FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dok se klošari sa juga popularni Zemunci pitaju, nema nama hajra. Boli njih tuki za Željom, tu su da uzmu pare, dukserice, spid i ostalo. Njima je dobro imaju korist od Želje, odobravaju rezultate, dobro znamo šta se dešavalo kad se nisu pitali ništa.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
A kako to oni mogu odgovarati i da ostanu? Nikako. Bilo ko drugi da udje u klub biće bolje. Da se pola skupstine rastjera i da se proba ostati u ligi.let3 je napisao/la: ↑31 mar 2024, 23:24Ali sta je alternativa tome ?Hansestadt je napisao/la: ↑31 mar 2024, 22:18Cuj treba ih ostaviti do kraja sezone pa neka onda odgovaraju ccc. Kome da odgovaraju? Idioti su trebali dobiti nogu poslije onog fijaska sa Arapima. Onda je slijedila skupstina i zakljucak im bio, sta ces, pokusalo se, nije upalilo, idemo dalje.
Sad daju ostavke, ispale se lagano, zavale ove iza njih koji dođu da oni budu krivci za ispadanje i pojeo vuk magarca. Jel to rijesenje ?
Pa u ovom klubu nikad niko nije odgovarao za javasluk i nerad. Samo pobjegnu i ostave probleme narednoj upravi i tako godinama ukrug.
Nekad se mora presjeci i neko poloziti racune.
Ovi jedva cekaju da ispale i da sa sebe skinu krivicu eventualnog ispadanjako je lud da sad ulazi u klub ? nađite tu budalu koja ce spasavati Titanik koji se vec nageo i tone. Nema je.
Pa neko ce u tom slucaju onda morati odgovorit zasto se ispalo iz lige, zasato nemamo sponzora, zasto su propale investicije, gdje je strateski partner, gdje je stabilizacija, ko je dovodio amaterske igrace, amaterske trenere, amaterske sportske direktore, ko je ostavio klub u finansijskoj dubiozi i tako te neke sitiniceBIZMARK66 je napisao/la: ↑31 mar 2024, 23:29A kako to oni mogu odgovarati i da ostanu? Nikako. Bilo ko drugi da udje u klub biće bolje. Da se pola skupstine rastjera i da se proba ostati u ligi.let3 je napisao/la: ↑31 mar 2024, 23:24Ali sta je alternativa tome ?Hansestadt je napisao/la: ↑31 mar 2024, 22:18Cuj treba ih ostaviti do kraja sezone pa neka onda odgovaraju ccc. Kome da odgovaraju? Idioti su trebali dobiti nogu poslije onog fijaska sa Arapima. Onda je slijedila skupstina i zakljucak im bio, sta ces, pokusalo se, nije upalilo, idemo dalje.
Sad daju ostavke, ispale se lagano, zavale ove iza njih koji dođu da oni budu krivci za ispadanje i pojeo vuk magarca. Jel to rijesenje ?
Pa u ovom klubu nikad niko nije odgovarao za javasluk i nerad. Samo pobjegnu i ostave probleme narednoj upravi i tako godinama ukrug.
Nekad se mora presjeci i neko poloziti racune.
Ovi jedva cekaju da ispale i da sa sebe skinu krivicu eventualnog ispadanjako je lud da sad ulazi u klub ? nađite tu budalu koja ce spasavati Titanik koji se vec nageo i tone. Nema je.

A ako se sad ispale, sto jedva ekaju, samo ce zavaliti slijedece bekane i nikad se to nece raspetljati. Hajmo Jovo na novo.
Znas ti to sve vrlo dobro

Zadnja izmjena: let3, dana/u 31 mar 2024, 23:37, ukupno mijenjano 2 puta.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Inace je neko odgovarao u Zelji za dugove i ostala njesra , ma hajte molim vas 

- MocMahale444
Nikad niko nije odgovarao, nit ce odgovarati jer nicije maslo nije za Ramazana.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
E morat ce neko, bate mahala.MocMahale444 je napisao/la: ↑31 mar 2024, 23:41Nikad niko nije odgovarao, nit ce odgovarati jer nicije maslo nije za Ramazana.
Nece biti da niko nije kriv, eto samo se desilo pa mi ispali

Buraz, ti ako ispadneš iz lige nema tu polaganje racuna nikome. Otišli sad ili za tri mjeseca isti ****. Samo kažu nismo imali para borili smo se bla bla bla i gotovo.
Pa ljudi pokrenuli tri price oko investitora svaki put najavili da će se nešto desiti i na kraju pojeo vuk magarca. Dvije godine proslo.
Ovo ti je spasavaj šta se može spasiti može. Neko novi ko dodje sigurno neće biti krivac za ovo sranje koje su nam ovi uhljebi uradili.
Pa ljudi pokrenuli tri price oko investitora svaki put najavili da će se nešto desiti i na kraju pojeo vuk magarca. Dvije godine proslo.
Ovo ti je spasavaj šta se može spasiti može. Neko novi ko dodje sigurno neće biti krivac za ovo sranje koje su nam ovi uhljebi uradili.
Dobro, a ko ce onda biti krivac ? ti "uhljebi" koje pominjes ce se ispaliti i vise nece biti u klubuBIZMARK66 je napisao/la: ↑31 mar 2024, 23:53Buraz, ti ako ispadneš iz lige nema tu polaganje racuna nikome. Otišli sad ili za tri mjeseca isti ****. Samo kažu nismo imali para borili smo se bla bla bla i gotovo.

Tako nam i jest godinama.
Smatraj me ludim slobodno, ali ako njihov dolazak ne urodi bilo kakvim plodom, neće ništa, bar ne do sljedeće sezonemamonelafo je napisao/la: ↑31 mar 2024, 23:24Ima li išta gore od derbi navijača... U kakov su nas sr4nj3 doveli, to je čudo. I sad dižu sidro. I okej, ali bi uzeo bijelo kamen i crnim slovima upisao njihova imena.anonimni je napisao/la: ↑31 mar 2024, 21:25Ma pomirio sam se ja s tim da su male šanse da ostanemo, ali ne bih ašćare dao ovima da idu sad. Uvalili su nas u g0vna pa bi se bezbolno vadili, da me se šta pita ostali bi do kraja sezone kako god završilo i odgovarali za događaje tokom nje, isto tako kako god završila pa bi onda išli i ako ostanemo ali ovako...
Biće ovo sve kako i jeste dok smo nijemi posmatrači, koliko je kriv jug toliko su i sjever i istok po mom mišljenju i taj pritisak fali, Manijaka u Modriči nema a sljedeća domaća je derbi pa će svakako doći i kunto i panto, samo ostaje da dovimo da bar to urodi nekim plodom![]()

@let3 je na istom tragu kao ja, najlakše je usr.ati i šefa i stanicu i otići tek tako bezbrižno k'o da s neke kafe ideš kući, red je da se to prestane počevši od ove uprave nadalje. Svako na svom radnom mjestu odgovara za (ne)urađeno, što bi ovo bilo izuzetak? Osim što čarapica misli da se prisustvo u skupštini ili upravi kluba plaća, nema drugih razlika koliko znam pa nema apsolutno nikakve logike da ovi idu tek tako. Osim toga, imamo li gužvu u Bulevaru Ivice Osima 27? Biju li se pred kapijom k'o ispred muzičkog studija Akord?

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pa to je realnost.let3 je napisao/la: ↑31 mar 2024, 23:58Dobro, a ko ce onda biti krivac ? ti "uhljebi" koje pominjes ce se ispaliti i vise nece biti u klubuBIZMARK66 je napisao/la: ↑31 mar 2024, 23:53Buraz, ti ako ispadneš iz lige nema tu polaganje racuna nikome. Otišli sad ili za tri mjeseca isti ****. Samo kažu nismo imali para borili smo se bla bla bla i gotovo.
Ovo ti je spasavaj šta se može spasiti može. Neko novi ko dodje sigurno neće biti krivac za ovo sranje koje su nam ovi uhljebi uradili.znaci nema krivca, niko nije kriv, jbg desilo se samo od sebe
Pa dobro.
Tako nam i jest godinama.
Ima li Virte nesto dugo nisam vidio da pise
Alemka
Argentina
Vendetta
Hansestadt
Muhaaa moc
Svrakino
Sta vi kazete na ovo
Bizmark povedi nas podmornico
Mamba jesu te to naljutili brate
Alpa samo dzeko
Gdje onaj brat sto psuje stalno
Nemojte ba dizat ruke
Moram docekat klub zagraljaju
Morace dusmani popustiti kad tad na ovaj ili na onaj nacin
Alemka
Argentina
Vendetta
Hansestadt
Muhaaa moc
Svrakino
Sta vi kazete na ovo
Bizmark povedi nas podmornico
Mamba jesu te to naljutili brate
Alpa samo dzeko
Gdje onaj brat sto psuje stalno
Nemojte ba dizat ruke
Moram docekat klub zagraljaju
Morace dusmani popustiti kad tad na ovaj ili na onaj nacin
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MocMahale444
Nazalost paša, nikad niko nece biti pravno goNjen.let3 je napisao/la: ↑31 mar 2024, 23:45E morat ce neko, bate mahala.MocMahale444 je napisao/la: ↑31 mar 2024, 23:41Nikad niko nije odgovarao, nit ce odgovarati jer nicije maslo nije za Ramazana.
Nece biti da niko nije kriv, eto samo se desilo pa mi ispalijebote ko da igramo u engleskoj ili spanskoj ligi pa je mnogo tesko opstati ili uzeti bod u gostima, a ne protiv Goska, Posusja i Zvijezde...e dosta vise suplje price yebo im pas mater, mora nekad neko odgovarati za to.
Ziv bio pa vidio.
Ovi, oni ili tamo-vamo.
Cim se neko pocne kuditi ide prica, gdje su pare od Šehe, vazel ulaznice od Hajduka.
Vjencanice za svadbu na Zeljin racun i tako u krug.
@Nodi neJmam ti ja blage, nit vidim da pise jos.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Zadnjih 5 kola ce biti presudno za nas, sve utakmice protiv konkurenata za opstanak (ne racunam Borac u zadnjem kolu).
Otezavajuca cinjenica sto samo protiv Tuzle igramo kući, a idemo u goste Igmanu, Gosku i Zvijezdi
Otezavajuca cinjenica sto samo protiv Tuzle igramo kući, a idemo u goste Igmanu, Gosku i Zvijezdi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ostajemo prije vremena.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 01:05Zadnjih 5 kola ce biti presudno za nas, sve utakmice protiv konkurenata za opstanak (ne racunam Borac u zadnjem kolu).
Fk Željezničar.
Bas me zanima tvoja matematika za taj scenario ?Pablo11 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 02:48Ostajemo prije vremena.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 01:05Zadnjih 5 kola ce biti presudno za nas, sve utakmice protiv konkurenata za opstanak (ne racunam Borac u zadnjem kolu).
Ja bi rekao da bi napravili fin korak pobjedom protiv Sloge, ogroman ako bi uvezali drugu protiv njanja.
Onda jos Tuzlu i 3.boda fale na ostalim.
Ali koliko je to realno. Bilo bi top sto ranije osigurat, mozda ne osijedim skroz.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- mamonelafo
- Kontakt:
Hahha, možda si i upravu, yebiga.anonimni je napisao/la: ↑01 apr 2024, 00:09Smatraj me ludim slobodno, ali ako njihov dolazak ne urodi bilo kakvim plodom, neće ništa, bar ne do sljedeće sezonemamonelafo je napisao/la: ↑31 mar 2024, 23:24Ima li išta gore od derbi navijača... U kakov su nas sr4nj3 doveli, to je čudo. I sad dižu sidro. I okej, ali bi uzeo bijelo kamen i crnim slovima upisao njihova imena.anonimni je napisao/la: ↑31 mar 2024, 21:25Ma pomirio sam se ja s tim da su male šanse da ostanemo, ali ne bih ašćare dao ovima da idu sad. Uvalili su nas u g0vna pa bi se bezbolno vadili, da me se šta pita ostali bi do kraja sezone kako god završilo i odgovarali za događaje tokom nje, isto tako kako god završila pa bi onda išli i ako ostanemo ali ovako...
Biće ovo sve kako i jeste dok smo nijemi posmatrači, koliko je kriv jug toliko su i sjever i istok po mom mišljenju i taj pritisak fali, Manijaka u Modriči nema a sljedeća domaća je derbi pa će svakako doći i kunto i panto, samo ostaje da dovimo da bar to urodi nekim plodom![]()
Kad su u svoj vakat mogli gađati sudije flašama, sokovima, šta ja znam čim već mogu za 2 sedmice izvršiti jači pritisak
![]()
@let3 je na istom tragu kao ja, najlakše je usr.ati i šefa i stanicu i otići tek tako bezbrižno k'o da s neke kafe ideš kući, red je da se to prestane počevši od ove uprave nadalje. Svako na svom radnom mjestu odgovara za (ne)urađeno, što bi ovo bilo izuzetak? Osim što čarapica misli da se prisustvo u skupštini ili upravi kluba plaća, nema drugih razlika koliko znam pa nema apsolutno nikakve logike da ovi idu tek tako. Osim toga, imamo li gužvu u Bulevaru Ivice Osima 27? Biju li se pred kapijom k'o ispred muzičkog studija Akord?![]()

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Mogla bi biti neka promjena formacije protiv Sloge.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Prvo rastjerat bagru od uprave pa onda trener. A tek onda taktika. Mi smo potonuli dublje ne možemo..
- mamonelafo
- Kontakt:
Iz 352 u 343. Čovjek ne zna drugu formaciju. Ali hajd', sunovrat ne gine, totalni amaterizam i odbacivanje odgovornosti uz zavjet šutnje. Nek nam je Bog na pomoći.StrikeWarzone je napisao/la: ↑01 apr 2024, 09:05Mogla bi biti neka promjena formacije protiv Sloge.

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, antibot, Argentina, drzgemboadislic, Hrasno15, Levin, Napaceni87, Pact1921, ristagrad i 80 gostiju.