NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Robijas007
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Robijas007 » 30 mar 2024, 17:58

Drzat se zlatne sredine, kuci pobjedjivati, na strani ako se sta donese, dobro je 🤷‍♂️
Realno sredina nam je domet sa ovom ekipom, tako je kako je, nema se tu sta puno pametovat 🖤❤️
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 30 mar 2024, 17:59

+9 BODOVA od davljenika

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 30 mar 2024, 18:02

Robijas007 je napisao/la:
30 mar 2024, 17:58
Drzat se zlatne sredine, kuci pobjedjivati, na strani ako se sta donese, dobro je 🤷‍♂️
Realno sredina nam je domet sa ovom ekipom, tako je kako je, nema se tu sta puno pametovat 🖤❤️
Problem je sto jedva muku mučimo sa svakom ekipom i kući.Jedva jedva dolazimo do pobjede na silu nešto.Dosta je vidjeti zadnju utakmicu protiv Mladosti koja je zadnja na tabeli, a gdje njih kući otresa ko stigne.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 30 mar 2024, 18:05

Ljudi fkt kontaju da s “boljim” trenerom mozemo bolje igrati!Dzaba i najbolji trener na svijetu kad igraci ne znaju!Trenutno stanje na tabeli je dokaz da je vecini bio domet DLC!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 30 mar 2024, 18:11

sagitarius je napisao/la:
30 mar 2024, 18:05
Ljudi fkt kontaju da s “boljim” trenerom mozemo bolje igrati!Dzaba i najbolji trener na svijetu kad igraci ne znaju!Trenutno stanje na tabeli je dokaz da je vecini bio domet DLC!
Ne valja ni trener ni igrači. Sve otjerati nakon zadnjeg zvižduka u junu, ni jedan nije zaslužio da ostane.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 30 mar 2024, 18:12

Nije ovo ekipa a ni igra za sredinu tabele,ovo je za donji dom.Napraviti još dva tri kiksa a vjerovatno hoćemo i borba za opstanak.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 30 mar 2024, 18:13

I od ove deblokade racuna nema haman nista ni nakon godinu dana od najave.Daj boze ako bude ove godine okoncano, ali ko ce ti ga znati sta je vise oko toga, jer valja trpit ove panjeve i narednu sezonu i Damjanovica a love sa razliciti nivoa vlasti nema.

HelouStrucnjaci
Kontakt:

Post Postao/la HelouStrucnjaci » 30 mar 2024, 18:13

Jeste fini nesto danas... Ne ureklo se :pray: :bih: :D
Samo afirmativno.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 30 mar 2024, 18:15

Celicni je napisao/la:
30 mar 2024, 18:13
I od ove deblokade racuna nema haman nista ni nakon godinu dana od najave.Daj boze ako bude ove godine okoncano, ali ko ce ti ga znati sta je vise oko toga, jer valja trpit ove panjeve i narednu sezonu i Damjanovica a love sa razliciti nivoa vlasti nema.
Opet ti promašio ceo fudbal. Da si član znao bi da je došla lova na zimu. Još jedan padobranac :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 30 mar 2024, 18:22

Truhlo je napisao/la:
30 mar 2024, 18:15
Celicni je napisao/la:
Opet ti promašio ceo fudbal. Da si član znao bi da je došla lova na zimu. Još jedan padobranac :kafa:
O kakvom fudbalu da pricam, gdje ti vidis fudbal?Moram stalno da im saljem mail a nemam zivaca vise, a ni ne interesuje me dok se ne odblokira racun i prava lova ne kane, to je sve tanko vidi se koga moramo trpiti.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 30 mar 2024, 18:25

Sezona bez smisla i rezona
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 30 mar 2024, 18:26

Celicni je napisao/la:
30 mar 2024, 18:22
Truhlo je napisao/la:
Celicni je napisao/la:
O kakvom fudbalu da pricam, gdje ti vidis fudbal?Moram stalno da im saljem mail a nemam zivaca vise, a ni ne interesuje me dok se ne odblokira racun i prava lova da kane.
Pa da si član kluba znao bi da je šestocifrena lova stigla. Znao bi i dokle se došlo sa deblokadom.

Nera1982
Kontakt:

Post Postao/la Nera1982 » 30 mar 2024, 18:26

Samo da je dobit ostalo kuci na horuk i da mirno mozemo razmisljat o narednoj sezoni

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 30 mar 2024, 18:28

Vikend ko vikend svaki mučan. Kad smo one partije pružali protiv Veleza,Sarajeva,Gaka,Goska,Radnika ja sam mislio da ćemo biti još bolji. Bilo je igre,prodora,parova,golova,borbe. Znalo se potegnuti sa 16m i zabiti,a sad katastrofa. Upravi podrška,njima a i nama je ova liga prvo iskustvo te s toga i nije se moglo bolje.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 30 mar 2024, 18:31

Iduce dvije moramo dobiti kuci inače ćeš kurcinu dobiti vise ikoga.

Rahiću vratiti za one nokaute Varde, 5 minuta aktivne igre, valjanje, cigančenje, pomoc sudija i sta su sve imali, nalete avionom, paraglajderom. Ubiti ih i nogama i šakama.

Mašić najbolji igrač Čelika i neshvatljivo jedini napadač u klubu se vraća i postize dva gola. :D

Isak u odbranu, mi smo sa didom od 39 godina druga ekipa.
Šteta sto je ostario za gostovanja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 30 mar 2024, 18:38

Ugasio sam tv cim smo primili drugi gol i sad vidio rezultate pa i nisu losi po nas..O utakmici se nema sta reci jadno da jadnije ne moze bit .Sto se tice trenera taman da Klop dodje sa ovim igracima ne mozes nista i ovdje kad budemo i ako budemo isli na Wwin Ligu BIH moze Durmo ostat i mozda Ali i cak mislim i Sivac pada a ostali igraci plafon je 1 liga Federacije ili DLC ili bauštela .Ove sezona izgurat opstanak nekako drzat se sredine to je najbitnije i to je maximum a iduce sezone vidjet sta i kako se bude moglo dovest igraca.Ovakvo mrtvo Gorazde trece stvarno ne znam.Nama ce svaka utakmica bit patnja i u Zenici i u gostima.
Od publike ocekivat neki odziv je suludo i dobro ikako ljudi dodju.Trebaju realni bit ti ljudi koji su ljuti sto nema publike jer realno nemaju sta vidjet a ti ce ljudi doci akobogda kad budemo medju 5 ekipa i kad budemo igrali ,ne mora se bit prvo ali se mora borit a naravno za to trebaju bolji igrači.Od ovih hljeba nema.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 30 mar 2024, 18:50

Naredne dvije pobjede i 6 smo na tabeli, siguran opstanak i to je go. Ahmetspahica nakon toga gurnut, lijevog brka iz juniora Smajlovica isto i nek igraju do kraja sezone, ovi su izgubili.svaku utakmicu vec ulaskom u autobus
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 30 mar 2024, 18:50

Truhlo je napisao/la:
30 mar 2024, 18:26
Celicni je napisao/la:
Truhlo je napisao/la:

O kakvom fudbalu da pricam, gdje ti vidis fudbal?Moram stalno da im saljem mail a nemam zivaca vise, a ni ne interesuje me dok se ne odblokira racun i prava lova da kane.
Pa da si član kluba znao bi da je šestocifrena lova stigla. Znao bi i dokle se došlo sa deblokadom.
Ja tebi jedno ti meni drugo sad ti napisao bio da moram svaki put mail da saljem da mi se posalje ti opet isto.Jest eto nisam član nit sam kad bio i završno :kafa:

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 30 mar 2024, 19:09

Celicni je napisao/la:
30 mar 2024, 18:50
Truhlo je napisao/la:
30 mar 2024, 18:26
Celicni je napisao/la:

Ja tebi jedno ti meni drugo sad ti napisao bio da moram svaki put mail da saljem da mi se posalje ti opet isto.Jest eto nisam član nit sam kad bio i završno :kafa:
Prozivaš za deblokadu, a članovi dobili crno na bijelo izvještaj o deblokadi na 10 stranica. Sereš o finansijama a klub uprihodovao strašnu cifru, koja je najavljena članovima na skupštini :bih:

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 30 mar 2024, 19:27

Za dobrog trenera je pored takticog znanja jako je bitan i odnos sa ljudima. Moras uvjeriti svoje igrace da su tvoje ideje ispravne. Meni Dario ne izgleda tako, cini mi se previse sterilan kao licnost, bez ikakve harizme. A izgleda je i takticki jako los, sto objasnjava negativan omjer u svakoj ekipi koju je vodio.

Opet ne treba samo kriviti njega jer je ova ekipa ocajna. Sto kaze onaj morž "Nije stvar u kolicini i kvalitetu treninga nego u materijalu". A ovdje materijala nema sekunde. Da Pep dođe ne bi nista napravio jer nema od cega.

Ovakva igra me stvarno zabrinjava, nije mi jasno da ovoj blago receno grozoj ekipi Gorazda nismo bili u stanju ozbilje sanse napraviti. Sa ovakvom igrom ne bi smo ostvarili promociju u DLC-u. Nadam se da ce se ovo stezanje kese isplatiti u narednim sezonama.
Srce, čast i ponos!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.