Hvala drugMaestro je napisao/la:sad sam tek uniso...i procito sam. ali nisam odma mogo odvratit kad forum ne dozvoljava dva posta za minut![]()
tako sa sam ovaj za stilu napiso i tebi sam sad odgovorijo na pp.
Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Semir Štilić
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
BHFAN22 je napisao/la:Jel on igro protiv selekcije novinara?
Jest. Usao u igru oko 60 minute
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
po svemu bi trebalo da tako i bude!Virtu4l je napisao/la:Poprilično sam siguran da će Štila dobiti bar poluvrijeme protiv Omana.
Nek MISKE odmara a Stila neka se priprema za Armeniju!
- el-fighter
- Kontakt:
Štilić sinoć pokazao svoj stil igre. Nema puno trke, sve je na dodavanju. Tačnije igra gospodski nogomet. Nadam se da će igrati protiv Armenije.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
On i Emir Hadzic su me posebno iznenadili ... 

Zadnja izmjena: Emir_ZENICA, dana/u 06 jun 2009, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
A C A B !
- miralem444
- Kontakt:
ma stila je sila od igraca ,ja bih iskreno volio kad bi on zaigro protiv armenije..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
zaigrat ce al u kurcu....njemu strucnjak daje 20 minuta da igra u jednoj bezveznoj utakmici protiv Novinara,a da zaigra protiv Armenije u kvalifikacionoj utakmici...uzalud se nadamo kad nema ništa od toga.miralem444 je napisao/la:ma stila je sila od igraca ,ja bih iskreno volio kad bi on zaigro protiv armenije..
Dobio je 20 minuta, trebao je predriblati citavu ekupi u zabiti najmanje 3 gola sinoc da bi zadovoljio Čiru, a pošto nije onda ga ceka mjesto na tribinama...standardno.
Jednostavno, momak se nece naigrati dok je ovakvog strucnjaka na klupi i gotova prica.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- bistrikboy
- Kontakt:
Problem je u tome sto Stila nema menadžera
Ismet ako sta zatreba rijesi,ali on nije menadžer 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
http://www.jurkicsport.com/evo pogledajte mozda ubrzo jedan od ovih zaigra za nasu reprezentaciju...bistrikboy je napisao/la:Problem je u tome sto Stila nema menadžeraIsmet ako sta zatreba rijesi,ali on nije menadžer
vazno je samo da je menadzer dobar sa Cirom, i da ima love... tako bi Stilic vec nekako i bio standardan, pa makar igrao i po bokovima kao Ibricic...

100% sportski i krajnje opušten potpis
-
JameS je napisao/la:svi se nadamo da ce tako biti...zasluzio je covjek zaista je sjajan igrac i mislim da za njega i Pjanu mora biti mjesta u prvih 11Virtu4l je napisao/la:Poprilično sam siguran da će Štila dobiti bar poluvrijeme protiv Omana.
mozete sta god hocete pisati, stilic i pjanic jesu talenti ali realno nisu nista sastavili sinoc cak je toliko blijeda igra kada nema Misimovica da je zalosno gledati reprezentaciju, i za one sto kazu da je stilic bolji od ibricica ako su imalo realni vidjeli su sinoc u drugom poluvremenu kada je izasao i pocetak i kraj reprezemtacije, zvijezdinjo, da samo ibricic moze nesto napred odigrati cak se i onaj iz slavije bolje pokazao sa onim jednim dobrim sutom i jednim prodorom od stilica i pjanica.
U ime Gospodara...
ne lupaj gluposti i ne provaljuj se...vec se prihvati NBA lige i LeBron Jamesa ...nije fudbal sport za tebe,bolje ne komentariši ako ne znaš o cemu pricas....STOP GLUPOSTIMA!!!LeBronJamesKing je napisao/la:JameS je napisao/la:svi se nadamo da ce tako biti...zasluzio je covjek zaista je sjajan igrac i mislim da za njega i Pjanu mora biti mjesta u prvih 11Virtu4l je napisao/la:Poprilično sam siguran da će Štila dobiti bar poluvrijeme protiv Omana.
mozete sta god hocete pisati, stilic i pjanic jesu talenti ali realno nisu nista sastavili sinoc cak je toliko blijeda igra kada nema Misimovica da je zalosno gledati reprezentaciju, i za one sto kazu da je stilic bolji od ibricica ako su imalo realni vidjeli su sinoc u drugom poluvremenu kada je izasao i pocetak i kraj reprezemtacije, zvijezdinjo, da samo ibricic moze nesto napred odigrati cak se i onaj iz slavije bolje pokazao sa onim jednim dobrim sutom i jednim prodorom od stilica i pjanica.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
Evo cuo sam, da ce S.Stilic preci u Hertha BSC Berlin, ako se dogovore berlinci i poljaci, za cijenu Stilica.
joj kako kasnis...izet fazlinovic je napisao/la:Evo cuo sam, da ce S.Stilic preci u Hertha BSC Berlin, ako se dogovore berlinci i poljaci, za cijenu Stilica.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Štilić bi trebao da igra,jer je sigurno bolji od Ibričića...
A po mom mišljenju onaj Hadžić rastura...
A po mom mišljenju onaj Hadžić rastura...
to je to...covjek neka menagera koji ce gurnuti koju milju Ćiri u padže,kao što Senijad ima...zvao bi ga i ja sinom rođenim i gurao bi ga tako ofirno kad bi me njegov menager toliko podmazivao...znamo svi kako je Baka vracao kockarske dugove i šta je sve prodefilovalo kroz repku kao da je ona necija privatna ekipa...gdje je sad Grujic,Kerkez,Terkeš i ostali kurci-palci....pametnom dosta...ne treba se peglati na neznalicama.bistrikboy je napisao/la:Problem je u tome sto Stila nema menadžeraIsmet ako sta zatreba rijesi,ali on nije menadžer
-
drop je napisao/la:to je to...covjek neka menagera koji ce gurnuti koju milju Ćiri u padže,kao što Senijad ima...zvao bi ga i ja sinom rođenim i gurao bi ga tako ofirno kad bi me njegov menager toliko podmazivao...znamo svi kako je Baka vracao kockarske dugove i šta je sve prodefilovalo kroz repku kao da je ona necija privatna ekipa...gdje je sad Grujic,Kerkez,Terkeš i ostali kurci-palci....pametnom dosta...ne treba se peglati na neznalicama.bistrikboy je napisao/la:Problem je u tome sto Stila nema menadžeraIsmet ako sta zatreba rijesi,ali on nije menadžer
ti si covjek koji je pokupio svu pamet svijeta nema razvaljujes , ti si trebao biti selektor reprezentacije, ne znam kako te nije sramota pricati o stvarima o koima pojma nemas, jesi vido kada da je ibricic dao pare ciri, ili si jedan od bivsih fudbalercica ili jos gore navijacica koji misli da ako je stilic igro u zelji sada odmah treba da bude kapiten reprezentacije i de mi Bogati napisi sta je to sinoc kompletna repka odigrala dok je stilic bio na terenu, da naglasim da nemam nista protiv stilica ali protiv glupih ljudi svakako imam, pa nevjerovatni ste doista ili ste mozda coravi, covjek je sinoc bio mozda deset puta u posjedu lopte i jedino jednom u 16m kada je kasnio sa cistim dodavanjem u peterac i covjek usao u ofsajd to je sve sto je odigrao...
U ime Gospodara...
ne lupaj gluposti i ne provaljuj se...vec se prihvati NBA lige i LeBron Jamesa ...nije fudbal sport za tebe,bolje ne komentariši ako ne znaš o cemu pricas....STOP GLUPOSTIMA!!![/quote]drop je napisao/la:
Pa covjek je u pravu,oni jesu talntovani ali njih dvojica moraju nesto i pokazati osim sto dodaju loptu prvom do sebe,mi znamo da to oni umiju ali su oni jos daleko od Misketa,meni je Mire jedan od najdrazih igraca ali stvarno me odavno nije podsjetio zasto je za tolike pare otisao u Lyon a u Repki i da ne pricam,ali bice vremena za njih dvojicu,ispred njih su i Miske i Senijad
Tracy McGrady!!!
lebron, pusti budale, pricaju o stilicu ko da je on vama platio a ne ibricic ciri 
ne serite stila jest taletnovan, sve stoji ali sa onom sinoc igrom ni on ni pjanic ne zasluzuju u prvu postavu, samo se dodaju ko barca i na kraju izgube loptu ne idu na gol nego cuvaju loptu a nemaju upotrebljive, pa jbt pjanic je nekoliko puta sinoc obicnu loptu ofulo cak u dodavanju na 2 m... mali je jos nesikusan i nek ceka sansu, ibricic je bio za deset...
nemojte mislit nesto serem, ali ne mogu da shvatim koliku vi hajku o stili dizete, momak je extra bicce sanse za njega al odmah ga gurnut nakon sinocnje predstave ne valja...
bolje se sinoc pokazao onaj alispahic iz selekcije novinara !!!!!! pozzzz

ne serite stila jest taletnovan, sve stoji ali sa onom sinoc igrom ni on ni pjanic ne zasluzuju u prvu postavu, samo se dodaju ko barca i na kraju izgube loptu ne idu na gol nego cuvaju loptu a nemaju upotrebljive, pa jbt pjanic je nekoliko puta sinoc obicnu loptu ofulo cak u dodavanju na 2 m... mali je jos nesikusan i nek ceka sansu, ibricic je bio za deset...
nemojte mislit nesto serem, ali ne mogu da shvatim koliku vi hajku o stili dizete, momak je extra bicce sanse za njega al odmah ga gurnut nakon sinocnje predstave ne valja...
bolje se sinoc pokazao onaj alispahic iz selekcije novinara !!!!!! pozzzz
Bolje biti živ a kukavica nego mrtav a heroj
Ma zna se u glavnom ko pocinje rasprave u svakom dijelu foruma. Ok su zdrave provokacije i mimoilazenja u razmisljanju, ali ono sto pojedinci konstantno rade zaista mi nije jasno, a jos manje mi je jasno zasto im se to dozvoljava.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.