FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Rajaz
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Rajaz » 30 mar 2024, 21:55

sljivo je napisao/la:
30 mar 2024, 21:25
Najnesposobnija i najretardiranija uprava u Evropi, poslihe Celzijeve, mislim da peridod od zadnjeg klempe do danas. Moras biti genije da sve ovako unazadis. Onaj tajming sa otpustanjem Tabeltasa i zadnji rokovi su nesto najgore sto je fudbal vidio, rang nekog italijanskog mafijaskog operi pare kluba.
Ovdje se godinama piše o daleko najsposobnijoj upravi na planeti.

Kane opet bez trofeja :tokralju:

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 30 mar 2024, 22:14

Jah eto neki tamo forumaši napisali da je najgora uprava i trebalo bi biti tako.
Jeste se malo više pogubila i to od trenutka Ulijevog priznanja. Jednostavno je čovjek temelj ovog Bayerna unazad 40 godina i znalo se da će doći pad njegovim odlaskom i povlačenjem.
Buran period pred nama, valja to sve ispeglati, pronaći prave ljude a snage i života sve manje.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 30 mar 2024, 22:18

Realno poraz koji najmanje znači, pored ovakvog kusena kojeg i suci nosaju ne bi ni Jupp ništa mogao. Protiv Arsenala ovo ne mijenja ništa, šanse su vam i dalje 40/60.

Večeras su po meni najlošiji bili Musiala, Davies, Kane i Ulreich.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 30 mar 2024, 22:23

Stvarno se treba zamisliti koliki smo pad dočekali da jedan Arsenal bude favorit protiv Bayerna.
Protiv ekipe koje nije bilo nigdje desetak godina i koja tek zadnje dvije godine liči na ozbiljnu ekipu.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 30 mar 2024, 22:32

Bundesliga je napisao/la:
30 mar 2024, 20:10
Zna se zasto coelho brani Laimera, jer ga je tabletaska ubleha dovela.
Sreca pa mu Hasan nije ispunio sve zelje jer bi inace sada gledali Bornu Sosu na beku i onog propalog Svajcarca Zakariu u veznom redu.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 30 mar 2024, 22:52

Arsenal iz 2004 ne bi bio favorit protiv Bayerna iz 2007 (čini mi se). Nisu oni naša liga, niti će kad bit', tako da odvadite malo.

Ligu su zijanili, i svjesni su toga, dok je LP sasvim druga stvar.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 30 mar 2024, 23:07

Centre forward je napisao/la:
30 mar 2024, 22:52
Arsenal iz 2004 ne bi bio favorit protiv Bayerna iz 2007 (čini mi se). Nisu oni naša liga, niti će kad bit', tako da odvadite malo.

Ligu su zijanili, i svjesni su toga, dok je LP sasvim druga stvar.
Dakako @Centre, ali nije stvar u tome što kolega @ledar misli ili još neko od forumaša. Sportska javnost, kladionice ih vide kao favorite.
Meni, kao i tebi zasigurno nisu. Koliko god ih mučno gledati i nervirati se.
Moramo priznati da smo u dobrom kanalu, velika grupa igrača ne pruža ni izbliza partije koje se od njih očekuju. Sve ovo oko trenera dodatno utiče na nesigurnost, pogubljenost. Igra nema ni glavu niti rep, vezni red očajan, nemaš standarne stopere, nezadovoljne i razmažene igrače.

Vjerujem i nadam se da će se znatno podići u tom dvomeču, inače bi baš mogli dotaći dno u ovoj sezoni koja je ionako za zaborav.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 30 mar 2024, 23:15

Ne mislim samo na kolegu ledara, nego uopšteni defetizam na temi. OK, loši smo, nevoljni, pogubljeni, umorni i co. Čak i takvi, smo sposobni pobijediti bilo koga.

Zaboravlja se da mi imamo još uvijek neke klasne igrače na terenu, sposobne za najveće stvari. Glede te tekme sa Arsenalom, mi u ovom momentu imamo na travi, na pozicijama Jedan i Devet igrače kakve oni nisu imali u svojoj historiji.

To je Bayern i njegova veličina. Nisam ja rek'o da nas ne mogu pobijedit', daleko od toga, uradili su to momci iz Sarlanda, a Arsenal je ipak malo kvalitetniji tim od njih.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 30 mar 2024, 23:49

40% nisu male šanse, to daje samo blagu prednost Arsenalu u ovom trenutku. Nakon sutrašnjeg poraza od Cityja moraće sve karte staviti na CL i to je ono što je loše za vas pred četvrfinalni susret.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 31 mar 2024, 00:34

ledar je napisao/la:
30 mar 2024, 23:49
40% nisu male šanse, to daje samo blagu prednost Arsenalu u ovom trenutku. Nakon sutrašnjeg poraza od Cityja moraće sve karte staviti na CL i to je ono što je loše za vas pred četvrfinalni susret.
Arsenal sutra nece izgubiti od Citya ,citiraj me slobodno kada utakmica zavrsi :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zuke13
Kontakt:

Post Postao/la Zuke13 » 31 mar 2024, 10:06

Ljudi moji navijam za Bayern 20 godina ali ja nisam gledao losiju igru od ere Klinsmana.
Jucer sam gledao uzivo Leverkusen odusevljen sam igrom Wirtza

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 31 mar 2024, 10:07

Jedino pozitivno iz ove sramote je sto smo mogli vidjeti 5-6 igraca koji ne zasluzuju ovaj dres i platu koju primaju.
Volim Sanea bas i nadam sw da ce poceti igrati kako moze ali ovo sto gledamo u zadnje vrijeme nije na nivou Bayerna i ne zasluzuje novi ugovor.
Daier koliko god igrao solidno nesmije biti ispred Kima i Upamecana.
Muller legenda Bayerna ali nije vise za prvih 11
Coman Ganabry svaka cast na svemu ali nama.treba krilo ala Ribbery koji zna predriblati igraca i dati gol neko ko ce rjesiti sam kada neide timu.
Davies malo djubre ako za ovakve prestave zeli 20 mil pa brate sjedi odmah na avion idi u pm.
Musiala novi ugovor najveca nada svih nas da ce povuci Bayern u bolje sutra ima jos mnogo toga na cemu treba raditi potezi viska,fizicki jacati i brate kad izgubis loptu prati **** igraca nazad.
Tuchel nema sw tu sta reci idiot
Kazu nece nagwlsmana nece de zwrbija ma brate daj nam bilo koga na klupu samo neka ide
Ovo nije Bayern ...tu sam.od 96 i kad je bilo.lose i dobro ginuli su za ovaj klub ko god igrao od neznam top igraca do onih koji su bili manje kvalitetni ali su igrali trci borili se.
Treba li reci da smo imali tu Gorlita,Ottla,Lella...Sforcu,da ne nabrajam ko je sve tu bio ali su znali sta znaci nositi ovaj dres i nije bilo kukanja kako zele visw para,kako uprava vrsi pritisak da produze.....
Pa jedan Ribbery je odbija Chelsea Real Lahm Barcu Muller itd
Sada neigraju utakmicu odlaze nesretni.....ako ista ovo rukovodstvo treba nauciti od Hoen3sa i Rumenigea je da nijedan nije veci od kluba i da treba nekada doci u tu svlacionicu i **** im majku svima.
Do kraja sezone zelim gledati Tela,Zvonareka,Pavlovica,tog malog na lijevom beku za kojeg kazu da je najbolji u mladom timu.
Ove debile staviti na klupu da vide kako sw bori za ovaj dres.
Ili im.pustiti neku utakmicu Bayerna kada su dosta slabijeg kvaliteta pobjedjivali Real,Juve Barcu itd kada se znalo sta Bayern predstavlja i igrati s Bayernom nije bilo uzivanje.
Docekali smo da jedan Arsenal misli da je dobro sto igra s Bayernom da se razumijemo da ispadnemo u polufinalu LP od Citya ili Reala tijesno je ok.
Ispasti od Arsenala bi bila sramota svaka cast njima i tome sto rade ali i ovakav Bayern sa pravim mentalitetom bi ih pojeo vec u Londonu.
Sve sto gledamo ove sezone je do debila na klupi i nazovi lidera kluba na terenu koji su zaboravili da su do dolaska u Minhen trofeje i nagrade gledali na TV,da **** Davies i vecina ovih manekena i placenika bilo gdje drugo ne bi bili ni blizu statusa koji sad uzivaju.
Bolje daj Zaragozi da igra nego da gledam ove jadne pokusaje sanea ili ganabrya da nekoga prodju.
Ili da dozivljavam stres svaki put kad Coman promjeni pravac jer je 50/50 da je time uzeo jos 3-4 mjeseca pauze.
Brate novi trener bio Nagelsman ili neko drugi prije svega treba dobiti instrukcije da nezalaganje i setnja znace neigras narwsnu utakmicu pa zvao se ti jeb3ni Messi a ne ova sramota od igraca koju imamo

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 31 mar 2024, 14:21

Sve se nadam da ce napasti CL, jer ovo sto igraju je dno i za ovo ni ne treba trener, poredaju se sami i udri.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 31 mar 2024, 14:48

Naravno da niz titula Bundeslige nije mogao vječno trajati, ali mogli smo pasti s malo više samopoštovanja.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 31 mar 2024, 15:27

Da su pametni, iskoristili bi ovo da uzmu sezonu za čišćenje i pokušaju dovući Kloppa ili Alonsa ili bilo koga ozbiljnog sljedeće godine a da se Nagelmann sljedećih par sezona negdje drugdje uči i napreduje.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 31 mar 2024, 16:59

Treba biti realan i reći još nešto: Tuchel da nije Nijemac ne bi nikada preživio sve ove neuspjehe na klupi Bayerna.

Smiješno je jučer svi pitaju naše jel izgubljeno prvo mjesto, a ono sad borba za 2. i 3. poziciju, Stuttgart bod iza nas :rol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 apr 2024, 00:15

Po meni, naredni projekat poslije Musiala i Pavlovica.
Veliku ulogu ce igrati odabir reprezentacije ali je po svemu sudeći mnogo blizi Elfu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 01 apr 2024, 02:01

muhamedhulk je napisao/la:
31 mar 2024, 14:21
Sve se nadam da ce napasti CL, jer ovo sto igraju je dno i za ovo ni ne treba trener, poredaju se sami i udri.
Odlican komentar, al ja bih jos dodao da mi nemozemo napast bajramski turnir sa ovom igrom i onako realno gledajuci mi protiv arsenala imamo 20% sansi za prolaz i to u nekoj ludoj utakmici jer taktici bi nas sad nadmudrio i Fedja Dudic.
Cak i taj luzerski mentalitet topdjija mi nismo u stanju da iskoristimo jer je ekipa totalno van svake taktike forme zalaganja al eto navijacki stojimo uspravno i nadamo se al mrka kapa.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 01 apr 2024, 15:43

BREAKING NEWS !!
Thomas Tuchel više nije trener Bayerna !!
Prema pisanju medija šefovi Bayerna nisu željeli da dovedu u opasnost preostali cilj u ovoj sezoni, a to je Liga prvaka i utakmica s Arsenalom.
Više informacija uskoro.

:mrgreen: :urnebes:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 apr 2024, 16:15

Bayern@heart je napisao/la:
01 apr 2024, 15:43
BREAKING NEWS !!
Thomas Tuchel više nije trener Bayerna !!
Prema pisanju medija šefovi Bayerna nisu željeli da dovedu u opasnost preostali cilj u ovoj sezoni, a to je Liga prvaka i utakmica s Arsenalom.
Više informacija uskoro.

:mrgreen: :urnebes:
Da su normalni ovo ne bi bila sala
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.