RŠD Velež Mostar

Imajednabrigada
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Imajednabrigada » 30 mar 2024, 00:17

Na sta se odnosi, ovaj transparent, sigurno nesto iz prošlosti? :mrgreen:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 30 mar 2024, 00:22

Imajednabrigada je napisao/la:
30 mar 2024, 00:17
Manijaci na derbi doveli navijacke grupe odnosno neke momke iz zemuna i kragujevca i navodno da su se zapjevale njihove pjesme neke.Bar ja to sam saznao ovdje s foruma ali cim su delije pustale tifinu grbavicu i prozivali isto transparentima znaci da ima istine.

Jos je veci ukop sto su manijaci u stvarno velikom broju pratili reprezentaciju, kao i RA

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 30 mar 2024, 01:41

Par ljudi iz grupe ima prijateljstvo sa doticnima, nista vezano za grupu, sto je skroz u redu,jer na istom derbiju je bila grupa iz druge zemlje i za ovo se zna par godina, samo mi je cudno sto se sad ta prica pokrenula. Izvinjavam se na upadu, cestitke na pobjedi.
Fk Željezničar.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 30 mar 2024, 02:16

Je.basmo Željezničara tri puta ove sezone. To je stvarno lijepo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 30 mar 2024, 07:11

Odavno nismo dobili veći degenek kao sinoć na Grbavici.Koliko su trebali dobiti kartona zbog udaranja igrača bez lopte, i opet se onaj njihov trener žali na suđenje.Pola ekipe nam je povrijeđeno sinoć, neki su morali izaći iz igre a drugi su završili utakmicu šepajući.Svaka čast igračima na 3 boda u onakvim uslovima!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Redred
Kontakt:

Post Postao/la Redred » 30 mar 2024, 08:34

boga mi igrali su sinoc za premije.. ne znam o koliko se novca radi al dobili su premije

Reds93
Kontakt:

Post Postao/la Reds93 » 30 mar 2024, 08:41

Ne znam je li se ikad desilo da smo želju tri puta u jednoj sezoni dobili. Plus dvije pobjede na Grbavici.... Klaf, svaka čast na slavlju.

Igra prvih 15 minuta je bila stvarno dobra. Bili smo sigurni, nismo srljali.... Edina povreda nas je presjekla. Imali smo par grešaka u odbrani koje na sreću Željo nije znao iskoristiti. Gol dali na vrijeme.

Ova tri kola, uključujući i Želju, su zeznuta i teška. Prije ove tekme, 4 boda iz te tri bi bila dobra stvar, a sada mislim da možemo i više. Sve u svemu, ništa još nije gotovo, ali smo u dobroj situaciji.
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!

salmy

Post Postao/la salmy » 30 mar 2024, 09:01

Bazinga12345 je napisao/la:
29 mar 2024, 22:55
Samo se nadam da nas ova utakmica neće koštati nekih ozbiljnijih povreda.
Bio sinoć na utakmici sa Rođenim, predivno iskustvo sa momcima i djevojkama iz RA i nekim ljudima koje sam upoznao iz Mostara. Momci izginuli na terenu i maksimum dali, samo se bojim da Hrkac i Oreč nisu povrijeđeni, jer su šepali zadnjih pola sata. Sramota za Želju da onako krvnički udaraju naše igrače, još njihov Akrap plače za nepostojećim penalima...Forzaaaa do Borca i uz božiju pomoć do pobjede.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 30 mar 2024, 09:40

Dean Klafuric je prvi trener u 102 godine dugoj istoriji FK Velez koji je pobjedio Zeljeznicar na Grbavici u dvije uzastopne prvoligaske utakmice.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 30 mar 2024, 09:48

A gdje su sad oni sto su srali prije 2-3 sedmice

@user :salut: Šikalo odigrao jako dobro zadnje 2 utakmice. Sto jest jest. Nadam se da će ovako nastaviti
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 30 mar 2024, 09:54

Burazeru.. trica :ljepota:
Ti si naša ljubav jedina!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 30 mar 2024, 10:00

Koja emocija kod Klafurica sinoc 😍

Iz onako mirnog i stalozenog gospodina :mrgreen:

Zarazen i on 😍 :opaopa:

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 30 mar 2024, 10:06

Meni se čini da je utakmica protiv Borca u nedjelju, 20:45.

Trebamo napokon vise napuniti stadion do vrha
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Sjevernokorejskipas
Kontakt:

Post Postao/la Sjevernokorejskipas » 30 mar 2024, 10:12

Redred je napisao/la:
30 mar 2024, 08:34
boga mi igrali su sinoc za premije.. ne znam o koliko se novca radi al dobili su premije
Zaslužili premije već zbog poštenih batina koje su dobili. I pun stadion na narednoj utakmici!

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 30 mar 2024, 10:15

Osman Hadžikić je bolji od svih golmana u reprezentaciji, frajer je masterclass na golu.
Ti si naša ljubav jedina!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 30 mar 2024, 10:23

Dvije utakmice sa Gholamijem na stoperu dvije utakmice bez primljenog gola :thumbup:

Da ga ne ureknemo

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 30 mar 2024, 10:26

OnlyLeft22 je napisao/la:
30 mar 2024, 10:06

Je li to zvanicno?

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 30 mar 2024, 10:28

Pablo11 je napisao/la:
30 mar 2024, 01:41
Par ljudi iz grupe ima prijateljstvo sa doticnima, nista vezano za grupu, sto je skroz u redu,jer na istom derbiju je bila grupa iz druge zemlje i za ovo se zna par godina, samo mi je cudno sto se sad ta prica pokrenula. Izvinjavam se na upadu, cestitke na pobjedi.
Par ljudi koji sasvim slucajno vode tribinu i koji su na istu doveli te ljude nakon sto su pili cijelu noc, to si izostavio. I haj mrs s teme, cim se ti moras ovdje doc prat znaci da si itekako svjestan

Mora da su i Delije nesto pogresno skontale, haj brisi odavde, ceka te cvajta
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 30 mar 2024, 10:29, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 30 mar 2024, 10:29

Rodjeni81 je napisao/la:
30 mar 2024, 10:26
OnlyLeft22 je napisao/la:
30 mar 2024, 10:06

Je li to zvanicno?
Jeste, sad sam provjerio

Vala je red da ga napunimo, zaslužili su momci
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Euzebio10
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio10 » 30 mar 2024, 10:33

Dobra utakmica sinoć.
Bas cudno da se trener odlucio na defanzivu i usao sa Željom
Igrati na duel , i kontre a na kraju se isplatilo , bez obzira sto smo tehnicki i takticki pet puta bolja ekipa.
Svaka cast .
Ne pamtim u premijer ligi ovako dobro trkacki odigranu utakmicu mislim da je bila daleko iznad nivoa nase lige.
Svaka cast momcima koji su se stvarno borili od pocetka do kraja.
Ovo je skroz neka druga energija , vidjeti juce Suljica da se onako vraca , bori , zatvara -konacno prava utakmica na pravi nacin odigrana , za ekipu.
Hadzikic tako mlad a tako siguran , nevjerovatno, vrhunski golman , u svakoj situaciji je bio siguran , pribran , odlican.
Hrkac i Aref , odlican tandem veceras , al Ante opet covjek igra nevjerovatno , nema greske , ne moze se ni jedan stoper iz regije trennutno porediti s njim .
Iskustvo , tehnika , postavljanje , mirnoca, skok pas igra -ljepota ga gledat.
Oreč odlican opet , manje se gore ubacivao nije bilo njegovih centarsuteva al u defanzivi i u bloku odradio vrhunski.
Klement s druge strane nazalost puno losije, jako lose odluke pravi , kasni u dodavanjima , kao da nije prisutan na utakmici ponekad , steta jer ima fizicke predispozicije , nadam se da ce se popraviti i uozbiljiti jer ovo sinoc nije bilo na nivou.
Vezna linija u globalu odlicna , medjutim vec par zadnjih utakmica Pršeš totalno van forme , previse losih odluka u kljucnim situacijama , previse izgubljenih lopti u rizicnoj zoni , da je juce na toj poziciji bio sigurniji igrac koji ima sigurniji pas i kontrolu utakmica bi bila puno laksa za nas , a ovako je bio dodatni pritisak na odbranu a pogotovu na veznu liniju da ispravlja njegove greske.
Lohan- osvjezenje u nasoj ekipi , definitvno momak zasluzuje paznju , odlicna utakmica, defanzivno odlican , u napadu opasan , napada igraca visoko i odlicno vrai pritisak na igraca sa loptom , sigurno je ekipa puno jaca kad on igra i u tandemu sa Šikalom koji izrasta u ozbiljnog igraca .
Šikalo sinoc , nemam sta reci , pogotovo kad je usao Dino i kad su zajedno djelovali .
Svaki duel je dobio , oduzeo je 10ak lopti u opasnoj zoni , pretrpio 7,8 faulova na njemu koji su presmjerili utakmicu .
Drzao je sredinu terena svojom pojavom , trkom , izdrzljivoscu i nametnuo je svojim saigracima kako se igra i bori za klub , pritom bez izgubljene lopte i pogresnog pasa a imao je par dubinskih pasova koje nismo iskoristili.
Dino , isto fantastican , borben , gine za svaku loptu , za njega nema odmora , non stop je u pokretu i u sluzbi ekipe , puno je popravio i posjed lopte , ucestvuje i u napadu sto ga je nagradilo i na kraju zabija majstorski go .
Vezna linija nam se konacno formira u ono sto nam treba tako da bi Gulija mogli iskoristiti ofanzivnije a mozda cak ponekad i za zamjenu Haskica kad se on istrosi ili mozda kao povucena spica sigurno bi bili opasniji,
Haskic , sta reci za njega , svaka mu cast , bori se , prima udarce , duele , nekad previse zeli, pa cuva predugo loptu , trebao bi se brze rijesiti povratnom i nastaviti kretanje u 16erac - bio bi tako puno opasniji.
Idemo sada dalje sa optimizmom jer sa ovakvom igrom i pritupom se mozemo nadati da pariramo svakoj ekipu pa cak i u ovim prvim evropskim kolima.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.