Ja sam glasala za ovu 4. opciju. Barem cemo iduce sezone igrati veci broj tekmi subotom, pa cemo vise gledati LFC na BHTu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Kad je tek dosao Suarez ja sam ga opisao kao slicnom Tevezu ali sad sa sigurnoscu mogu reci da ovaj nas ima bolji sut,da je manje sebican i i duplo kreativniji od Teveza.. Suarez u nasoj igri vise djeluje kao Second Striker on se vraca po loptu ima ga i na lijevoj i desnoj strani, obozava biti u posjedu lopte i kreira nam igru, ima tu nekakvu energiju da tjera cijeli tim da igra i ide naprijed.. Prefantastici, ostroumni,preprodorni, izvanseriski surovi talenat ako cemo skromno za sada o njemu.. 3 prefenomenalne asistencije i 2 nimalo losa gola do sada, svaki slobodni udarac okvir gola ili cista sreca za golmane.. Nasa najveca nada i pouzdanica u buducnost Luis Suarez.reds je napisao/la:SUAREZ JE POJAČAO PREMIER LEAGUE, NE SAMO LIVERPOOL
Bivši Liverpoolov vezni igrač Jamie Redknapp, koji je upisao 308 nastupa za klub, izjavio je kako Suarezov dolazak u Liverpool neće pojačati samo njegov novi klub, već i dodatno osnažiti najjaču nogometnu ligu svijeta, englesku Premier Ligu.
Nakon što je odgledao utakmicu Liverpoola protiv Sunderlenda, Redknapp kaže da je siguran da Luis ima veliki talent i kvalitet koji će očarati nogometne fanove u cijeloj zemlji.
"Luis Suarez je nova legenda Liverpoola s brojem 7 u nastajanju. Zaboravite Fernanda Torresa koji se dugo prilagođava na klub nakon velikog transfera. Suarez izgleda kao da igra s ogromnom lakoćom i voljom od svoje prve utakmice u Liverpoolu i kad on igra, sve izgleda tako jednostavno. Podsjeća me na Carlosa Teveza, on je pravi "pocket rocket" i igra sa velikim smješkom na licu."![]()
Istog sam misljenjaRizah je napisao/la:Jao ljudi kako ste vi naivni![]()
Čuj Agger se povrijedio![]()
Isto kao i Skrtel prije utakmice sa nama.
Agger i Gerard će biti u prvih 11 protiv WBA 100%
Koji United, sa nama nemaju vise osim kupa.VolimLiverpool je napisao/la:Na anketi glasao sam za 3.
Preoptimistično,ali nije nemoguće.Eh da smo samo dobili onu tekmu protiv Wigana,situacija bi bila dosta ljepša sada.Ja vjerujem da možemo u Ligu Prvaka,uz dosta sreće...
Manchester City
dočekuje Sunderland
gostuje Liverpoolu
dočekuje United
gostuje Blackburnu
dočekuje West Ham
gostuje Evertonu
dočekuje Stoke
gostuje Boltonu
Tottenham Hotspur
gostuje Wiganu
dočekuje Stoke
dočekuje Arsenal
dočekuje W.B.A.
gostuje Chelseaju
dočekuje Blackpool
gostuje Liverpoolu
dočekuje Birmingham
Liverpool
gostuje W.B.A.
dočekuje City
gostuje Arsenalu
dočekuje Birmingham
dočekuje Newcastle
gostujemo Fulhamu
dočekujemo Tottenham
gostujemo Villi
Realista će ipak reći da nam šanse nisu ravne nuli niti su svedene na mininum.Teško,ali ne i nemoguće.
Ian Ayre je novi CEO, dakle sada je na poziciji na kojoj je bio Purslow. Sve stvari van terena su njegova briga. Comolli je dobio malo promaknuce, a to je pozicija na kojoj je Kenny bio prije postavljanja za novog menadzera, direktor fudbala.Rizah je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... liverpools
Pročitajte ovaj tekst vrijedi čitanja.
Imam za vas nekoliko novih friških informacija.
Kao prva jeste da je Ian Iyr postavljen za novog predsjednika kluba.
Druga, Comolli je promovisan u direktora fudbala, što znači da nije više zadužen za transfere. A to znači samo jedno?
King Kenny u narednim danima potpisuje stalni ugovor.
Kuyt produžuje ugovor do 2014 godine, znači ne treba nam treći napadač. Trebamo se posvetiti vezi, krilima i lijevom beku.
Bas nista ne prolazi preko i pored njegaSasha L.F.C. je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jos kad bi Kelly bio pored njega umesto Skrtela to bi bilo sjajnoasylum je napisao/la:Bas nista ne prolazi preko i pored njegaSasha L.F.C. je napisao/la:[youtube][/youtube]
Normalno ! Suarez je igračina za njega(a to će i dokazati).Sasha L.F.C. je napisao/la:Direktor Liverpula: Oživeli smo posle odlaska Toresa
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... ska-Toresa
Ja mislim da je vec dokazao.reds je napisao/la:Normalno ! Suarez je igračina za njega(a to će i dokazati).Sasha L.F.C. je napisao/la:Direktor Liverpula: Oživeli smo posle odlaska Toresa
Pa dobro pokazao je mnogo toga za ovo kratko vrijeme.Unio je živost u igru međutim Torres je imao nevjerovatnu statistiku trebaće Suarezu vremena da to potuče.asylum je napisao/la:Ja mislim da je vec dokazao.reds je napisao/la:Normalno ! Suarez je igračina za njega(a to će i dokazati).Sasha L.F.C. je napisao/la:Direktor Liverpula: Oživeli smo posle odlaska Toresa
Zanimljiv clanak, ali u biti ono sto svi znamo. Posebno je zanimljiv dio o Carrollu, nekako mi se cini da i engleski mediji ne vjeruju u Carrolla, ne zbog njegovog fudbalskog znanja, vec zbog zivota izvan terena, kao da prizivaju novoga GazzuRizah je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... liverpools
Pročitajte ovaj tekst vrijedi čitanja.
Imam za vas nekoliko novih friških informacija.
Kao prva jeste da je Ian Iyr postavljen za novog predsjednika kluba.
Druga, Comolli je promovisan u direktora fudbala, što znači da nije više zadužen za transfere. A to znači samo jedno?
King Kenny u narednim danima potpisuje stalni ugovor.
Kuyt produžuje ugovor do 2014 godine, znači ne treba nam treći napadač. Trebamo se posvetiti vezi, krilima i lijevom beku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.