Ma niđe veze je to, zamazivanje očiju narodu.Samo nek se ima sta objaviti da je neko zvučno ime doslo.Lik niti trenira nit ga interesuje Čelik.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ovo je bilo sve za ocekivati. Ne znam sto uopste letite visoko, ekipa skracena i ostavljena namjerno slabija nego na proljece. Vidjeli da necemo prvi biti, pomirili se sa tim da budemo sredina tabele i nisu vise htjelu uloziti u ekipu. Koliko god Damjanovic kriv bio, toliko i nije kriv. Nasao se tu u tom periodu i zato je i doveden, vjerovatno sto nije skup. Da ce nas on uvesti u PL, nece sigurno, sta je tu je, bolje nemamo. Da je dosao ne znam ti ko, nista bolje ne bi bilo, jer ne mozes izmisljat sa ovim kadrom toplu vodu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ovdje jedino sto se na vrijeme može uciniti je otjerati panja ovog od Damjanovica dok nismo došli u situaciju da se borimo za opstanak.Dijete mu očitaje lekciju fudbala.
Kakva asistencija Karalića 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
0 napadaca u citavom rosteru, izvrsio dvije izmene po 2 igraca i vise nema nijednog igraca na klupi, ja da sam Dario nakon sto mi nije doveden nijedan igrac odmah bi napustio sam klupu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma dobro to se manje vise znalo. Ono sto je razocaravajuce jeste da ovi nasi momci ne mogu meda protiv preloseg Gorazda. Ova utakmica se morala dobiti da smo ispred Bosanke 11 igraca skupili.
cestitke na borbenosti i porazu
Druze lik veze nema s vezom, ako nisi mogao uloziti u igracki kadar mogao si makar u jednog j.ebenog trenera.Sto se tice sportskog segmenta uprava je tu talašika živa.Prvo se uketarili oko trenera pa ih novinari napali i onda dovedeš ovog panja.U Goraždu se ne zna ko pije ko placa, dijete trener i nisi makar u stajanju pored svega bod izvući.redbull93 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 17:36Ovo je bilo sve za ocekivati. Ne znam sto uopste letite visoko, ekipa skracena i ostavljena namjerno slabija nego na proljece. Vidjeli da necemo prvi biti, pomirili se sa tim da budemo sredina tabele i nisu vise htjelu uloziti u ekipu. Koliko god Damjanovic kriv bio, toliko i nije kriv. Nasao se tu u tom periodu i zato je i doveden, vjerovatno sto nije skup. Da ce nas on uvesti u PL, nece sigurno, sta je tu je, bolje nemamo. Da je dosao ne znam ti ko, nista bolje ne bi bilo, jer ne mozes izmisljat sa ovim kadrom toplu vodu.
-
- Kontakt:
4 utakmice Damjanovica u gostima i 4 poraza bez postignutog gola
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Fenjeraska igra. Samo na silu i ho ruk, naravno da ce to grozno izgledati.
Srce, čast i ponos!
Uopste ga ne branimi slazem se sa tobom, cisti amaterizam.
Al kazem da ovi sto su na terenu nemaju veze sa fudbalom i da je kantonalna liga maksimum za sve ijednog.
Ponosni smogovac!
Ostala dva stopera nazad, sta ocekivati, a gore mi je naprijed sto ne mozemo smislenu akciju napraviti, pa osutati na gol. To mi je gore od svega, morao je gurnuti sve naprijed, ok stoji to, nema sta izgubiti. U napadu ne mozemo meda, akciju svaku useru, meni je to fascinantno.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Opet corak
Vjeruje li ko da cemo dati gol u gostima do kraja sezone? Ja ne vjerujem realno.
Sampioooniiii...
Hajd zdravo.
EDIT: Od 30.09. nismo dali gol u gostima.

Vjeruje li ko da cemo dati gol u gostima do kraja sezone? Ja ne vjerujem realno.

Sampioooniiii...
Hajd zdravo.
EDIT: Od 30.09. nismo dali gol u gostima.

Zadnja izmjena: FliX, dana/u 30 mar 2024, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ako se slucajno Masic povredi neces dati gola ni na Bilinom do kraja

-
- Kontakt:
"Zenička djeca" 

Sve to stoji, ne mogu reci da nisi upravu. Meni je zao sto u onom momentu Pavica nismo doveli, ali eto bilo ih je koji nisu bili za njega. Sve se svodi na ono, koliko para, toliko muzike. Pomirili smo se da nas zadovoljava sredina tabele i to je to. Ovu polusezonu mogu halaliti ovaj amaterizam, od sljedece sezone ocekujemo svi da to lici na nesto. Ne trazi niko odmah ulazak u pl, ako nije moguc, ali u najmanju ruku profesionalizam.Celicni je napisao/la: ↑30 mar 2024, 17:43Druze lik veze nema s vezom, ako nisi mogao uloziti u igracki kadar mogao si makar u jednog j.ebenog trenera.Sto se tice sportskog segmenta uprava je tu talašika živa.Prvo se uketarili oko trenera pa ih novinari napali i onda dovedeš ovog panja.U Goraždu se ne zna ko pije ko placa, dijete trener i nisi makar u stajanju pored svega bod izvući.redbull93 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 17:36Ovo je bilo sve za ocekivati. Ne znam sto uopste letite visoko, ekipa skracena i ostavljena namjerno slabija nego na proljece. Vidjeli da necemo prvi biti, pomirili se sa tim da budemo sredina tabele i nisu vise htjelu uloziti u ekipu. Koliko god Damjanovic kriv bio, toliko i nije kriv. Nasao se tu u tom periodu i zato je i doveden, vjerovatno sto nije skup. Da ce nas on uvesti u PL, nece sigurno, sta je tu je, bolje nemamo. Da je dosao ne znam ti ko, nista bolje ne bi bilo, jer ne mozes izmisljat sa ovim kadrom toplu vodu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Nismo dali od septembra gol u gostima...

Cim je Masic dobio karton, znalo se da cemo u Gorazdu igrati bez napadaca. Mali Ahmetspahic je potrebniji juniorima nego nama sto dovoljno govori o ambicijama prvog tima. Odigrati ovu polusezonu bez srkleta i neke brige. Opstanak mislim da smo obezbjedili, sad laganini.
Ma da je izvuć sredinu tabele do kraja sezone, ima jos dosta da se igra, a idemo samo prema dole.redbull93 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 17:49Sve to stoji, ne mogu reci da nisi upravu. Meni je zao sto u onom momentu Pavica nismo doveli, ali eto bilo ih je koji nisu bili za njega. Sve se svodi na ono, koliko para, toliko muzike. Pomirili smo se da nas zadovoljava sredina tabele i to je to. Ovu polusezonu mogu halaliti ovaj amaterizam, od sljedece sezone ocekujemo svi da to lici na nesto. Ne trazi niko odmah ulazak u pl, ako nije moguc, ali u najmanju ruku profesionalizam.Celicni je napisao/la: ↑30 mar 2024, 17:43Druze lik veze nema s vezom, ako nisi mogao uloziti u igracki kadar mogao si makar u jednog j.ebenog trenera.Sto se tice sportskog segmenta uprava je tu talašika živa.Prvo se uketarili oko trenera pa ih novinari napali i onda dovedeš ovog panja.U Goraždu se ne zna ko pije ko placa, dijete trener i nisi makar u stajanju pored svega bod izvući.redbull93 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 17:36Ovo je bilo sve za ocekivati. Ne znam sto uopste letite visoko, ekipa skracena i ostavljena namjerno slabija nego na proljece. Vidjeli da necemo prvi biti, pomirili se sa tim da budemo sredina tabele i nisu vise htjelu uloziti u ekipu. Koliko god Damjanovic kriv bio, toliko i nije kriv. Nasao se tu u tom periodu i zato je i doveden, vjerovatno sto nije skup. Da ce nas on uvesti u PL, nece sigurno, sta je tu je, bolje nemamo. Da je dosao ne znam ti ko, nista bolje ne bi bilo, jer ne mozes izmisljat sa ovim kadrom toplu vodu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.