FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
bez zajebancije jose murinho dolazi u bayern na kraju sezone
Pravda za Tyson Furya
Evo ga opet 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Pravda za Tyson Furya
Otjerase uvrijedjene tetkice jednog od najboljih trenera na svijetu ali barem nije bilo uzalud, konacno i ovi iz uprave skontali koliko je satiRegardless of who the new coach will be, the people in charge at Bayern have recognized that Thomas Tuchel was not fundamentally wrong in his assessment of the squad. The players who have been protected for years were confronted with reality. Tuchel ruthlessly addressed the club's real problems and made them clear to the bosses. The club will certainly benefit from that in the long term after three years of mismanagement and personal vanities. Ultimately, many players appreciate Tuchel's approach, as well as him as a coach, both professionally and for his directness. The majority of the squad is aware that missing out on the title this season is not a big surprise. The construct inherited by Tuchel was extremely fragile and could not be smoothed out within a year
Tuchel

Drago mi je što je nestalo optimizma za Ligu prvaka i iluzije koju su gajili pojedinci. Bayern je ekipa koja trenutno može svaku ekipu pobijediti ali isto tako od svakoga izgubiti. U ovoj fazi Lige prvaka nekonstantnost znači potencijalni debakl. Godinama smo trpali mnoge, možda je došao vakat da nas neko natrpa s tim da je Arsenal daleko od te neke super ekipe. Igraju odličan fudbal ali u evropskim okvirima su i dalje limitirani, primarno zbog neiskustva i višegodišnje agonije manjka utakmica protiv jačih ekipa van Engleske.
I dalje nemamo DM-a, drago mi je što je Kimmich bek, čovjek je WC na toj poziciji, a njegovo u veznom redu je prošlo iako je svaku utakmicu pretrčavao 12+km, sjajan igrač.
Nadam se da će Muller na klupi protiv Arsenala ali čovjek zacementiran u prvih jedanaest. Kim bez razloga na klupi, a vjerovali ili ne, smatram da bi Upamecano bio najbolji izbor protiv Arsenala.
Od krila bih volio vidjeti Gnabrya i Comana, AMC Musialu ali Tuchel radi šta mu je volja tako da ćemo gledati standarni anti-fudbal.
Baš me zanima koga će dovesti u vezni red za sljedeću sezonu.
Tema oko Daviesa je zanimljiva. Davies igra nula od fubala ali je vrhunski fudbaler, očigledno nije fokusiran na Bayern. Alaba je isto vrhunski fudbaler i on je 1-2 posljednje godine van fokusa bio kod nas, a Kroos ma kakav god vrhunski fudbaler bio (tada nije), tražio je u datom trenutku previše novca za ono smeće koje je pružao na terenu. Čovjek je radio ono što Goretzka sada radi. I teško mu je bilo kraj Modrića, Casemira, Ronalda i Benzemu
Prednost je što se igra uzvrat u Minhenu, favorit 40-60 Arsenal, bilo bi više da su iskusniji u Evropi. Veliki minus za nas je zabrana Schickerie.
I dalje nemamo DM-a, drago mi je što je Kimmich bek, čovjek je WC na toj poziciji, a njegovo u veznom redu je prošlo iako je svaku utakmicu pretrčavao 12+km, sjajan igrač.
Nadam se da će Muller na klupi protiv Arsenala ali čovjek zacementiran u prvih jedanaest. Kim bez razloga na klupi, a vjerovali ili ne, smatram da bi Upamecano bio najbolji izbor protiv Arsenala.
Od krila bih volio vidjeti Gnabrya i Comana, AMC Musialu ali Tuchel radi šta mu je volja tako da ćemo gledati standarni anti-fudbal.
Baš me zanima koga će dovesti u vezni red za sljedeću sezonu.
Tema oko Daviesa je zanimljiva. Davies igra nula od fubala ali je vrhunski fudbaler, očigledno nije fokusiran na Bayern. Alaba je isto vrhunski fudbaler i on je 1-2 posljednje godine van fokusa bio kod nas, a Kroos ma kakav god vrhunski fudbaler bio (tada nije), tražio je u datom trenutku previše novca za ono smeće koje je pružao na terenu. Čovjek je radio ono što Goretzka sada radi. I teško mu je bilo kraj Modrića, Casemira, Ronalda i Benzemu

Prednost je što se igra uzvrat u Minhenu, favorit 40-60 Arsenal, bilo bi više da su iskusniji u Evropi. Veliki minus za nas je zabrana Schickerie.
sta ovo rejal hoce sada i wirtza e ako nam i njega uzmu ne pratim bajern vise dok je ova uprava na celu 

Pravda za Tyson Furya
Zaragoza je tu, stiže Irakunda a priča se i o Zubimendiju tako da nema straha...
Cim se Tuchel pokusao obracunati sa "nedodirljivim" to je bio pocetak njegovog kraja.
Sve dok se bagra ne rastjera, ovaj klub nece krenuti naprijed.
Sve dok se bagra ne rastjera, ovaj klub nece krenuti naprijed.
-
- Kontakt:
Najbolje rješenje za Bayern bi.bilo da ostane Tuchel, on je tek sad uvidio koji igrači nisu za Bayern, šta treba promijeniti, koga prodati a koga ostaviti. Sa novim trenerom agonija se produžava, škart koji treba da ide mogao bi ostati. Mislim da je Tuchel mnogima oči otvorio, upravi, igračima i navijačima.
Kako je Tuchel otvorio oči upravi, ako su njegovi prethodnici s ovim istim igračima u prethodne 4 godine osvajali redovno titule, makar jednu godišnje 

Za lose rezultate bio kriv Nagelsmann, al sad Tuchel sa jos gorim rezultatima treba ostati i da pravi neke promjene, krivi igraci 
Lik da je Spanac a ne Svabo otjerali bi ga ima 15 kola.

Lik da je Spanac a ne Svabo otjerali bi ga ima 15 kola.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Svake godine su sve lošiji, ovo je samo logičan kraj. Igrači su sve plaćeniji a rezultati sve lošiji. Tuchel se nema što javljati jer je prvo De Ligta zakovao za klupu, kasnije Tela. Možda je prepoznao ključne probleme, ali što to vrijedi ako nije u stanju prepoznati da Sane ili Tel nisu za desno, ni pod razno.
Iz kupa su ispadali rano pod 3 trenera, nije to slučajno.
Bilo bi dobro ko ima kakvu info o preferencijama za novog trenera pojedinih članova šireg boarda. Eberl očito preferira de Zerbija, Rumeni vjerojatno povratak Naggyja, Uli je valjda tu skeptičan, za Hainera i Dreesena ne znam kako dišu, a Freunda niko ni ne pita. De Zerbi i Naggy zasad vode mrtvu trku, Rangnick zaostaje i u ovom trenutku ima male šanse, iako za njega neko u boardu druka.
Rangnick je logičan izbor na kraći rok do Kloppa ili nekog ozbiljnijeg od De Zerbija kojeg i riješili kao i sve ove zadnjih godina...
Ako ide napreskokce onda bi bilo: Guardiola je bio Rumenijev, Flick Ulijev, Naggy Rumenijev, Tuchel Ulijev... i sad je opet Rumeni na redu. Ralf je neko kompromisno rješenje za koje se nijedan od gornjeg dvojca posebno ne zalaže, i njega biće gura neko od drugog dvojca Hainer/Dreesen. To bi moglo funkcionirati, jer očekujem da Eberl odradi poso i dovede iskoristive igrače, a ne da vam u vezi igraju Goretzka i Laimer (što je još uvijek bolje od npr. Roce i Kvizanca).
Za Kloppa mislim da on ni sam ne zna što bi u budućnosti htio, zadnje je bilo da bi se bavio repkom.
Za Kloppa mislim da on ni sam ne zna što bi u budućnosti htio, zadnje je bilo da bi se bavio repkom.
-
- Kontakt:
Otjeraš Tuchela da bi doveo Rangnicka
. U pravu je Tuchel, ovi su pogubljeni kao abdest.
Također se nadam da radije ova tema neće nikada imati moderatora nego da ijedan od one dvojice paćenika ikad više bude moderator.

Također se nadam da radije ova tema neće nikada imati moderatora nego da ijedan od one dvojice paćenika ikad više bude moderator.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Čuj Rangnick
Bolje onda naša rak rana iz 1999 Ole Gunar S. nego ovaj cvikeraš. Znamo kako se proveo na kupi ManU

Bolje onda naša rak rana iz 1999 Ole Gunar S. nego ovaj cvikeraš. Znamo kako se proveo na kupi ManU
Ako je Rangnick onda je to ili Klopp ili Alonso iduće godine, što je meni ok. Oko kadra se treba pozabaviti, tu je havarija.
ja mislim da bi najbolje bilo dovesti murinja dat mu ugovror na tri godine ,pa sta bude a da u njemu ima kuveta ima itekako vidite sta je sa romima radio dok su mu dovodili zeljena pojacanja ,kad se pipa zavrnula krenula je nizbrdica ,kod nas ima poprilicno dobru momcad na svim pozicijama iziuzev veze i tu dovesti igraca po njegovom ukusu i samo je nebo granica kao nekad kad je dosao u inter doveo snajdera i ostalo je historija
,jozo brate minken te zove

Pravda za Tyson Furya
Sta ti je geronimo uradio?Bundesliga je napisao/la: ↑02 apr 2024, 15:27Otjeraš Tuchela da bi doveo Rangnicka. U pravu je Tuchel, ovi su pogubljeni kao abdest.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.