GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

ekii
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la ekii » 19 mar 2011, 20:22

dajte link

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 mar 2011, 20:23

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 19 mar 2011, 20:39

uhh Badelja sto ga zabi :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 mar 2011, 21:07

Devil je napisao/la:Kakav je ovo teren na Maksimiru. :lol: :roll:
Od cega ovoliko zutilo. :?

Dinamo odlican na samom otvaranju meca,veliku priliku u jednom napadu masili Bequiraj i Sammir.
Od stavljanja raznih medikamenata da bi teren bio u što boljem stanju za meč protiv PAOK-a, da se ne bi desilo ispadanje za zelenim stolom :lol:

Zato sad više nemamo zelenu travu na stadionu. A godinama je bio među najjačim terenima u Europi. Hvala, U2.

Inače, totalna dominacija. Hajduk je očajan. Očekujem 3-0 do kraja.
Hayley <3

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 mar 2011, 21:12

Prvi derbi nakon dosta vremena kojeg ne gledam uživo.

Igra nije bajna, može se i bolje. Ibanez pliva nazad.. naprijed beskoristan ali dva centaršuta.. iz jedan gol iz drugog odlična prilika za Tomečaka.

Morales se napokon probudio? :roll:
...što je više lome to je volim jače...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 mar 2011, 22:05

Zasluzena pobeda Dinama apsolutno.
Bili su bolji citav mec,dali dva gola,prvi skidanje paucine,drugi odlicna akcija i egzekucija Beqiraja.Imao Dinamo jos prilika dva puta Subasic vadio 1vs1,prvo Tomecaku,pa Moralesu,pa onda nekoliko suteva iz vana.

Hajduk tek jednu pravu priliku kada je Oremus zamalo uspeo da iskoristi poklon Kelave,ali sutirao pored gola,te onaj laznjak Sharbinia ali bez velikih problema za Kelavu.

Veoma dobar derbi kada se sve sabere,prema Cosicu nekih 12000 ocekivao sam vise,a i iznenadio me podatak da Dinamo nije od 2008.pobedio Hajduka. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 mar 2011, 22:11

Ne sjećam se boljeg derbija unazad dosta godina... šta im je Vaha davao ne znam... konačno su počeli igrati. :mrgreen: Svi od reda odlični, malo Ibanez plivao u prvom dijelu ali može mu se oprostiti.
Oduševio me Tomečak moj miljenik još otkako je ušao u prvi tim.. uvijek daje sve od sebe.. šteta što je bio nepravedno zakinut pa često nije bio u prvih 11.. ali on MORA igrati! Sammir i Morales pravili debilima Vejića, Maloču i Buljata. Bećiraj odigrao dosta dobro i sve okrunio prekrasnim golom glavom nakon odlične asistencije Tomečaka. Badeljev gol naj potez večeri.. iz pune nakon kornera pod gredu..

Hajduk imao neke svoje prilike i poluprilike.. Sharbini najbolji.. kad bi mu se dalo više ovlasti na terenu i stavilo na prvo mjesto (u sredini) pokazivao bi puno više.. po meni najbolji igrač Hajduka uz Vukušića.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 mar 2011, 22:16

Devil je napisao/la: Veoma dobar derbi kada se sve sabere,prema Cosicu nekih 12000 ocekivao sam vise,a i iznenadio me podatak da Dinamo nije od 2008.pobedio Hajduka. :?
Što se tiče gledatelja očekivano, ako znamo za bojkot BBB i općenito atmosferu oko kluba.
Zadnji put smo pobjedili 2008. ali zadnji put u ligi. Od toga meča smo odigrali 2 puta na Maksimiru.
Zadnjih godina nismo imaji rješenje za njihov bunker, danas ga napokon nisu igrali i pokazalo se da nemaju šanse kada se nadigravamo jer smo duplo kvalitetniji. ;)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 19 mar 2011, 23:08

Odlična partija Dinama, stvarno večeras nije bio lošeg pojedinca, jedino me je živcirao Ibanez koji je plivao u obrani, svi su bilo odlični, Morales preporođen, doduše u onoj situaciji 3 na 1 morao je bolje reagirati, Badelj odigrao kapetanski, Sammir standardno dobar, Tomečak legenda, kako trči, jednako i u 1.min i u 90.min, Bećiraj egzekutor, sjajno je reagirao kod onog pogotka. Obrana vrlo dobra, nije imala puno ni posla, jedina veća greška u 34.min kada je Kelava loše reagirao a oremuš promašio prazan gol.

Vaha je stvarno odlično proučio Hajduk, vidio je slabosti na njihovoj lijevoj strani koju je Tomečak s lakoćom probijao a Cufrea je stavio da mu čuva leđa. Pohvalio bih navijače, Torcida je još jednom hukala Sammiru ali ko ih j.ebe
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 mar 2011, 23:23

Odlična predstava. Iznenadila me količina napada na gol Hajduka, nešto što u Dinama pod Vahom nisam vidio. Samo da se na ovome ne stane, sljedećeg protivnika - Zagreb - moraju nakantat 3-4 razlike.
Tomečak odličan, Morales dobar (morao je ići i oko golmana kod one šanse), Fatos odličan.
Subašić najbolji gostujući igrač, što pokazuje dovoljno o kvaliteti današnjeg protivnika.
Hayley <3

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 mar 2011, 23:57

Bravo Dinamo...odlicna igra i zasluzena pobjeda.Stavarno kvalitetna tekma i dva fantasticna gola.....odavno nisam bolji derby gledao na ovim prostorima...

A i ja sam se iznenadio kada sam cuo da je u posljednjih 6 tekmi,Hajduk dobio 3,uz 3 remija...

al eto..i to se promjenilo 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 20 mar 2011, 13:08

Čestitke na zasluženom osvojenom naslovu od navijača 'Ajduka.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 20 mar 2011, 22:22

Potpuna dominacija Dinama.

[youtube][/youtube]

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 21 mar 2011, 00:18

sta je ono sa terenom?? :roll:
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 21 mar 2011, 20:48

neutralan__ je napisao/la:sta je ono sa terenom?? :roll:
Koncert U2 je ostavio posljedice na terenu, pa je potpuno zamjenjen travnjak, ali prekasno pa nikako nije trava do kraja legla. Kao secer na kraju, dosla je utakimca sa PAOK-om kad se zbog temperature -10 travnjak potpuno smrzno pa su ga morali zagrijavati do maksimuma. Pri tome su doslovno zapalili travnjak i sada treba staviti novi.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 mar 2011, 22:42

Stavit će na ljeto, nakon koncerta Bon Jovija, novi travnjak, sa novom drenažom i grijanjem, pa neće biti problema za te sudbonosne utakmice u 12. mjesecu.

Nego, klub je objavio da je obrambeni rekorder u Europi. Službeno imamo najbolju obranu.

http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/2916/Default.aspx

slika
Hayley <3

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 22 mar 2011, 22:48

Službeno imamo najgore "novinare" koji objavljuju ove kretenske "vijesti" na službenu stranicu.

Ova sigurno nije najgora... ko ih zaposli majko draga.

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 23 mar 2011, 16:30

Navijači Vardara: Pomoći ćemo Dinamu platiti kaznu Uefi

Navijače Vardara naljutila je kazna Uefe odrezane Dinamu čiji su navijači istaknuli makedonsku zastavu na utakmici protiv solunskog PAOK-a. Zbog toga su Komiti odlučili novčano pomoći Dinamu da plati kaznu
Politika ne smije na stadione, odavno je poznata filozofija Uefe i Fife. Svako uplitanje politike i političkih pitanja u nogomet ili nogometne utakmice nogometni šefovi kažnjavaju.
slika
Uefa je tako kaznila Dinamo sa 20 tisuća eura jer su 'modri' navijači izvjesili makedonsku zastavu u utakmici Europske lige protiv solunskog PAOK-a, što je okarakterizirano kao provociranje gostujućih navijača.

No, ta odluka Uefe razljutila je navijače skopskog Vardara, Komite, koji su se preko svoje stranice Komiti.org objavili priopćenje u kojem izražavaju ljutnju zbog odluke Uefe te smatraju da je to dijelo 'grčkih lobista'. Ujedno su odlučili i financijski pomoći Dinamu u plaćanju kazne.

'Osuđujemo ovaj bezobzirni potez Uefe jer je to politički režirano od strane grčkih lobista koji su protiv makedonskog raspoloženja, čak i u sportu. Zbog ovog gafa Uefe Komiti će ponuditi financijsku pomoć Dinamu te ćemo sudjelovati u plaćanju kazne. Nadamo se da će našu inicijativu podržati i drugi u Makedoniji', stoji među ostalima u priopćenju najvatrenijih navijača Vardara.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 mar 2011, 11:00

Protiv Željezničara bez Bišćana, Vrsaljka, Badelja, Ademija, Kramarića, Beqiraja, Šituma, Skendera. Morales i Sammir su imali manje povrede ali idu u Sarajevo.

Vaha:
Ovo je prilika igračima koji ne igraju puno da se nametnu igrom i da mogu konkurirati za sljedeće susrete u prvenstvu i hrvatskom Kupu.
Tomečak:
Veseli nas što smo pozvani i čast nam je igrati utakmicu povodom rođendana Željezničara. Posebno smo sretni jer nas očekuje prava nogometna atmosfera.
Kelava:
Nisam još nikada bio u Sarajevu i drago mi je što igramo ovu utakmicu jer čujem da postoji veliko zanimanje navijača pa će biti prava atmosfera.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 mar 2011, 13:28

Vratari: Ivan Kelava, Kristijan Jajalo

Obrambeni: Luis Ibanez, Leonard Mesarić, Tonel, Tomislav Barbarić, Igor Bišćan, Leandro Cufre

Vezni: Adrian Calello, Josip Brezovec, Mathias Chago, Ivan Tomečak, Sammir, Pedro Morales, Mario Babić

Napadači: Jakub Sylvestr, Mario Šitum, Antun Palić, Ante Rukavina

Ipak su u konkurenciji Bišćan i Šitum. No, neće biti Kovačića.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.