Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Nekako je bolje Realu ispasti od Tottenhama nego naletjeti na Katalonce i biti "zguzeni",da se ne izrazim drugacije.
Chelsea F.C.
Dajem prednost Tottenhamu iz četiri razloga:
1) Sada idu utakmice reprezentacija u kojima će se igrači dodatno umoriti ili možda povrijediti. Ne bi tu bilo ništa čudno, nego od startnih 11 Reala svi će igrati ( znači umoriti se dodatno ili možda povrijediti ), dok u startnih 11 Tottenhama samo 4 će igrati ( Čorluka, Haton, Modrić i Bale ). Ostali ili ne igraju za reprezentaciju ili nemaju minutažu u reprezentaciji.
2) Drugi razlog zašto dajem prednost Tottenhamu jeste što Tottenham ima puno lakši raspored u ligi, manjak derbija u narednim kolima.
3) Tottenham nema šta u ovim utakmicama izgubiti, svoj najveći uspjeh su već ostvarili plasmanom među 8 najboljih. Teret ili breme favorita nosi Real.
4) Najvažnije je postići pogodak u gostima, a ovdje imamo suštu suprotnost. Real je bolji domaćin, ali je Tottneham bolji gost. Prema tome, pobjediće onaj ko postigne pogodak u gostima. Obje ekipe su čvrste, jedno je liga a drugo je LP.
1) Sada idu utakmice reprezentacija u kojima će se igrači dodatno umoriti ili možda povrijediti. Ne bi tu bilo ništa čudno, nego od startnih 11 Reala svi će igrati ( znači umoriti se dodatno ili možda povrijediti ), dok u startnih 11 Tottenhama samo 4 će igrati ( Čorluka, Haton, Modrić i Bale ). Ostali ili ne igraju za reprezentaciju ili nemaju minutažu u reprezentaciji.
2) Drugi razlog zašto dajem prednost Tottenhamu jeste što Tottenham ima puno lakši raspored u ligi, manjak derbija u narednim kolima.
3) Tottenham nema šta u ovim utakmicama izgubiti, svoj najveći uspjeh su već ostvarili plasmanom među 8 najboljih. Teret ili breme favorita nosi Real.
4) Najvažnije je postići pogodak u gostima, a ovdje imamo suštu suprotnost. Real je bolji domaćin, ali je Tottneham bolji gost. Prema tome, pobjediće onaj ko postigne pogodak u gostima. Obje ekipe su čvrste, jedno je liga a drugo je LP.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Ne slazem se sto ne znaci da je tacno...Real je po meni mnogo kvalitetniji iz vise razloga:Rizah je napisao/la:Dajem prednost Tottenhamu iz četiri razloga:
Imaju najboleg trenera danasnijce
Imaju fantastican tim i igrace
Imaju vecu zelju,dok je totenham vise manje prezadovoljan i sa ovim.
Imaju CR-jako bitno
Rekao bi da su na svakoj poziciji bolje pokriveni nego Pjetlovi.
Imaju ESBERNABE
Imaju IMEEE i reputaciju, sto izaziva trahopostovanje.
Tehnicki su 2 nivoa iznad svake Engleske ekipa a posebno Totenhama.
Trkacki su opet u prednosti.Imaju Casillasa-jako bitno
Totenham igra idilicno,sve jedno te isto.Sve se svodi na trku po krilu i to vodoravno.Bale i Lennon samo znaju trcat u tom smjeru, to ne prolazi protiv Ramosa, Marcela,Xabija,Khedire itd.
Real da bi se dobio treba se razvuc kroz sredinu ili razvlacenjem preko krila, to Totenham ne moze , jer nemaju taj igracki kvalitet.neamju krila koja znaju krenuti u sredinu jer suprotno glavnim nogama oni neznaju ni "hodat".
Ovo ce biti mislim sve rijeseno sa 3 gola Reala na ESB , ne bih volio ali to je moj osjecaj i moje misljenje

Lyon je puno tezi protivnik od Totenhama
U tim stvarima se necemo sloziti:Andres je napisao/la:Ne slazem se sto ne znaci da je tacno...Real je po meni mnogo kvalitetniji iz vise razloga:Rizah je napisao/la:Dajem prednost Tottenhamu iz četiri razloga:
Imaju najboleg trenera danasnijce
Imaju fantastican tim i igrace
Imaju vecu zelju,dok je totenham vise manje prezadovoljan i sa ovim.
Imaju CR-jako bitno
Rekao bi da su na svakoj poziciji bolje pokriveni nego Pjetlovi.
Imaju ESBERNABE
Imaju IMEEE i reputaciju, sto izaziva trahopostovanje.
Tehnicki su 2 nivoa iznad svake Engleske ekipa a posebno Totenhama.
Trkacki su opet u prednosti.Imaju Casillasa-jako bitno
Totenham igra idilicno,sve jedno te isto.Sve se svodi na trku po krilu i to vodoravno.Bale i Lennon samo znaju trcat u tom smjeru, to ne prolazi protiv Ramosa, Marcela,Xabija,Khedire itd.
Real da bi se dobio treba se razvuc kroz sredinu ili razvlacenjem preko krila, to Totenham ne moze , jer nemaju taj igracki kvalitet.neamju krila koja znaju krenuti u sredinu jer suprotno glavnim nogama oni neznaju ni "hodat".
Ovo ce biti mislim sve rijeseno sa 3 gola Reala na ESB , ne bih volio ali to je moj osjecaj i moje misljenje
Lyon je puno tezi protivnik od Totenhama
Trener Spursa je odlican trener i koju god ekipu je vodio pravo je odlicne rezultate, tu istu ekipu sto vidis danas sa par zamjena je vodio bivsi trener Sevile Ramos koji je osvojio 2 kupa uefa sa Sevilom, pa malo falilo da ispadne sa Spursima.
Drugo mislis da Spursima nije cilj probati doci do finala, pa legendo na Wembleyu se igra!
Imaju oni dobar igracki kadar samo nemaju iskustva puno u LP
Na kraju TRKACKI, nema ekipa na svijetu koje se trkacki mogu poredit sa engleskim!
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Zamolio bih ''engleze'' koji ne prate primeru i obrnuto da ne komentarisu, jer stvarno pisu gluposti..
U tim stvarima se necemo sloziti:
Trener Spursa je odlican trener i koju god ekipu je vodio pravo je odlicne rezultate, tu istu ekipu sto vidis danas sa par zamjena je vodio bivsi trener Sevile Ramos koji je osvojio 2 kupa uefa sa Sevilom, pa malo falilo da ispadne sa Spursima.
Drugo mislis da Spursima nije cilj probati doci do finala, pa legendo na Wembleyu se igra!
Imaju oni dobar igracki kadar samo nemaju iskustva puno u LP
Na kraju TRKACKI, nema ekipa na svijetu koje se trkacki mogu poredit sa engleskim!
Kondiciono i trkacki Real je najpotkovanija ekipa, nije to bilo proslih godina ali od ove je tako..
U 85 onakav presing vrsit ko da je tek tekma pocela, ne znam gdje ljudi nadju nakva pluca,
u Tottenhamu jedino 3 igraca mogu trcat a u Realu 10.. Real natjera Spurse da idu kroz sredinu i nulirana su i ta trojica a Mou ce to sigurno uradit, ne znam kako ce im samo odbrana izgledat ako Real bude raspolozen moglo bi doci do debakla sto i nije dobro za ovu fazu takmicenja, za mene licno jest.
oept kazem ne pratis Real.
Real je trkacki najjaca ekipa na svjetu uz Barcelonu.Kod nji i stoperi kao i u Barceloni vrse presing.Bekovi su im krila tako da je gotovo nemoguce iznjeti loptu.
Poredis Redknappa sa Mourinhom mislim dovoljno si rekao.On moze biti sjajan trener, ali mourinho je onda Boog...
Mourinho je majstor LP ma koga vodio a Rednap mislim kao i njegovi igraci nikad je nisu ni igrali
Svaki sengment je na strani Reala, ali ne pobjedjuje najbolji
Real je trkacki najjaca ekipa na svjetu uz Barcelonu.Kod nji i stoperi kao i u Barceloni vrse presing.Bekovi su im krila tako da je gotovo nemoguce iznjeti loptu.
Poredis Redknappa sa Mourinhom mislim dovoljno si rekao.On moze biti sjajan trener, ali mourinho je onda Boog...
Mourinho je majstor LP ma koga vodio a Rednap mislim kao i njegovi igraci nikad je nisu ni igrali

Drago mi je da je neko ovo primjetio.Guardiola je doveo fizičku spremu Barcelone na savršen nivo i ima odlične rezultate 3 godine,Mourinho je to imao u Interu,a sada ima još jači RealAndres je napisao/la:oept kazem ne pratis Real.
Što se tiče Tottenhama igrate gradski derbi ne možete još gola da dadnete Crouch će najvjerovatnije ući
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tottenham će se okrenuti Premiershipu već nakon prve utakmice na Santiago Bernabeu(tu će Real riješiti pitanje prolaska).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
To mozda vi kazate iz subjektivnosti, ali zna svako da engleze kada gledas jedan Blackpool mozes biti zadovoljan utakmicom jer igra se bas trkacki i na snagu i uvijek je puno tempa! Spursi su demolirali Inter na WHL trkom i snagom, kontrolirali igru u gostima protiv Milana bas fizicki ih nadjacali!Andres je napisao/la:oept kazem ne pratis Real.
To da je Real i Barca fizicki najspremnije ekipe nema sanse!
Redknapp je dobar trener to sam rekao i stojim iza toga, a nisam ga usporedjivao ni sa jednim nemoj izvrcati moje rijeci!
Nisam rekao da su favoriti ali kazem da Realu nece biti lahko!
There is only one United!!!!
West Ham dosao po bod i osvojio ga..
Totenham je dominirao imao dobru priliku kada je Lenon pogodio stativu a Defo sa 3 metra uspio sutati pored gola(ok tesko je bilo reagovati) ali i West Ham je imao 2 dobre prilike kada je Cole izasao sam na Gomesa..
uglavnom kao sto sam rekao ovih par sjajnih invidualaca ne mogu iznijeti sami sezonu i ocekujem da nastave padati u EPL..
a sve vise sam uvjereniji da necemo imati vecih problema u dvomecu...
Totenham je dominirao imao dobru priliku kada je Lenon pogodio stativu a Defo sa 3 metra uspio sutati pored gola(ok tesko je bilo reagovati) ali i West Ham je imao 2 dobre prilike kada je Cole izasao sam na Gomesa..
uglavnom kao sto sam rekao ovih par sjajnih invidualaca ne mogu iznijeti sami sezonu i ocekujem da nastave padati u EPL..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- BluesForever
- Kontakt:
Tottenham mora biti sretan što nisu bili izgubili jer šta su sve promašili cudo ih nije stigla kazna.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- anonymousHD
- Kontakt:
Upravo i ja to htio napisati.Raul_64 je napisao/la:West Ham dosao po bod i osvojio ga..
Tottenham nema ekipu da se suprostavi Realu, to je činjenica i svi se trebaju s tim pomiriti. Tottenham što je igrao LP igrao je, ovdje mu je kraj. Simpa su ekipica i sve, ali pored Ronalda & co. nemaju šanse. Naravno neće biti puno osramoćeni, ali Real bi mogao na WHL igrati sa drugim sastavom.

Cestitke na remiju danas.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
-
vise bih volio da Chelsea izgubi nego City iako vise mrzi city ali je bolje za nas.
Mislim da je za Tottenham bolje da City izgubi iz razloga što će prije oni prosuti bodove do kraja nego Chelsea koji i kad ne igra bajno rutinski riješi utakmicu.Tom Huddlestone je napisao/la:vise bih volio da Chelsea izgubi nego City iako vise mrzi city ali je bolje za nas.
Tottenham je se doveo u tešku situaciju.. tri utakmice ne znaju za pobjedu (remi sa Wolvesima i West Hamom i poraz od Blackpoola). Jučer Defoe nema šta nije promašio treba ga se što prije riješiti, jedan od najneinteligentnijih nogometaša u Europi.. pošto je Englez mogli bi i uzeti neku pristojnu cifru za njega. Pavlyucenko jučer dokazao da je doktor za njega.
Bale potpisao novi ugovor na 4 i pol godine.
...što je više lome to je volim jače...
Po cemu je jaca fizicki ekipa Ttenham od Reala ????
Fizicka snaga je u tome kolka su ti ledja ???Nesto kao Crowch ??? Pa mu treba 30 sec da se okrene oko sebe.
Daj ne znas sta pricas.Fizicki snazna ekipa je jekipa koja nije spremna da trci 90 minuta nego da igra presing 90 minuta.To ti je koda 2 puta vise trcis.Ako si kad igrao nogomet znas o cemu pricam.
Po tvojoj logici Barcelona je fizicki nasjabija momcad svijeta :O
Svi 170cm ,cast izuzetcima.
Al eto ti znas, a protiv Barcelone se npr: prije svega nemoze izdrzat fizicki jer zahtjevaju pokrivanje previse prostora ,a tek onda psihicki jer te ubiju u pojam.
Real je dosta slican sto se toga tice...
Volio bi ja da Totenham prodje ali sanse su vam nekih 30%
Fizicka snaga je u tome kolka su ti ledja ???Nesto kao Crowch ??? Pa mu treba 30 sec da se okrene oko sebe.
Daj ne znas sta pricas.Fizicki snazna ekipa je jekipa koja nije spremna da trci 90 minuta nego da igra presing 90 minuta.To ti je koda 2 puta vise trcis.Ako si kad igrao nogomet znas o cemu pricam.
Po tvojoj logici Barcelona je fizicki nasjabija momcad svijeta :O
Svi 170cm ,cast izuzetcima.
Al eto ti znas, a protiv Barcelone se npr: prije svega nemoze izdrzat fizicki jer zahtjevaju pokrivanje previse prostora ,a tek onda psihicki jer te ubiju u pojam.
Real je dosta slican sto se toga tice...
Volio bi ja da Totenham prodje ali sanse su vam nekih 30%
Ocekujem 4 mjesto od totenhama ove sezone 

Vidim ovdje objektivno moderator nije isplanirao da će Tottenham u ligi završiti na šestom mjestu
E jesam se ismijao ovim špancima, čuj Real fizički spremnija ekipa i jača
Tottenham napada 90 minuta, a u engleskoj se igra svih 90 minuta a ne za razliku od španaca gdje se lopta zadržava kod vodstva. Ekipe iz engleske ako mogu nekom utrpati 10 golova to će i uraditi.
Liverpool-Besiktaš 8-0.
United-Roma 7-1 itd. itd.
Tottenham sa 10 igrača protiv Intera gubi 4-0 nakon 20 minuta a onda kraj 4-3. Golovi postignuti u zadnjem periodu utakmice.
Vidim Bale neće nastupiti protiv Engleske, kažu povreda u pitanju. Znate li nešto više o tome?

E jesam se ismijao ovim špancima, čuj Real fizički spremnija ekipa i jača

Tottenham napada 90 minuta, a u engleskoj se igra svih 90 minuta a ne za razliku od španaca gdje se lopta zadržava kod vodstva. Ekipe iz engleske ako mogu nekom utrpati 10 golova to će i uraditi.
Liverpool-Besiktaš 8-0.
United-Roma 7-1 itd. itd.
Tottenham sa 10 igrača protiv Intera gubi 4-0 nakon 20 minuta a onda kraj 4-3. Golovi postignuti u zadnjem periodu utakmice.
Vidim Bale neće nastupiti protiv Engleske, kažu povreda u pitanju. Znate li nešto više o tome?
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Nail for Real
- Kontakt:
Haj dokazi da nije Real fizicki jaca ekipa od Tottenhama, kada ti ( i vecina vas) taj isti Real ni ne gleda vec prati highlightse i komentare po forumu. Real dolaskom Mourinha je izuzetno jak i u tom segmentu igre, samo sto neki ne prate pa tvrde suprotno.
U Engleskoj se igra svih 90 a u Spaniji ne? Znam da vi mislite da je Premiershit = NBA ( u NBA vise je vremena za igru) ali to nije tako. A ako si mislio da Tottenham napada svih 90 minuta, to ima vise smisla, mada osim Barce ja ne znam za ekipu koja moze da napada svih 90. Moze mozda protiv Wigana, WBA, Blackpolla i slicnih ali protiv jakih timova ne.
To sto se desilo protiv Intera nema veze sa kondicijom (jesu li i tu napadali svih 90 minuta?).
Kako citam za Balea, izgleda da nece biti 100% za Real...
U Engleskoj se igra svih 90 a u Spaniji ne? Znam da vi mislite da je Premiershit = NBA ( u NBA vise je vremena za igru) ali to nije tako. A ako si mislio da Tottenham napada svih 90 minuta, to ima vise smisla, mada osim Barce ja ne znam za ekipu koja moze da napada svih 90. Moze mozda protiv Wigana, WBA, Blackpolla i slicnih ali protiv jakih timova ne.
To sto se desilo protiv Intera nema veze sa kondicijom (jesu li i tu napadali svih 90 minuta?).
Kako citam za Balea, izgleda da nece biti 100% za Real...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.