Umjesto Grbavice sad se ovo pusta

Miran srbine!!!Meraak1921 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:06
Ovo se podrzava jer je neki tamo retard, sa nekim prijateljima iz Srbije koji su zemunci poveli svoju pjesmu? i eto sada Manijaci su braca sa njima zbog nekog retarda i njegovih prijatelja?
Ma nabiem vas Balije ja na qrac
Slavni Čelik iz Zenice ide po promociju naredne sezone
Samo ako Stupčanica odstupi iz federalne.
Dodji da te usunetim balijo cetnickaMeraak1921 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:06
Ovo se podrzava jer je neki tamo retard, sa nekim prijateljima iz Srbije koji su zemunci poveli svoju pjesmu? i eto sada Manijaci su braca sa njima zbog nekog retarda i njegovih prijatelja?
Mrsh sestre ti se nayebem u buljahuDirektorcic je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:09AhahahahahahahahhahahahahahahaMeraak1921 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:06
miraaaaaaaaaaaaaaanMeraak1921 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:12Mrsh sestre ti se nayebem u buljahuDirektorcic je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:09AhahahahahahahahhahahahahahahaMeraak1921 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:06
Sta je zasiljio levatino? Svaki duel su isli preko granice, nonstop padali i stavljali sudiju pod pritisak, bukvalno izvode aut hoce da daju gol i da se raspravljaju sa sudijomNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:07Sere ko foka. Lik je zasiljio taman koliko je trebalo Velezu, ali nijedan penal nije bio.
Jedna od jaci parola zadnji godina
“Fudbaleri ba, ima i drugih poslova, stoni tenis, šah, atletika.”
Nece Vico to dozvoliti, nameracio se da ih gurne u federalnu. Ne znam zasto postoji taj mit da njih savez nesto pazi, oni nemaju nikakvog utjecaja, uopste ih niko tamo ne dozivljava, naprotiv.