Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Pa samo budala ce povjerovati da se majka okrenula na par sekundi da da djetetu vode i nakon toga nigdje djeteta na vidiku. Necu da prejudiciram, ali ima ona svoje prste u ovome. Jos ako pretpostavimo da je odmah pretrazila to mjesto gdje je dijete bilo, jos vise je sumnjivo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- numanumaye22
- Kontakt:
Goretzka postuj mater svojuZaniolo je napisao/la: ↑29 mar 2024, 17:04zene i jesu samo za seksaMarsal je napisao/la: ↑29 mar 2024, 16:58This gets even betterMarsal je napisao/la: ↑29 mar 2024, 16:44Bio je kod nas u ZDK u ne znam tačno kojem gradu slučaj da je nestala djevojčica od 2-3 god i sve se diglo na noge, tražilo je pola države da bi poslije 15 dana inspektori pritisli majku i ona prizna da je ubila i zakopala blizu kuće u nekom grmu.
Sad nisam siguran je li baš ZDK ili TK ili neki drugi grad/kanton ali uglavnom desilo se.
Edit: Evo našao sam link
https://www.nezavisne.com/novosti/hroni ... cerku/3025
2006 godine ovo bilo, a sjećam se ko danas kako je moja mati isplakala se kad je čula ovo na Dnevniku.I ovakva **** je danas na slobodi.Midheta Halilović (30) iz sela Kahrimani kod Zenice priznala je 5. listopada 2006. ubojstvo svoje dvoipolgodišnje kćeri Sare. Puna tri tjedna prije toga je tvrdila da joj je netko oteo djevojčicu iz spavaće sobe, što je izazvalo pozornost čitave javnosti u BiH, da bi potom, pritisnuta dokazima, priznala gnusan zločin.
Udavila je svoje dijete, ubacila u najlonsku vrećicu i bacila u grmlje pored potoka nekoliko stotina metara iznad kuće obitelji Halilović. Šest mjeseci kasnije osuđena je na 15 godina zatvora, da bi već nakon 3,6 godina zatražila pomilovanje i povratak kući. Međutim, odbijena je, kao i njih još 14 iz čitave Federacije BiH. U međuvremenu se ispostavilo da Zijad Halilović nije biološki otac nesretne djevojčice te da je majka Midheta u vrijeme začeća bila u seksualnim odnosima s više od desetero osoba iz središnje Bosne.

- JayCatwright
- Kontakt:
- VivaLaStella
- Kontakt:
Re: Re: Chat
Hrvatska Diletta?? Ajme meni majko moja

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
-
- Kontakt:
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ma neka valentina, nemam pojma samo sam vidio naslov.
Nakon 16500 clanaka o Diletti i Ivani Knoll, ova Valentina aka hrvatska Diletta ima neki final boss vibe
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
-
- Kontakt:
ma samo Eva Murati, i eventualno Leonarda Pavić...VivaLaStella je napisao/la: ↑29 mar 2024, 20:31Ma neka valentina, nemam pojma samo sam vidio naslov.
Nakon 16500 clanaka o Diletti i Ivani Knoll, ova Valentina aka hrvatska Diletta ima neki final boss vibe
zar i ti sine Ivane!?
- numanumaye22
- Kontakt:
Vučić: "Sprema se rezolucija o Srebrenici, a poslije toga će htjeti ukinuti RS"
Ako prođe rezolucija, logično je da nešto što je zasnovano na genocidu ne smije da postoji
Američke sankcije sve su bolnije: Firmama gase račune, ministrica finansija RS-a "čupa kosu", Čavara pisao žalbu
Banke u Bosni i Hercegovini počele su da gase račune pravnim i fizičkim licima koja se nalaze na crnoj listi Kancelarije za kontrolu stranih sredstava SAD (OFAC).
Izgleda zapad zajedno sa Amerikom, Britanijom i Njemackom odlucio pustiti RS niz vodu, cudne se stvari desavaju u zadnje vrijeme, bit ce zanimljivo definitivno.Kosovo ce biti primjeno u Vijeće Evrope
Aposlutni šampion ovih prljavih rabota. Netflix je sjajno obradio mozda 70% slučaja , a ostaje još desetine upitnika iznad ljubavnice od gospodina , da li mu je pomogla u ubistvima. Ugl sustina zadavio ženu ,natovario je u svog pickupa odvezao se zajedno s djecom do naftnog polja ,tamo pobio i djecu. Ima netflix dokumentarac o tome , i jos 2-3 dobra crime dokumentarca o tome.
3 dozivotne i 48 godina jos na te tri dozivotne zbog postupanja s mrtvima
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Dobija li ljubavna pisma od poremecenih zena u zatvoru?RollMan je napisao/la: ↑29 mar 2024, 21:25
Aposlutni šampion ovih prljavih rabota. Netflix je sjajno obradio mozda 70% slučaja , a ostaje još desetine upitnika iznad ljubavnice od gospodina , da li mu je pomogla u ubistvima. Ugl sustina zadavio ženu ,natovario je u svog pickupa odvezao se zajedno s djecom do naftnog polja ,tamo pobio i djecu. Ima netflix dokumentarac o tome , i jos 2-3 dobra crime dokumentarca o tome.
3 dozivotne i 48 godina jos na te tri dozivotne zbog postupanja s mrtvima
Bojim se da ce ova djevojcica iz Srbije postati regionalna Medeleine McCann.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nemamo tako dobre pretrazivace, ali garantujem da ova prica u medijima ide skoro svake godine, zica se zateze do pucanja, onda nekako sve se olabavi.numanumaye22 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 21:17Vučić: "Sprema se rezolucija o Srebrenici, a poslije toga će htjeti ukinuti RS"Ako prođe rezolucija, logično je da nešto što je zasnovano na genocidu ne smije da postojiAmeričke sankcije sve su bolnije: Firmama gase račune, ministrica finansija RS-a "čupa kosu", Čavara pisao žalbuBanke u Bosni i Hercegovini počele su da gase račune pravnim i fizičkim licima koja se nalaze na crnoj listi Kancelarije za kontrolu stranih sredstava SAD (OFAC).Izgleda zapad zajedno sa Amerikom, Britanijom i Njemackom odlucio pustiti RS niz vodu, cudne se stvari desavaju u zadnje vrijeme, bit ce zanimljivo definitivno.Kosovo ce biti primjeno u Vijeće Evrope
RS Federacija, Bosna sasvim normalno fukncionise, i stvari rade. Da se pokusa nesto takvo ambiciozno poput ukidanja RS to bi bio jedno neefikasno ludjacko prestrojavanje stvari.
Pravni aspekt toga zdruzivanja, postojeci ugovori, poresko uskladjivanje... Proizveo bi se bespotreban haos i trebalo bi dosta strane pomoci, ali to je omiljena stvar .
Konačno dobar gost.
https://www.google.com/amp/s/www.mirror ... 948180.amp
Dobija , barem sto sam ja vidio osim ovog linka ,bilo je 10ak pisama pisama sigurno ,moglo se vidjeti po redditu i etc
Ima svojih fanova među oba pola
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
- numanumaye22
- Kontakt:
Cuo sam da je pokrenuto nesto za azijsko trziste i nase forumske drugove iz tog dijela svijeta.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Centre forward
- Kontakt:
Srpski politički lideri su skoro svi "Bosanci za primjer" al' kad izgube vlast i na značaju uopšte.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Centre forward je napisao/la: ↑30 mar 2024, 12:43Srpski politički lideri su skoro svi "Bosanci za primjer" al' kad izgube vlast i na značaju uopšte.

Hvala Bogu pa ima još ljudi koji ne puše jeftine fazone.
The saddest thing in life is wasted talent.
Najjači su ovi koji puše priču likova tipa Vukanovica, kao sto su ranije Stanivukovica i Trivicke, interesantno sve likovi kojima je Senad dao platformu i koji bi bili nebitni da im on nije dao na značaju. Čovjek očajno zeli da pronađe Srbina koji ce biti iz entiteta rs i djelovati tamo, voljeti BiH i osuditi genocid, a to neće nikad naci.
Mozda nije Šarovic los covjek, ali to sto nije los ne znači da je dobar. Čovjek je clan stranke koja je isplanirala i pocinila najvece zločine u Evropi nakon 2 Svjetskog Rata, iznjedrila karadzica, krajisnika, plavsicku, a u bošnjačkim krugovima to i nije toliko bitno jer je "umjereni političar".
Mozda nije Šarovic los covjek, ali to sto nije los ne znači da je dobar. Čovjek je clan stranke koja je isplanirala i pocinila najvece zločine u Evropi nakon 2 Svjetskog Rata, iznjedrila karadzica, krajisnika, plavsicku, a u bošnjačkim krugovima to i nije toliko bitno jer je "umjereni političar".
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT