Ma moj Flix Gošk odusto od kupa i iso na ulazak u PL.,Velez prijateljska ko.da te nije mogo nabit 3 razlike da je zapeo,Gak nije ni prijateljska nego puno vise Radnik i tu sta si napravio .Pa et igraju Durmo Ali Sivac Davud Karalic Durmis vise od pola ekipe ,ti stvarno mislis da bi sa igracima onim mogli izborit opstanak.Pa onu ligu bi i mi mogli igrat protiv nekih ekipa .Ovim igracima ni Klop ne moze pomoc realno ali sta ces tako smo.odabrali trebat ce nam zivaca sabura puno.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Normalno da je greska bila sto su sklonili Duvnjaka koji nebi nigdje bio otjeran kao sto je ovdje. Mlad trener kojem je trebalo vrijeme a uprava je to vrijeme dala drugom treneru. Ne znam koliko mozes pogodit sa nekim imenom ali sam za nesto poput Hasanovica ili nekog treceg. Ako vec nema niko iz Zenice osim njih onda Kamberovicdinodino2019 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 22:43
Sta bi ti sad mijenjao trenera, pa gresku su napravili sto su Duvnjaka otjerali jer znalo se da nemamo nikakve ambicije i nisu ga trebali dirati. Druga greska je Damjanovic i sada i njega tjerat treba, koga bi ti doveo hajde evo da cujem
Nikad niko nije najavio napad na PL. Osim ako se ukaze prilika borba za vrh tabele nije napad na PL.Truhlo je napisao/la: ↑30 mar 2024, 23:26Taj Duvnjak je najavio borbu za PL, kad sam upozoravao da nije normalan svi ste pljuvali. Sasvim zasluženo je dobio otkaz. Dobio odriješene ruke na ljeto, dovodio i potpisivao koga je htio. Dao ugovore panjevima amaterima iz trećeg ranga i uništio nam cijelu sezonu svojom selekcijom igrača. Da ne pričamo o atmosferi u svlačionici nakon Maglaja, uništio igrače psihički. Bajke pričao kako se Čeliku nude igrači i dobro se sjećam pressa pred TOŠK kad je izjavio da mu je Sloboda malo pobjegla i da će stići zaostatakdinodino2019 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 22:43
Sta bi ti sad mijenjao trenera, pa gresku su napravili sto su Duvnjaka otjerali jer znalo se da nemamo nikakve ambicije i nisu ga trebali dirati. Druga greska je Damjanovic i sada i njega tjerat treba, koga bi ti doveo hajde evo da cujem![]()
![]()
Dario promašaj, ali ga treba istrpiti do kraja sezone. Nema smisla sad mijenjati trenera. Neka dobija kući i ostvari sredinu tabele. Nije tip trenera koji ima karizmu, znanje i koji može napraviti pobjedničku ekipu. Zrači energijom gubitnika i kmeči od kako je došao u klub.
-
- Kontakt:
Mnogo pogresnih koraka je ucinjeno,slazem se da se Duvnjak nije trebao tjerati jer se po meni doveo veci panj od njega.
Ova sezona je promasaj po mnogo cemu i jedva cekam da pva patnja zavrsi.
Po meni se mogao naci mladji trener sa nekom vizijom jer ova igra je bez glave i repa i treba se ovom covjeku zahvaliti na kraju sezone i postavit nekog mladjeg trenera pa sto ne i Isakovica.
Ova sezona je promasaj po mnogo cemu i jedva cekam da pva patnja zavrsi.
Po meni se mogao naci mladji trener sa nekom vizijom jer ova igra je bez glave i repa i treba se ovom covjeku zahvaliti na kraju sezone i postavit nekog mladjeg trenera pa sto ne i Isakovica.
Sve mogu shvatiti, ali mi nije jasno zasto se za Duvnjakom zali?
Srce, čast i ponos!
Ma nikako:denisov je napisao/la: ↑30 mar 2024, 23:55Nikad niko nije najavio napad na PL. Osim ako se ukaze prilika borba za vrh tabele nije napad na PL.Truhlo je napisao/la: ↑30 mar 2024, 23:26Taj Duvnjak je najavio borbu za PL, kad sam upozoravao da nije normalan svi ste pljuvali. Sasvim zasluženo je dobio otkaz. Dobio odriješene ruke na ljeto, dovodio i potpisivao koga je htio. Dao ugovore panjevima amaterima iz trećeg ranga i uništio nam cijelu sezonu svojom selekcijom igrača. Da ne pričamo o atmosferi u svlačionici nakon Maglaja, uništio igrače psihički. Bajke pričao kako se Čeliku nude igrači i dobro se sjećam pressa pred TOŠK kad je izjavio da mu je Sloboda malo pobjegla i da će stići zaostatakdinodino2019 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 22:43
Sta bi ti sad mijenjao trenera, pa gresku su napravili sto su Duvnjaka otjerali jer znalo se da nemamo nikakve ambicije i nisu ga trebali dirati. Druga greska je Damjanovic i sada i njega tjerat treba, koga bi ti doveo hajde evo da cujem![]()
![]()
Dario promašaj, ali ga treba istrpiti do kraja sezone. Nema smisla sad mijenjati trenera. Neka dobija kući i ostvari sredinu tabele. Nije tip trenera koji ima karizmu, znanje i koji može napraviti pobjedničku ekipu. Zrači energijom gubitnika i kmeči od kako je došao u klub.
Pojedinci ovdje predstavljaju kao da je Duvnjak neopravdano otkaz dobio, kao da je cilj bio sredina tabele, pa nepravda učinjena prema treneru. Sami vrh lige, meni je barem vrh da si u top 3, da si u borbi za ulazak.Šef stručnog štaba Armin Duvnjak svjestan je da nisu u proteklih par utakmica postizali rezultate koje su očekivali, ali nadaju se da će sutra od prve do zadnje minute biti na visokom nivou. Dotakao se i izmjena u ekipi, te statusa Karića i Salčinovića.
Svakako da naši ciljevi su sami vrh tabele i toga se ne odričemo i nismo daleko od vrha tabele.
U svakom slučaju naš saldo koji imamo jedan poraz pet neriješenih i dvije pobjede nije nešto što smo priželjkivali, ali mislim da smo spremni za mnogo veće stvari. Vjerujem da ćemo se podizati iz utakmice u utakmicu. Znam da imamo kvalitete za mnogo više i da ovi momci nisu zaboravili igrati. Nadam se da se od sutra vraćamo na pobjednički kolosijek.
Ovo nisam ja izmislio, nego je trener rekao više puta, skoro pred svaku utakmicu

Na kraju krajeva, trener se vratio u amaterski rang. Vrijeme će pokazati je li kvalitet. Trenutno nije kvalitet za prve lige federacije, da jeste, preuzeo bi neki klub iz prve lige.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Duvnjak nas je masakriro sa pojacanjima definitivo. Po mom mišljenju je dobar i perspektivan i vidim ga u celiku opet u nekom vremenu ali niposto bez sportskog direktora. Mislim da je tu nedostatak iskustva problem, nije dovoljno iskusan da moze procjenit igraca i njegove navike i slicno. Mislim da nista ni bolje ni losije odradio ovo do sad od damjanovica.
Slazem se s tobom. Potreban je tu bio jos neko ko ce se pozabavit igracima. Jedini problem je sto trenutno nemamo takvu osobu i klubuNera1982 je napisao/la: ↑31 mar 2024, 00:21Duvnjak nas je masakriro sa pojacanjima definitivo. Po mom mišljenju je dobar i perspektivan i vidim ga u celiku opet u nekom vremenu ali niposto bez sportskog direktora. Mislim da je tu nedostatak iskustva problem, nije dovoljno iskusan da moze procjenit igraca i njegove navike i slicno. Mislim da nista ni bolje ni losije odradio ovo do sad od damjanovica.
Duvnjak je vodio Čelik na 10 ligaških utakmica i osvojio je 12 bodova. Dario je vodio Čelik na 8 ligaških utakmica i do sad je osvojio 10 bodova.
Ne valja ni jedan ni drugi, a ne valja ni igrački kadar. Nadam se da će klub biti iskusniji, pametniji, zreliji i u boljoj finansijskoj poziciji pred narednu sezonu. Idealan kandidat za trenera u narednoj sezoni bi bio neko iskusan, ko poznaje prvu ligu i ima rezultate iza sebe. Pored rezultata, ključno je da ima i sposobnost kvalitetne selekcije igrača, jer će sigurno biti remont na ljeto.
Ne valja ni jedan ni drugi, a ne valja ni igrački kadar. Nadam se da će klub biti iskusniji, pametniji, zreliji i u boljoj finansijskoj poziciji pred narednu sezonu. Idealan kandidat za trenera u narednoj sezoni bi bio neko iskusan, ko poznaje prvu ligu i ima rezultate iza sebe. Pored rezultata, ključno je da ima i sposobnost kvalitetne selekcije igrača, jer će sigurno biti remont na ljeto.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ako tako kratkorocno gledamo onda milion trenera ne valja u datim momentimaTruhlo je napisao/la: ↑31 mar 2024, 00:36Duvnjak je vodio Čelik na 10 ligaških utakmica i osvojio je 12 bodova. Dario je vodio Čelik na 8 ligaških utakmica i do sad je osvojio 10 bodova.
Vrijeme će pokazati, kao što je pokazalo da u ovom trenutku Duvnjak ne može voditi drugi rang, nego amatere u trećem, a Dario nije dobacio dalje od sredine tabele prve lige federacije i na putu je da ide prema dole i amaterskom rangu.denisov je napisao/la: ↑31 mar 2024, 00:39Ako tako kratkorocno gledamo onda milion trenera ne valja u datim momentimaTruhlo je napisao/la: ↑31 mar 2024, 00:36Duvnjak je vodio Čelik na 10 ligaških utakmica i osvojio je 12 bodova. Dario je vodio Čelik na 8 ligaških utakmica i do sad je osvojio 10 bodova.
Milenko Bošnjaković možda? Vodio banoviće solidno u ovoj ligi bio u tc veoma dobar u prvom mandatu.Truhlo je napisao/la: ↑31 mar 2024, 00:36Duvnjak je vodio Čelik na 10 ligaških utakmica i osvojio je 12 bodova. Dario je vodio Čelik na 8 ligaških utakmica i do sad je osvojio 10 bodova.
Sa kakvog bolan konja na magarca, pa jesil realan da si ovo izjavio. Kreirate narativ ko da je Duvnjak bio Xabi Alonso i eto desila se nepravda neka prema njemu sto je otjeran. Eto imas na yt snimke utakmica protiv Toska ovdje i Simm baua u gostima, podsjeti se malo kako smo izgledali pod "konjem". Steta stvarno sto ga nismo ostavili, mislim da bi nam Sloboda sa njim na celu ogadila fudbal na sred Bilinog polja.
O transferima je suvisno i pricati. Treba se potrudit pa onakav disasterclass napraviti kao sto je "konj" napravio.
Zadnja izmjena: Venom, dana/u 31 mar 2024, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
Srce, čast i ponos!
Moja greska, nisam mislio da nema snage, nego nekako mi je u duelima mekan. Jos se vidi da je u odnosu na protivnicke strvine maksum.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑30 mar 2024, 22:07Pricati o nedostatku snage kod Medjuseljca nakon danasnje utakmice je suvisno.
Sto se tice Duvnjaka, nema se tu sta zaliti. Trenerski je posao takav, izostanak rezultata dovoljan je razlog za smjenu. Ako se tome doda ljetni prelazni rok, gdje je dovedeno cini mi se 10-tak igraca, a ostala su trojica, ako se doda da je ekipa izgledala kao da ne zna jel dosla ili je posla, onda otkaz sefu strucnog staba nije nikakvo iznenadjenje. Tako treba biti sa svakim trenerom, jer on je glavni i odgovorni za ekipu. Druga stvar je za Damjanovica, koji ruku na srce nije trenerski virtuoz, ali zatekao je igrace koje nije birao, i sad krpi kako znas i umijes...Isto bih ovo napisao i da su obrnute uloge (da se ne misli da imam nesto protiv Duvnjaka)
- samoposteno
- Kontakt:
Damjanovicu treba sudit tek kad dobije mogucnost da dovede par igraca jer trenutno glumi omladinskog trenera koji igrace u 25 godini uci osnove fudbala jer jedino kod nas su talenti sa 25 i cekamo da proigraju dok u drugim zemljama sa 16 svjetsko prvenstvo igraju....a sto se tice Duvnjaka imao je odresene ruke i doveo je u tom trenutku sve moguce antitalente koji su bili na raspolaganju....i ako se ikad vrati ne dat mu mogucnost da dovede ni jednog igraca
Podrska Damjanovicu.
Sad se vidi objektivno forumsko razmisljanje.
Halo ba ljudi. Ali zvjezda Zenicka Duvnjakov projekat i jos takih deset u timu. Njega sam naveo da se ne ljuti samo da apostrofiram Duvnjakovu ostavstinu.K.urca meda ne mogu. Jel vam jasno gdje problem . Dajte uozbiljite se i progledajte.
Sta ima veze Damjanovic sa djecom koja se odbijaju od protivnickih igraca a niko u timu nezna lopte igrat vidi se iz aviona. Osnove znaci. Ubacaj,pas igra osjecaj za gi,sur. Niko nista . I onda Damjanovic panjina ccccc
Sad se vidi objektivno forumsko razmisljanje.
Halo ba ljudi. Ali zvjezda Zenicka Duvnjakov projekat i jos takih deset u timu. Njega sam naveo da se ne ljuti samo da apostrofiram Duvnjakovu ostavstinu.K.urca meda ne mogu. Jel vam jasno gdje problem . Dajte uozbiljite se i progledajte.
Sta ima veze Damjanovic sa djecom koja se odbijaju od protivnickih igraca a niko u timu nezna lopte igrat vidi se iz aviona. Osnove znaci. Ubacaj,pas igra osjecaj za gi,sur. Niko nista . I onda Damjanovic panjina ccccc
Zadnja izmjena: aeroms33, dana/u 31 mar 2024, 09:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Niti jedan ovaj naš igrač nije za premier lige i tu priča završava, čak je nekolicina upitna i za federalne. Trener je ovdje najmanji problem.
-
- Kontakt:
Uprava je najavila borbu za vrh i pogrijesila jer nemaju pojma kakva je ovo liga. Pogrijesili su i to treba priznat. Treneri se ne trebaju tako brzo trositi i mijenjati posebno kad nemas imperativ ulaska u visi rang. Po trenutnom stanju u i oko kluba Premijer ligu mozemo sanjati za jedno 3 godine, to je realnost
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Prioriteti se znaju, ostalo ako ako premo tome podrska UO do kraja. Izborna je godina svega ce da bude a i Bajram se blizi.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.