RŠD Velež Mostar

Euzebio10
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Euzebio10 » 02 apr 2024, 01:03

Niko nas ne unazadi ko mi sami sebe , i guramo svoje drugove , prijatelje , favorite i busimo druge koji nisu “dobri sa mnom “ na neki nacin - nidje veze
Igra onaj koji je u formi i koji u formaciji odgovara za ru utakmicu treneru i ekipi.
Edo je top igrac ali trenutno nije na nivou ,
Prsesa volim i mislim da je vrhunski ograc kad je u formi al ocigledno mu fali samopuzdanja i sigurnosti i ne moze odigrati sta nam treba trenutno , nek radi nek trenira nek se bori i doci ce na svoje.
Dino Halilovic odradjuje njegov posao a jos se ukljucije i j napad , Sikalo je u formi , Suljic stvarno igra dobro u zadnje vrijeme , Lohan definitivno nova energija , pristup , kvaliteta koju nemaju Edo ni Prses ni blizu .
Caic je jos mlad i vidi se da mu treba jos ozbiljnijih utakmica da bi parirao al neka ga nek ima konkurencija.
Guli je opcija ozbiljna ,
Stvarno ne znam odakle nekome ideja da ovdje prosipa suplju i tvrdi da je neko bolji od nekoga kad to nema veze s mozgom , pa nije niko mutav , sve se vidi , ko se bori , ko igra kvalitetno i odradjuje sta mu se kaze .
Stvarno , nema smisla , neozbiljni ste i ispadate glupi.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 02 apr 2024, 10:12

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Deco
Kontakt:

Post Postao/la Deco » 02 apr 2024, 10:52

Greska bi to bila, al kad bi ga htjeli recino u Maju, odmah ga prodati, ogroman bi to posao bio, 2 stopera tusnut u istoj godini. Sir Klaf doktor.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 02 apr 2024, 10:53

Bise kaže za Arefa zainteresovan i neki klub iz Serie B.
A imamo ponuda i za još neke igrače.Šta će na ljeto odlučiti bit će zanimljiv transfer rok za nas.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 02 apr 2024, 10:56

Moze neka nam daju ovog Zuninja i neka ga odmah vode

https://www.transfermarkt.co.uk/juninho ... ler/740271

Strasan deal svi zadovoljni :mrgreen:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 02 apr 2024, 10:57

Deco je napisao/la:
02 apr 2024, 10:52
Greska bi to bila, al kad bi ga htjeli recino u Maju, odmah ga prodati, ogroman bi to posao bio, 2 stopera tusnut u istoj godini. Sir Klaf doktor.
Izgleda da nam ova saradnja sa Majićem odlično funkcioniše. Bruno, Oreč, Gholami, Halilović i Klafurić su njegovi igrači/trener (mislim) i sa svim smo profitirali na neki način. Vidim i u Sirokom ima njegovih igraca i to odlicnih kao Kpan. I mi smo fina sredina s redovnim platama i ambicijama, pa i to pomaže.

Fudbal je menadžerski biznis i koliko god da sam pobornik Hasićeve politike da im se daju mrvice, pravog menadžera sa vezama i koji je korektan treba držati blizu kluba u nekom odnosu gdje je klub zaštićen maksimalno. A i tad s Hasićem smo morali tako, jer nismo imali pristup pravim igračima kao sad.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 02 apr 2024, 11:01

killafrommanilla je napisao/la:
02 apr 2024, 10:57
Deco je napisao/la:
02 apr 2024, 10:52
Izgleda da nam ova saradnja sa Majićem odlično funkcioniše. Bruno, Oreč, Gholami, Halilović i Klafurić su njegovi igrači/trener (mislim) i sa svim smo profitirali na neki način. Vidim i u Sirokom ima njegovih igraca i to odlicnih kao Kpan. I mi smo fina sredina s redovnim platama i ambicijama, pa i to pomaže.

Fudbal je menadžerski biznis i koliko god da sam pobornik Hasićeve politike da im se daju mrvice, pravog menadžera sa vezama i koji je korektan treba držati blizu kluba u nekom odnosu gdje je klub zaštićen maksimalno. A i tad s Hasićem smo morali tako, jer nismo imali pristup pravim igračima kao sad.
Jedino mi se ne svidja sto je tu scout Kenan Lizde. Ako je to onaj na kojeg mislim
Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 02 apr 2024, 11:02, ukupno mijenjano 1 put.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 02 apr 2024, 11:01

Sad ne treba nista prodavati. Ako bude neka fina ponuda ljeti odmah prodati

Vjerujem da ce Hadzikic, Orec, Gholami, Guliashvili i cak Lohan ako ovako nastavi imati ponude. Sa time da Guliashvili nije nas igrac, i trebamo ga odmah probati kupiti.
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 02 apr 2024, 11:05

CampobelloDiMazara je napisao/la:
02 apr 2024, 10:56
Moze neka nam daju ovog Zuninja i neka ga odmah vode

https://www.transfermarkt.co.uk/juninho ... ler/740271

Strasan deal svi zadovoljni :mrgreen:
:rol: :rol:

Ma sumnjam da je neki veliki iznos, evo im najvecih transfera

https://www.transfermarkt.co.uk/goias-e ... erein/3197
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 02 apr 2024, 11:08

OnlyLeft22 je napisao/la:
02 apr 2024, 11:05

:rol: :rol:

Ma sumnjam da je neki veliki iznos, evo im najvecih transfera

https://www.transfermarkt.co.uk/goias-e ... erein/3197
Mi smo pijacari iskoristiti iskustva u cjenkanju koja smo ispekli na rogama i patlidzanima :mrgreen:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 02 apr 2024, 11:16

Ja sam ipak za da se Guliashvilli vrati u Sarajevo. To bi znacilo 3 do 5 utakmica i pokoja promasena sansa prije vulgarnog nadimka, spominjanja porodice i sl. i onda ga nakon par mjeseci pokupimo za dz. k'o susjedi Bekića, Kadušića, Todorovića, Bilbiju itd. :mrgreen:

Možemo i mi pojačati netrepeljivost na njihovom podforumu s inovativnim nadimcima kao trenutni skijaš, prevaranda i tako :mrgreen:

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 02 apr 2024, 11:26

Guli se definitivno vraca na kraju sezone u Sarajevo,probat na nekim laksim utakmicama Lohana forsirati mjesto njega,ako zagusti uvoditi ga.Imamo ponuda za igrace i uprava fantasticne stvari radi.Sjedio sam sa jednim clanom uprave i neke mi je stvari rekao boze samo podrzi!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 02 apr 2024, 12:18

Sarajevo je imalo prekomjeran broj stranaca pa su zato poslali na posudbu jednog od njih (Gullia).
I sad ako ga vrate, opet će neko morat na tribine.
Gulli je nama dobro došao, ali nema sumnje da ga mi možemo nadomjestiti nekim kvalitetnijim strancem npr.
Zasad ima potražnje za nekim našim igračima, ali Uprava odbija ponude iako su neke ponude bile izdašne.
Jedino ovakve kao za Brunu se ne odbijaju.
Ušutili se kritičari :rol:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 02 apr 2024, 13:04

Po meni je hadzikic sljedeci koji ce 95% otici, sve ostalo treba pripisati nekim cudima,moze se reci. Mozda opet prolazi ispod radara, ali on brani vrhunsku sezonu

Redred
Kontakt:

Post Postao/la Redred » 02 apr 2024, 13:46

da li zna neko od vas da li ima igra il patch za fifu il pes za pc nasa liga i nasi ovi svi igraci stadioni i to

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 02 apr 2024, 14:28

Ne znam kakvo je vaše razmišljanje, ali kontam da bi bilo dobro pokušati dovesti Ćatakovića na ljeto. Mislim da bi kod nas procvjetao. U Sarajevu će uvijek biti druga opcija, jer furaju te strane fancy napadače. Ugovorom je vezan do kraja sljedeće sezone, ali bi se možda nešto moglo dogovoriti zbog dosadašnje saradnje i dobrih odnosa. Mi nemamo backup za Haskića, a Hamza je sa 27 u ponajboljim godinama. Nešto mislim da bi bio idealna opcija za nas...
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 02 apr 2024, 14:43

aimar21 je napisao/la:
02 apr 2024, 14:28
Ne znam kakvo je vaše razmišljanje, ali kontam da bi bilo dobro pokušati dovesti Ćatakovića na ljeto. Mislim da bi kod nas procvjetao. U Sarajevu će uvijek biti druga opcija, jer furaju te strane fancy napadače. Ugovorom je vezan do kraja sljedeće sezone, ali bi se možda nešto moglo dogovoriti zbog dosadašnje saradnje i dobrih odnosa. Mi nemamo backup za Haskića, a Hamza je sa 27 u ponajboljim godinama. Nešto mislim da bi bio idealna opcija za nas...
Hamza nije isti tip napadača, u suštini nije ni napadač klasični. Neki SS ali nema tu materijala za nešto više - za svaku poziciju njemu fali neka ključna karakteristika. Uglavnom, nije CF a nama za Haskića treba backup CF sličnih karakteristika.

Zivim za nekog crnca ubicu gore, a mislim da imamo mjesto za takvog po strancima. Mislim da bi i onaj panj Badara Badji dao 10+ golova u ovom Veležu, a ne neko bolji :mrgreen:

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 02 apr 2024, 15:19

killafrommanilla je napisao/la:
02 apr 2024, 14:43

Hamza nije isti tip napadača, u suštini nije ni napadač klasični. Neki SS ali nema tu materijala za nešto više - za svaku poziciju njemu fali neka ključna karakteristika. Uglavnom, nije CF a nama za Haskića treba backup CF sličnih karakteristika.

Zivim za nekog crnca ubicu gore, a mislim da imamo mjesto za takvog po strancima. Mislim da bi i onaj panj Badara Badji dao 10+ golova u ovom Veležu, a ne neko bolji :mrgreen:
Slažem se da je drugačiji, ali to mi je i bila neka vodilja. Da imamo neku drugu opciju za promjenu strategije, ako ne ide kako smo planirali. Sviđa mi se tvoja ideja za klasnog špica, prostora imamo sa strancima, pogotovo ako se Guliashvili vrati u Sarajevo...
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 02 apr 2024, 15:27

Kad ste vec kod napadaca,i dalje mi pitanje u zraku visi? Na osnovu cega je Puce klupiran, odnosno samo je fizicki prisutan na klupi,nema se neka namjera da se ubaci u igru? Nije neka zamjerka Klafu,mozda ima razlog, ima sigurno,ali mi nimalo ne djeluje potencijalno da Dzafic dobije 20 minuta u odnosu na njega. A dala mu se prilika, relativno je fino iskoristio protiv Sirokog.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 02 apr 2024, 16:23

"Trideset tri godine stalo je u jednu penal seriju, čitav jedan navijački život protekao mi je ispred očiju dok je Araujo išao ka lopti i dok je ta ista lopta putovala do Bogdanovića. I onda mi kažu zašto voliš fudbal, zašto voliš Velež? Jer je ljubav prema Veležu, prema petokraki na njegovom grbu, prema crvenoj boji, najsnažniji dokaz moga identiteta, jedina čvrsta spona između onoga nekad i ovoga sad. Da nije Rođenih, niti bih znao ko sam, niti bih mogao tako intenzivno osjećati sebe i ovaj grad, u kojem osim Veleža baš i nije ostalo puno toga što bi se moglo voljeti.
Mostar u srcu Velež do groba!"

Elvedin Nezirović

:kafa:
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.