Koji k

S carsije na stup?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koji k
Pričao sam baš o ovim cijenama sa likom koji radi u pošti. Kaže da lokacija ne diktira cijenu dostave nego šta si naručio. Npr. Ogledalo, čaše opčenito staklo itd. će biti skuplje nego neka odjeća. Doduše prošlo je dosta godina kad smo o ovome pričali možda je se nešto promjenilo.
Kopra brate kakva poštaH8Z7 je napisao/la: ↑24 mar 2024, 18:43Pričao sam baš o ovim cijenama sa likom koji radi u pošti. Kaže da lokacija ne diktira cijenu dostave nego šta si naručio. Npr. Ogledalo, čaše opčenito staklo itd. će biti skuplje nego neka odjeća. Doduše prošlo je dosta godina kad smo o ovome pričali možda je se nešto promjenilo.
Testiraju dokle mogu dizati cijenu. Ide im posao samo tako. Moj jaran 2500 mjesecno uzima.
Kobra brate kakva pošta ... Ma Korpa najgora , podrška korisnicima im je za qrac , a i cijene dostave beton betona . Naručim iz Mercatora Dobrinja ( Kota ) do aerodroma kaže 4 KM , ma bježi ba ...Jabroni je napisao/la: ↑24 mar 2024, 18:45Kopra brate kakva poštaH8Z7 je napisao/la: ↑24 mar 2024, 18:43Pričao sam baš o ovim cijenama sa likom koji radi u pošti. Kaže da lokacija ne diktira cijenu dostave nego šta si naručio. Npr. Ogledalo, čaše opčenito staklo itd. će biti skuplje nego neka odjeća. Doduše prošlo je dosta godina kad smo o ovome pričali možda je se nešto promjenilo.
s Pofalica na Ilidzu, Šamon, u korpi bile vode i sokovi, nisam na kraju naručio nego ipak sam otisao
Uzima ko Shabuka prije, po 12 sati smjene za volanom, eventualno 3-4 dana slobodno
Kruna Milosevica i dijabolicnih devedesetih za Srbiju pa i cijeli Balkan.
E pa to mi je bilo nejasno. Ako mi na aplikaciji piše da imam i internet za Z.Balkan kako je moguće onda da moram doplatiti na pretplatu da bih imao internet preko granicekraljttbvb je napisao/la: ↑23 mar 2024, 09:41Imam ja njihovu karticu (dopuna, ne pretplata). Neki dan išao u Hrvatsku, kontam imat cu internet, kad ono ništa (svugdje piše da ima internet u roamingu). Još prije nego sam krenuo, zvao onaj njihov call centar, neka ženska mi nastimala postavke za internet.Derdiyok je napisao/la: ↑23 mar 2024, 06:30Nije mi jasno ovo u vezi Rominga preko aplikacije. Pretplata mi je, pise 30GB internet plus Zapadni Balkan, a vidim u ostalim opcijama kao mora se dokupiti za roaming. Treba mi zbog Srbije pretezeno, imam i srpsku karticu ali bih radije koristio nas ovaj net.
Na kraju ispalo da moraš dokupiti posebno da imas internet u roamingu.