Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Ruku na srce kao ministar vanjske trgovine je bio dobar.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- kraljttbvb
- Kontakt:
+1Centre forward je napisao/la: ↑30 mar 2024, 12:43Srpski politički lideri su skoro svi "Bosanci za primjer" al' kad izgube vlast i na značaju uopšte.
Pogodak tacno u sridu

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Chat
To četničko smeće je bilo najbolje kad ga nije bilo nigdje. Tj, nakon sankcija zbog pomaganja u skrivanju durmitorskog bivola.
Ja bih rekao da je veći problem u glasačkom tijelu koje se u 2024-toj loži na srbovanje kao da su 90-te. Političar kao političar će se prilagoditi tome.Centre forward je napisao/la: ↑30 mar 2024, 12:43Srpski politički lideri su skoro svi "Bosanci za primjer" al' kad izgube vlast i na značaju uopšte.
-
- Kontakt:
To je fast food Ramazan.Muumii je napisao/la: ↑29 mar 2024, 07:32Nije to marketing,to je IslamVensanKasel je napisao/la: ↑29 mar 2024, 03:38Odličan potez i odličan marketingbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 02:51
Gospodin je još stavio da svako ko je u potrebi može besplatno preuzeti iftar. Svaka mu čast![]()
![]()
Sva vrjednost vjere spala na iftarski meni za xx maraka.
Prekid posta je casa vode i saka datula.
Vecera svega i svacega koja nosi zgaravicu i visok pritisak je bolest.
Samo da bolesnik hoće konačno dočekati dan kad će ispuniti svoj egomanijački san i biti taj koji će prvi konačno objaviti kraj rata. Trebalo bi da tako donese neki mir svojoj poremećenoj glavi.Pogba je napisao/la: ↑30 mar 2024, 14:14Najjači su ovi koji puše priču likova tipa Vukanovica, kao sto su ranije Stanivukovica i Trivicke, interesantno sve likovi kojima je Senad dao platformu i koji bi bili nebitni da im on nije dao na značaju. Čovjek očajno zeli da pronađe Srbina koji ce biti iz entiteta rs i djelovati tamo, voljeti BiH i osuditi genocid, a to neće nikad naci.
Mozda nije Šarovic los covjek, ali to sto nije los ne znači da je dobar. Čovjek je clan stranke koja je isplanirala i pocinila najvece zločine u Evropi nakon 2 Svjetskog Rata, iznjedrila karadzica, krajisnika, plavsicku, a u bošnjačkim krugovima to i nije toliko bitno jer je "umjereni političar".
Pa da se makne iz javnog prostora i prestane perfidno koristiti strahove/slabosti ovih napaćenih naroda za svoju korist.
The saddest thing in life is wasted talent.
Njegov san je da objavi direktno i ekskluzivno da je poceo rat a ne da je zavrsio.scholsey je napisao/la: ↑30 mar 2024, 15:12Samo da bolesnik hoće konačno dočekati dan kad će ispuniti svoj egomanijački san i biti taj koji će prvi konačno objaviti kraj rata. Trebalo bi da tako donese neki mir svojoj poremećenoj glavi.Pogba je napisao/la: ↑30 mar 2024, 14:14Najjači su ovi koji puše priču likova tipa Vukanovica, kao sto su ranije Stanivukovica i Trivicke, interesantno sve likovi kojima je Senad dao platformu i koji bi bili nebitni da im on nije dao na značaju. Čovjek očajno zeli da pronađe Srbina koji ce biti iz entiteta rs i djelovati tamo, voljeti BiH i osuditi genocid, a to neće nikad naci.
Mozda nije Šarovic los covjek, ali to sto nije los ne znači da je dobar. Čovjek je clan stranke koja je isplanirala i pocinila najvece zločine u Evropi nakon 2 Svjetskog Rata, iznjedrila karadzica, krajisnika, plavsicku, a u bošnjačkim krugovima to i nije toliko bitno jer je "umjereni političar".
Pa da se makne iz javnog prostora i prestane perfidno koristiti strahove/slabosti ovih napaćenih naroda za svoju korist.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne bih rekao. Nažalost je već imao priliku reći "Dobro veče, ovo je rat", a znaš i sam da je nebrojeno puta u emisijama naglašavao da još uvijek nije objavio njegov kraj.StevieG8 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 15:15Njegov san je da objavi direktno i ekskluzivno da je poceo rat a ne da je zavrsio.scholsey je napisao/la: ↑30 mar 2024, 15:12Samo da bolesnik hoće konačno dočekati dan kad će ispuniti svoj egomanijački san i biti taj koji će prvi konačno objaviti kraj rata. Trebalo bi da tako donese neki mir svojoj poremećenoj glavi.Pogba je napisao/la: ↑30 mar 2024, 14:14Najjači su ovi koji puše priču likova tipa Vukanovica, kao sto su ranije Stanivukovica i Trivicke, interesantno sve likovi kojima je Senad dao platformu i koji bi bili nebitni da im on nije dao na značaju. Čovjek očajno zeli da pronađe Srbina koji ce biti iz entiteta rs i djelovati tamo, voljeti BiH i osuditi genocid, a to neće nikad naci.
- numanumaye22
- Kontakt:
I sta sto je objavio, to ga cini bosanskim Pierce Morganom jel?
Hoce li to on na liniju i jel bio 92’e? Hoce i jest al u qurcu. 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Senad je jedan od nasih najznacajnijih ljudi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Senad ima ogromnu želju da bude jedan od naših najznačajnijih ljudi.
Vjerovatno bi to i postao.. da se negdje usput nije pretvorio u uljudniju verziju Milomira Marića - barem u mojim očima.
Vjerovatno bi to i postao.. da se negdje usput nije pretvorio u uljudniju verziju Milomira Marića - barem u mojim očima.
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat
Svaka njemu čast za muda '92 i ogroman doprinos ali lik je zadnjih 10 godina čisti senzacionalista i radi sve i spreman je i preko mrtvih gaziti samo da bi ostao u nekom fokusu. Neviđen narcis i egomanijak.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Eto i ja da se slozim u necemu s marsalom
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Najznačajniji je na Happy ovaj FaceTVu. To je sigurno. Centralna Ćirilica sa Senadom H.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Dobar novinar,bio.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Pensioner26
- Kontakt:
Možeš misliti u kolikoj smo gabuli ako nam je on jedan od najznačajnijih.
-
- Kontakt:
Sta fali Senadu tu je uvijek bio i ostao
Nema pardona nikome
Nema pardona nikome
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa ušljo je svoje stentiranje srca predstavio kao da je radio transplantaciju. Yebo te život, danas te stentiraju, sutra ideš kući.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], JackW, kraljttbvb, tiketoke i 18 gostiju.