Samo što se spomenuo Naggy u medijima evo Leverkusen gubi, već nam bolje ide, Julian je nosilac prosperiteta, gledali ste Pancere...isakovich je napisao/la: ↑30 mar 2024, 02:18Na osnovu cega, i na osnovu kojih rezultata bi njih dvojica bila najbolja za klub?coelho41 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 00:15Još ako bi bila opcija da dođe u paketu sa asistentom iz Njemačke repke Sandrom Wagnerom, koji je rođeno Bayernovo dijete, najbolja opcija za klub.Omerbavarac je napisao/la: ↑29 mar 2024, 21:46
Ja mislim da bi ja i ti sve uradili za Bayern a tek Julian koji je jos veci navijac istog od nas dvojice.![]()
Da ti kažem nešto što ti ignorišeš, jedina greška Naggya je ispadanje od Villareala, to ste mu zamjerili više nego Tuchelu ovogodišnje ispuštanje titule, ispadanje iz kupa, superkup i ispadanje od Citya zajedno, a nikada nije dobio priliku da se iskupi.
I tamam kad je naučio na greškama, uigrao ekipu u Ligi Prvaka, tempirao formu, ovaj naš seljak iz Jablanice u po noći otišo do Hoenessa da ga moli da ga otpusti pred dvomeč sa Cityem...
Zaključno:
Na osnovu prethodnih rezultata u Bayernu, u poređenju sa svojim prethodnicima i nasljednikom, jasno je da zaslužuje povratak.