FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Vjerovatno ce ganjat Kloppa za godinu, dvije pa je moguce da sad i nece ganjat nesto ozbiljnije, ko bi htio da se veze na vise godija i puno para.
Following Xabi Alonso's decision to stay in Leverkusen, Julian Nagelsmann has been pushed back up Bayern's list. Max Eberl has already had several discussions with Nagelsmann's camp about a possible return to the club. Nagelsmann is open to the idea. This scenario was always unlikely for the people in charge. But with Alonso's decision, there has now been a turnaround
Nagelsmann wants a decision over his future before the Euros, which fits Bayern's schedule as the club wants to announce the new coach as soon as possible [@cfbayern, @altobelli13]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Nagelsmann je odlican izbor, mozda i najbolji trenutni.
Welcome back maestro
- Omerbavarac
- Kontakt:
Julian je nas Jupp.
Nadam se da se ovaj put vraca sa nekim novim stavom i sa vise hrabrosti za mlade igrace kojima je sansa neophodna.
Nadam se da se ovaj put vraca sa nekim novim stavom i sa vise hrabrosti za mlade igrace kojima je sansa neophodna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Nema šanse da se on vrati, ako imalo drži do sebe.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja mislim da bi ja i ti sve uradili za Bayern a tek Julian koji je jos veci navijac istog od nas dvojice.Centre forward je napisao/la: ↑29 mar 2024, 21:40Nema šanse da se on vrati, ako imalo drži do sebe.

Lijepo je jedne prilike rekao, moja misija ovdje nije zavrsena.
Ja mu zelim dobrodoslicu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Ma sve je to OK kapitenu, al' njegov kombek je mač sa oštrice dvije. Ako zezne, Upitna je njegova dalja karijera u smislu da će ga teško angažovat' neki ozbiljan klub ili repka. Shvatio bi da je na kraju karijere, al' on je jako mlad i mora da misli na budućnost.Omerbavarac je napisao/la: ↑29 mar 2024, 21:46Ja mislim da bi ja i ti sve uradili za Bayern a tek Julian koji je jos veci navijac istog od nas dvojice.Centre forward je napisao/la: ↑29 mar 2024, 21:40Nema šanse da se on vrati, ako imalo drži do sebe.
Lijepo je jedne prilike rekao, moja misija ovdje nije zavrsena.
Ja mu zelim dobrodoslicu.![]()
Treba dodat' i to da rastanak sa njim nije bio nimalo lijep, naprotiv.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ma ja, treba iskeširat sad Tuchela za do 2025, pa dovest ponovno Juliana kojeg si također prije toga iskeširao za do neke godine, i ispade još dobar posao.
Dajem Julianu vremena do marta 2025 a onda ide opet Tuchelball i spašavanje sva 3 trofeja
Dajem Julianu vremena do marta 2025 a onda ide opet Tuchelball i spašavanje sva 3 trofeja

Još ako bi bila opcija da dođe u paketu sa asistentom iz Njemačke repke Sandrom Wagnerom, koji je rođeno Bayernovo dijete, najbolja opcija za klub.Omerbavarac je napisao/la: ↑29 mar 2024, 21:46Ja mislim da bi ja i ti sve uradili za Bayern a tek Julian koji je jos veci navijac istog od nas dvojice.Centre forward je napisao/la: ↑29 mar 2024, 21:40Nema šanse da se on vrati, ako imalo drži do sebe.![]()
To je to, ovo je skoro pa gotovo.
Sad nema vise one kur.we da iznosi insajderske u Bildu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Na osnovu cega, i na osnovu kojih rezultata bi njih dvojica bila najbolja za klub?coelho41 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 00:15Još ako bi bila opcija da dođe u paketu sa asistentom iz Njemačke repke Sandrom Wagnerom, koji je rođeno Bayernovo dijete, najbolja opcija za klub.Omerbavarac je napisao/la: ↑29 mar 2024, 21:46Ja mislim da bi ja i ti sve uradili za Bayern a tek Julian koji je jos veci navijac istog od nas dvojice.Centre forward je napisao/la: ↑29 mar 2024, 21:40Nema šanse da se on vrati, ako imalo drži do sebe.![]()
VOLIM BAYERN
Kad pogledaš ko su ti druge opcije onda kao logičan izbor je povratak Nagelsmana.Pitanje je hoće li se vratiiti nakon sramotnog poteza Uprave prema njemu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ta uprava koja je ucinila nepravdu prema Julianu je bivsa a tu ne racunam Ullija i kompaniju jer su svoje ovlasti u tom momentu predali Braci i Kahnu.
Jedina dobra stvar od strane Kahn/Brazzo, je tjeranje umisljenog zubala.
Naravno da se takva odluka nije donijela bez saglasnosti Hoennesa, koji je vladar iz sjene.
Zubalo ako se vrati, a obzirom na nacin na koji je otjeran, to dovoljno govori o njemu.
Naravno da se takva odluka nije donijela bez saglasnosti Hoennesa, koji je vladar iz sjene.
Zubalo ako se vrati, a obzirom na nacin na koji je otjeran, to dovoljno govori o njemu.
Ja sam misljenja da povratak Nagelsmana uopste nije losa stvar.
Ako vec Xabi nece mislim dq je Nagelsman nqjbolja opcija.
Vec je bio u klubu,iz Minhena je,klub je u prilici dq ispravi jednu veliku nepravdu ucinjenu njemu.
A sa Kejnom dobija daleko javi Bayern...plus vjerujem da bi ovaj put prelazni rok bio uradnjen izmwdju ostalog i po njegovim zeljama.
A vec je u Njemckoj pokaazao da se ne libi otpisati neke igrace.
Pod njegovim vodstvom DeLiht je igrao savrseno i vjerujem da bi nastavio.
Musiala i Sane sigurno nebi imali nista protiv.
Ja ako biram izmedju njega i DeZerbija uvjek biram Nagelsmana.
Vjwryjem da je i za njega sve ovo bilo iskustvo koje ga je ocelicilo plus Euro sa Njemcima mislim da bi ovaj put dobili trenera na duge staze.
Ne gura vise formaciju sa trojicom sto se vidi iz Njemacke gdje igra nesto slicno Bayernu.
Volio bih da to sto prije ozvanice i da onda krenemo sa sklapanjem tima za narednu sezonu.
Vec je bio u klubu,iz Minhena je,klub je u prilici dq ispravi jednu veliku nepravdu ucinjenu njemu.
A sa Kejnom dobija daleko javi Bayern...plus vjerujem da bi ovaj put prelazni rok bio uradnjen izmwdju ostalog i po njegovim zeljama.
Vjwryjem da je i za njega sve ovo bilo iskustvo koje ga je ocelicilo plus Euro sa Njemcima mislim da bi ovaj put dobili trenera na duge staze.
Ne gura vise formaciju sa trojicom sto se vidi iz Njemacke gdje igra nesto slicno Bayernu.
Volio bih da to sto prije ozvanice i da onda krenemo sa sklapanjem tima za narednu sezonu.
Sto se ne bi vratio, nije on zamrzio Bayern, to je njegov klub od rodjenja.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Nije nimalo. Samo je sa Vollerom slavio kao malo dijete kada je Leverkusen razvaljivao Bayerna

Na osnovu tvrdoće materije kod coelha i hardena.isakovich je napisao/la:Na osnovu cega, i na osnovu kojih rezultata bi njih dvojica bila najbolja za klub?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Felixians4
- Kontakt:
Ovako sa strane, potpis! Kriza ulovi svakog, to je neminovno, no Bayern Wood je super sila, klub za primjer, punopravni ponos Bavarske. Nahlesmsnn može uspostaviti dinastiju s vama, a osim zadržavanja Musiale, red je da skupite pokoju mladu super zvijezdu, Nestor jučer hattrick za Adelaide- Wirtz se nameće, no zašto ne pucati na jednog TAA ili Prerija, oko kog se postavila velika skepsa ozljeda zbog. Znamo kako je ispalo s RobbenomElber111 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 11:45Ja sam misljenja da povratak Nagelsmana uopste nije losa stvar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.