Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kad smo vec kod toga, da se renoviraju pojedine zgrade oko solnog trga kao i oko trga oslobodjenja mislim stvarno. Kao da je rat jucer bio. Na jednoj strani totalno renovirane velike zgrade a na drugoj baraka na dva sprata gotov se srusila.slani grad je napisao/la:vratite se par postova gore i vidjet cete da je nekima pjesnik-faraon odlican.....
znaci sad se sa fontana preslo na biste,skulpture i spomenike...sjajno,sjajno![]()
![]()
kakvim gigantskim koracima napreduje grad
Ovo će biti rutinska pobjeda naših dragulja, da dokažu ko je glavni u omladinskom pogonu u Bosni i Hercegovini.solar je napisao/la:Juniori Slobode sutra igraju prvu utakmicu polufinala Kupa BiH protiv Drine iz Zvornika.
Utakmica se igra u 15h...trebalo bi doci i podrzati nase mlade nade
ooo neke ptice nikad ne poleteeSamo_Slavija je napisao/la:Čestitam na pobijedi od srca![]()
![]()
jeli to zbog sigurnih bodova protiv Borca ili stvarno od srca?Samo_Slavija je napisao/la:Čestitam na pobijedi od srca![]()
![]()
Dule 078 je napisao/la:sta imas ti protiv avdukica?
covjek je u 19 utakmica primio 9 golova,to je nezabiljezeno!!
i proslog proljeca smo imali istu odbranu i primali golove kao na traci,a otkad je on dosao primamo manje od 1 gola na dve utakmice!
a isti taj mujkic je ovdje primio nekoliko golova kroz usi,i kad je bilo 4-0 i kad je bilo 2-0,cak vam se onaj divkovic sto je branio proslu utakmicu u bl pokazao mnogo bolje,i da nije bilo penala ostalo bi 0-0!
bas bih volio provjeriti ovaj podatak,jer nekako mi nema rezona da je Sloboda u Banjaluci tada primila 4 gola.a u svih ostalih 29 utakmica-7 golova!Prije 2 sezone čini mi se kad je Sloboda izborila Cup Uefa,Mujkić je za 30 kola primio 11 golova i tada smo naravno imali najbolju odbranu u ligi i završili na 3 mjestu !
Dule 078 je napisao/la:bas bih volio provjeriti ovaj podatak,jer nekako mi nema rezona da je Sloboda u Banjaluci tada primila 4 gola.a u svih ostalih 29 utakmica-7 golova!Prije 2 sezone čini mi se kad je Sloboda izborila Cup Uefa,Mujkić je za 30 kola primio 11 golova i tada smo naravno imali najbolju odbranu u ligi i završili na 3 mjestu !
A pobjedili smo i u TZ tada,to bi znacilo da je Borac sam Slobodi dao pola golova,ne vjerujem....
Definitivno od srca, a što se tiče Borca pobjedom se ukljucujemo u bitku za LE, mada realno Borac je najkvalitetniji trenutno,mozda im i daju ko ce znat'SaltCityAttack je napisao/la:jeli to zbog sigurnih bodova protiv Borca ili stvarno od srca?Samo_Slavija je napisao/la:Čestitam na pobijedi od srca![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.