SDA pozdravila odluku Schmidta i okrivila Trojku, SNSD i HDZ jer je visoki predstavnik morao intervenisati

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
SDA pozdravila odluku Schmidta i okrivila Trojku, SNSD i HDZ jer je visoki predstavnik morao intervenisati
Moze i to naravno , u Sandzaku se zivi bolji islam nego bilo gdje u BiH , plus na sve to nemaju parade i moralnu uzurpaciju. Nije im ni teška politička situacija kao 90tih ,ugl se stanja popravlja
Šta te sprečava da preseliš
Ti si neki st Protić za sirotinju. Klasično izvrtanje teza. Gdje sam ja napisao i povezao silovanje i hvalu bilo koje vrste. Napomenuo sam samo da kroz cijelu vašu 'istoriju, ste se izmedju sebe takmičili ko će prije imperatoru, ko god on bio, skinut' gaće. Eto, to je bilo vaše suprostavljanje velikim silama.jedanjeborac je napisao/la: ↑26 mar 2024, 19:40Ja vjerujem da si ti svjestan kakvu si glupost napisao. Istina, dosta nas Srba je u doba Osmanlija prešlo na islam da spasi živu glavu. Od tada je i nastala ona teza prodao vjeru za večeru. Te što su silovane, jbg, takva im nažalost sudbina bila. Ne bih je nikome poželio, a naročito se ne bih time hvalio, jer je to baš odraz da je čovjek ljudsko dno.Centre forward je napisao/la: ↑26 mar 2024, 19:35Kako ste se suprotstavljali Osmanlijama? Kobojagi ustanak i onda Turci dodju, odvedu žene koje su im po volji i prave orgije sa istim. To je 'istorija koju su Srbi svim silama pokušavali sakrit' al' ne ide.
Nismo u EU i jos uvijek imamo kakvu takvu slobodu,pogotovu u kantonima gdje vlada SDA
Ako je suditi po profilnoj zivi u ZE-DO kantonu
Kako podnosis to sto Grizliji razvaljuju kako si odje.ban sa foruma? Gledaj sta znaci kapiten i vodja
Danas sam dovukao bruku paprika, jedva prošao na granici. Dao liku parfem i pustio me
Veličanje ratnih zločinaca nije odraz da je čovjek ljudsko dno ?jedanjeborac je napisao/la: ↑26 mar 2024, 19:40Ja vjerujem da si ti svjestan kakvu si glupost napisao. Istina, dosta nas Srba je u doba Osmanlija prešlo na islam da spasi živu glavu. Od tada je i nastala ona teza prodao vjeru za večeru. Te što su silovane, jbg, takva im nažalost sudbina bila. Ne bih je nikome poželio, a naročito se ne bih time hvalio, jer je to baš odraz da je čovjek ljudsko dno.Centre forward je napisao/la: ↑26 mar 2024, 19:35Kako ste se suprotstavljali Osmanlijama? Kobojagi ustanak i onda Turci dodju, odvedu žene koje su im po volji i prave orgije sa istim. To je 'istorija koju su Srbi svim silama pokušavali sakrit' al' ne ide.
Živi se bolji islam, ali plate su katastrofa za realni sektor. Samo stoka i podsticaj od države
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.