisao/la:

Ja mislim da je vec dokazao. ;)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 mar 2011, 19:47

asylum je napisao/la:
reds je napisao/la:

Ja mislim da je vec dokazao. ;)
Pa dobro pokazao je mnogo toga za ovo kratko vrijeme.Unio je živost u igru međutim Torres je imao nevjerovatnu statistiku trebaće Suarezu vremena da to potuče. ;)
FK Pjetlovi

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 mar 2011, 20:02

CLARKE O OZLIJEĐENIMA

Steve Clarke danas je potvrdio da postoje dobre šanse da se četvorica ozljeđenih igrača Steven Gerrard, Martin Kelly, Jonjo Shelvey i Fabio Aurelio vrate treningu sljedećeg tjedna.

Iako su sva četvorica ozlijeđena već neko vrijeme, Clarke je zadovoljan njihovim napretkom i vrlo je vjerojatno da će svi biti opet na terenu dosta prije nego se u početku predviđalo.

"Svi sjajno napreduju. Kako sada stvari stoje, Gerrard i Kelly vraćaju se treningu već sredinom sljedećeg tjedna, a do kraja tog tjedna trebao bi se priključiti i Shelvey. I Fabio Aurelio odlično napreduje, iako su on i Jonjo imali malo teže ozljede", kaže Clarke.

Zbog reprezentativne stanke, Liverpool će svoju sljedeću utakmicu igrati 2. travnja protiv WBA u gostima. Clarke još nije siguran hoće li netko od ozlijeđene četvorke konkurirati za ovaj ogled, ali je siguran da će svaki od njih biti od velike pomoći u teškom rasporedu kojeg nosi mjesec travanj, kada se Liverpool sastaje još s M.Cityem, Arsenalom, te Birminghamom.

"Ako netko od njih bude spreman za utakmicu protiv WBA, to će sigurno biti veliki plus za nas, a ako ne, dolazi nam još teških utakmica u kojima će biti odlično za klub ako ih bude imao na raspolaganju."

Clarke kaže da su svi prezadovoljni gostujućom pobjedom u Sunderlandu, koja je baš ono što im je trebalo da ih podigne poslije ispadanja iz Europa Lige. Još je konstatirao da je ova pauza odlično došla kako bi se ozlijeđeni oporavili, te će ekipa u nastavku prvenstva pokušati nastaviti s pobjedama.

Na sreću, nema potvrde o ozljedi Luisa Suareza koji je ranije napustio igru u Sunderlandu, te će on biti spreman za sljedeće utakmice. :arrow:
FK Pjetlovi

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 23 mar 2011, 21:39

Rizah je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... liverpools

Zanimljiv clanak, ali u biti ono sto svi znamo. Posebno je zanimljiv dio o Carrollu, nekako mi se cini da i engleski mediji ne vjeruju u Carrolla, ne zbog njegovog fudbalskog znanja, vec zbog zivota izvan terena, kao da prizivaju novoga Gazzu :)
Samo mi ovo nije jasno: ako je ovaj gore sto si ga naveo postavljen za predsjednika kluba, koju ce funkciju obavljati Tom Werner u klubu.
Joint_fc

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.