Thc nije za prosjecni um sa Balkana, ali je u prednosti nad rakijom.scholsey je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:23Poslušaj druga i ne bakći se oko toga. To tek onda kad postigneš apsolutni mir sam sa sobom.numanumaye22 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 10:10Prava odluka, 3 biljke dozvoljene u kuciU Njemačkoj je od danas legalna rekreacijska upotreba marihuane, ljubitelji jointa slavili u ponoć![]()
![]()
Sad si već dovoljno zbunjen.. tačno ti još samo šilja treba, i to ovi zapadnjački hibridi, ima da te zajme pa da kljucaš dok sve plate svijeta ne izračunaš.![]()
![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
2-4mg thc pomaze spavanju.samoposmatram je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:41Thc nije za prosjecni um sa Balkana, ali je u prednosti nad rakijom.
-
- Kontakt:
Re: Re: Chat
Nije to nimalo bezazlena stvar.
Kao što rekoh, samo i isključivo onda kad si 101% čist sam sa sobom.. jer u suprotnom su jako visoke šanse da sam sebi napraviš preozbiljne psihičke probleme.
U svakom slučaju je bolje od bilo kojeg alkohola.
Kao što rekoh, samo i isključivo onda kad si 101% čist sam sa sobom.. jer u suprotnom su jako visoke šanse da sam sebi napraviš preozbiljne psihičke probleme.
U svakom slučaju je bolje od bilo kojeg alkohola.
The saddest thing in life is wasted talent.
- bavariapivo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Caj?soko je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:452-4mg thc pomaze spavanju.samoposmatram je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:41Thc nije za prosjecni um sa Balkana, ali je u prednosti nad rakijom.
Kisela voda. Imaju od 2.5 mg pa cak i 20mg. Imaju i mix thc i cbd.samoposmatram je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:49Caj?soko je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:452-4mg thc pomaze spavanju.samoposmatram je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:41
Thc nije za prosjecni um sa Balkana, ali je u prednosti nad rakijom.
Ovdje kod mene je legalno. Imas i gumene bombone, brownies.
Imao sam jedno vrijeme dosta problema sa spavanjem, nemirne noge. Jedino to mi pomagalo.
-
- Kontakt:
Superstvar. A dovoljno slabo da mozes voziti auto.soko je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:57Kisela voda. Imaju od 2.5 mg pa cak i 20mg. Imaju i mix thc i cbd.
Imao sam jedno vrijeme dosta problema sa spavanjem, nemirne noge. Jedino to mi pomagalo.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Bosanski pravoslavci

....sve drugo će proći!
- Marsal
- Kontakt:
Ja imam tinitus koji se vremenom samo pojačava, ovako nešto bi mi život spasilo.soko je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:57Kisela voda. Imaju od 2.5 mg pa cak i 20mg. Imaju i mix thc i cbd.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
sta je sa alemom?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
E jbg ako ti takav iz Zenice nisi u stanju bilo šta od ovoga nabaviti.

Stvarno mi teško u to povjerovati.. da ne kažem nemoguće.

- Marsal
- Kontakt:
Ne želim da pušim travu nit da se navučem na istu. Dugotrajno konzumiranje iste je mnoge dovelo do propasti ili same ivice. Previše slučajeva znam iz vlastitog iskustva nažalost gdje su neki divni ljudi otišli u qrac.
Volio bih da postoji upotreba u medicinske svrhe gdje tačno znam šta kupujem i koja doza je potrebna za moj slučaj/stanje.
Evo pogledaj forumaša @Chillya_rz, nekad veliki travar danas opijen religijom. Što mi to treba

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
- numanumaye22
- Kontakt:
Hahahahah svejedno kad je alkohol legalan, i ovo bi 100 % trebalo biti u granicama normale.scholsey je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:23Poslušaj druga i ne bakći se oko toga. To tek onda kad postigneš apsolutni mir sam sa sobom.numanumaye22 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 10:10Prava odluka, 3 biljke dozvoljene u kuciU Njemačkoj je od danas legalna rekreacijska upotreba marihuane, ljubitelji jointa slavili u ponoć![]()
![]()
Sad si već dovoljno zbunjen.. tačno ti još samo šilja treba, i to ovi zapadnjački hibridi, ima da te zajme pa da kljucaš dok sve plate svijeta ne izračunaš.![]()
![]()
Kod nas ovaj zakon nece nikad zaziviti zbog policije

- BosniaBoston
- Kontakt:
Mislim da to nije toliko ni do trave koliko je do toga što su intenzivni pušači inače ljudi kod kojih je počela vladati indiferencija, apatija, ljenost, digli ruke od sebe itd. pa se okrenu tomeMarsal je napisao/la: ↑01 apr 2024, 14:36Ne želim da pušim travu nit da se navučem na istu. Dugotrajno konzumiranje iste je mnoge dovelo do propasti ili same ivice. Previše slučajeva znam iz vlastitog iskustva nažalost gdje su neki divni ljudi otišli u qrac.
Volio bih da postoji upotreba u medicinske svrhe gdje tačno znam šta kupujem i koja doza je potrebna za moj slučaj/stanje.
Evo pogledaj forumaša @Chillya_rz, nekad veliki travar danas opijen religijom. Što mi to treba![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nisam ni rekao da pušiš, nego da vidiš sa haverima da ti skontaju neki čaj, sok, lizalo, štaveć.Marsal je napisao/la: ↑01 apr 2024, 14:36Ne želim da pušim travu nit da se navučem na istu. Dugotrajno konzumiranje iste je mnoge dovelo do propasti ili same ivice. Previše slučajeva znam iz vlastitog iskustva nažalost gdje su neki divni ljudi otišli u qrac.
Evo pogledaj forumaša @Chillya_rz, nekad veliki travar danas opijen religijom. Što mi to treba![]()

Znam bolan da si upoznat sa svim rizicima. Normala si momak, iz Zenice.. ja stvarno ne znam nijednog sličnog (a znam ih baš podosta) da nije odlično upućen u ovu temu. Zato se i zajebavam.

A to kod Chillya je poznat put. Obično to tako ide poslije intenzivnog šiljenja u mladosti.. il' džamija, il' igla, il' Jagomir. Baš je malo onih koji iole normalni izađu iz svega toga.
Vjeruj da to odlično znam, zato i pišem da nije za svakoga. Kolko god banalizovali šilju zadnjih godina, daleko je to od neke zajebancije.
- numanumaye22
- Kontakt:
Ko ne zna granice ili ko je uzima da bi njemu kao lakse bilo, i ne treba je onda uzimati. Milijardu ljudi pije pivu ponekad pa ne znaci da se nacrtaju u 7 ujutru u kaficu po klipacu svako jutro, tj da su kroneri. Nisu svi alkoholicari. Isto je i s travom.
Treba se paziti koliko thc mg ima. Ja nikad nisam bio pusac, cigare mozda probao 2-3 puta. Travu mozda 3 puta samo nako da probam. Samo jednom mi sljela, igrao fifu sa jaranom.scholsey je napisao/la: ↑01 apr 2024, 15:01Nisam ni rekao da pušiš, nego da vidiš sa haverima da ti skontaju neki čaj, sok, lizalo, štaveć.Marsal je napisao/la: ↑01 apr 2024, 14:36Ne želim da pušim travu nit da se navučem na istu. Dugotrajno konzumiranje iste je mnoge dovelo do propasti ili same ivice. Previše slučajeva znam iz vlastitog iskustva nažalost gdje su neki divni ljudi otišli u qrac.
![]()
Znam bolan da si upoznat sa svim rizicima. Normala si momak, iz Zenice.. ja stvarno ne znam nijednog sličnog (a znam ih baš podosta) da nije odlično upućen u ovu temu. Zato se i zajebavam.![]()
A to kod Chillya je poznat put. Obično to tako ide poslije intenzivnog šiljenja u mladosti.. il' džamija, il' igla, il' Jagomir. Baš je malo onih koji iole normalni izađu iz svega toga.
Vjeruj da to odlično znam, zato i pišem da nije za svakoga. Kolko god banalizovali šilju zadnjih godina, daleko je to od neke zajebancije.
Sto se tice gumeni bombona, sokova, kisele za ovako raju sto samo nekad konzumira 5mg neces biti high. 10 puknes k'o tuka.
Ja pijem samo radi problema sa spavanjem. Uvjek ispod 5, ne pase mi taj high osjecaj
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 6 gostiju.