Pa ja sam svoje obećanje održao.Zeko87 je napisao/la: ↑26 mar 2024, 15:08I šta reče slobodno mi objasnite ne ujedam i onda u nastavku salva uvreda. To care!Pitarsam je napisao/la: ↑26 mar 2024, 13:36Nadasve Zanimljiv odgovor!Zeko87 je napisao/la: ↑26 mar 2024, 08:11
Pitarluk: hronično nezadovoljstvo većeg dijela navijača najuspješnijeg kluba koji dolazi iz glavnog grada BIH. Nezadovoljstvo je uglavnom praćeno veličanjem prošlosti, iracionalnim glorificiranjem određenih pojava i osoba. Akutne faze su prisutne u proljetnom periodu godine, a jako je izraženo i tokom jeseni. Bolest se veoma često primiri i potpuno povuče tokom ljeta.
simptomi pitarluka: glavobolje, neuroze, bolovi u mišićima i tijelu, psihološke oscilacije i nagle promjene raspoloženja koje uzrokuju porodične i socijalne probleme.
Da li ti dečko sebe smatraš navijačem Sarajeva ?!
Da li si dobro mlad pa Hajd da nešto napišeš?!
Doduše pogodio si samo prvu rečenicu
“Hronicno nezadovoljstvo većeg dijela navijača Najuspješnijeg Kluba koji dolazi iz Glavnog Grada BiH.
Za ovo ostalo si pogriješio pdf.
Filozofija i mitomanija su tamo negdje!!
Opušteno, ovo je samo forum za razmjenu mišljenja i informacija. Najbolja šala je šala na svoj račun.
Imam preko 300 odgledanih utakmica na Koševu, odgledane sve utakmice od kraja rata, 6 godina treniranja u najdržem klubu, tako da znam gdje pripadam ...![]()
“Salva uvreda”?!Nigdje veze,nigdje istine.
Pa nisi valjda svileni akademac,a ako je “dečko”uvreda,hebiga
Onda.Izvini ciko.Nije vrijeme za salu,nego za akciju.