Jel istina da te admin licno zamolio da se vratis na forum?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Novi sam, pa nisam dovoljno dobro upoznat sa forumasima.L-Train je napisao/la: ↑27 mar 2024, 21:56Ma nije samo Sarajevo.Nego reci mi imal na ovom forumu pravih muslimana![]()
ee to je dobro,prije kad sjednem navece strah teMortemHz je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:06Postoji video nadzor unutar i van voziladonDondon je napisao/la: ↑28 mar 2024, 12:14ako nema najmanje po 3 kamere u tramvaju onda pod hitno postavitiFelixians4 je napisao/la: ↑28 mar 2024, 10:48
https://www.facebook.com/share/p/Gtn6a96X3rcAWUNV/
Pritom kako su građani i odabrali, a i naglašava lik da je to plaćeno iz njihovih džepova takoreć. MOŽE SE biti politički uspješan i čist, da te ljudi cijene unatoč lobijima i našem mentalitetu. Sada ne znam tko je dotični ni imalo situaciju, no vidim pohvale u komentarima masovno bez ustručavanja.
Kakva sprdačina od poticaja.Vlada Federacije BiH danas je na prijedlog Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva usvojila Program utroška sredstava s kriterijima raspodjele "Subvencije privatnim preduzećima i preduzetnicima - Poticaj za poljoprivredu" utvrđenih Budžetom FBiH za 2024. godinu, u iznosu od 175.000.000 KM, što je više za 8,5 miliona KM od prošlogodišnjeg budžeta.
Programom novčanih podrški u poljoprivredi i ruralnom razvoju za 2024. godinu povećana su sredstva za poticaje u biljnoj i animalnoj proizvodnji, kao i za mjere u okviru modela ruralnog razvoja i modela ostalih vrsta podrški.
Podrška proizvođačima mlijeka kao fizičkim licima povećana je sa 0,38 KM po litru na 0,40 KM po litru proizvedenog mlijeka. Pčelarima je ove godine omogućeno da, pored podrške po košnici ostvare dodatnu novčanu podršku od 10 KM po košnici uz uslov da prodaju minimalno 3 kilograma meda po košnici.
Ma ima više, ide čovjek na kvantitet, a ne kvalitet.
Zapelo je par mjeseci u pregovorima oko povratka izvornog profila, ali evo pronadjeno je neko kompromisno rjesenje.
Ako nije photoshop, naći Cunamija, objesiti ga na Sebilj i javno kamenovat.
seljaci ste jbg
Hoćeš li postiti, da bar šef zaradi više sevapa jer te častio iftarom?
Bitno je da je prihvatio svoju gresku i u ramazanu je ispravio.
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 21 gost.