FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
83
37%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
32
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
24%

Ukupno glasova: 226

Torino
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Torino » 24 mar 2024, 14:17

Mandal' mati eto Vratničana:

1921/1922:

Roster: Adolf Šmit, Stefan Cicvol, Josip Šebalj, Milan Tomić, Vilim Novak, Rudolf Kefer, Milovan Adamović, Stjepan Katalinić, Dragutin Siber, Dimitrije Dimitrijević, Ivan Krajnc, Ivan Pavičić, Franjo Cvelfer, Vojislav Banović, Aron Levi, Dušan Greši, Ivan Dunkl, Ivan Kale, Ludvig Leple, Milutin Egić.

FK Sarajevo je osnovano da bi čaršija imala za koga navijati. Stare Sarajlije sa Čaršije nisu se mogle prepoznati u klubu gdje su glavne vedete Adolf Šmit i Stefan Cicvol.
🇵🇸

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 24 mar 2024, 16:50

Torino je napisao/la:
24 mar 2024, 14:17
Mandal' mati eto Vratničana:

1921/1922:

Roster: Adolf Šmit, Stefan Cicvol, Josip Šebalj, Milan Tomić, Vilim Novak, Rudolf Kefer, Milovan Adamović, Stjepan Katalinić, Dragutin Siber, Dimitrije Dimitrijević, Ivan Krajnc, Ivan Pavičić, Franjo Cvelfer, Vojislav Banović, Aron Levi, Dušan Greši, Ivan Dunkl, Ivan Kale, Ludvig Leple, Milutin Egić.

FK Sarajevo je osnovano da bi čaršija imala za koga navijati. Stare Sarajlije sa Čaršije nisu se mogle prepoznati u klubu gdje su glavne vedete Adolf Šmit i Stefan Cicvol.
Tako je!!!

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 24 mar 2024, 17:50

stojko je napisao/la:
24 mar 2024, 17:49
Ako ibricic bude suspenzovan Hadzibegic bi bio najbolje rjesenje kao novi SD.
Može bit sd samo ako se slika sa kokardom na glavi
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 24 mar 2024, 18:07

stojko je napisao/la:
Nije to nikad radio, taman da se sa haman 70 godina, uci tom poslu kod nas.

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 24 mar 2024, 19:23

stojko je napisao/la:
Jel mislis na onog vicinog kera tome su vrata u klubu zauvijek zatvorena
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 24 mar 2024, 19:30

Joj sto Paja isproziva gov na iz Saveza lijepo imenom i prezimenom. Ovog Begica se treba odreci javno

https://n1info.ba/sport-klub/nogomet/pa ... za-zvezdu/
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 24 mar 2024, 19:33

pjankesarajevo je napisao/la:
24 mar 2024, 19:30
Joj sto Paja isproziva gov na iz Saveza lijepo imenom i prezimenom. Ovog Begica se treba odreci javno

I Hadzibegica je isprozivo, **** odvratni
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 24 mar 2024, 19:36

Benkara21 je napisao/la:
24 mar 2024, 19:33
pjankesarajevo je napisao/la:
24 mar 2024, 19:30

I Hadzibegica je isprozivo, **** odvratni
To gov no ne treba ni spominjati vise u kontekstu FK Sarajevo. Vise sam mislio na ovog satro „bosnjacka“ komponenta. Vicinog ulizicu.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 24 mar 2024, 20:04

Pitar6785 je napisao/la:
24 mar 2024, 12:40
Po mom misljenju, Rozman se NEMA zasto kaznit. Vise ima prostora da se Vinko kazni koji nije dosao na pres nikako.

Sd ima vecu poziciju (nadredjenije treneru) i ako on odluci da se prekine ss nemoze njemu naredit do to neradi a posebno sto je presjednik kluba to podrzao.. isto koda kaznite trenera zato sto su navijaci uletili u teren i prekinuli utakmicu..

Ja vjerujem da ce tu bit zabrana takmicenja u kupu sledece godine i -2 va boda uz kaznu ibricicu i mirvicu..

Posto znamo da nece kaznit nijednog sudiju iz te utakmice kao sto nisu nikog kaznili ni protiv zvjezde igmana MI MORAMO TO ISKORISTIT U ZELBI, cak traziti uefine eksperte da procjene sudjenj u sve 3 utakmice..

Ovde velez najvise podrzava savez jer znaju da ako savez nama neuzme bod-ove da ce ostat bez evrope, zeljo to naravno podrzava jer smatra da imaju sansu spasa ne ispadanja upravo u derbiju
Kazna ne može biti manja od 3 (tri) boda.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

moram
Kontakt:

Post Postao/la moram » 24 mar 2024, 20:07

Evo jedna insajderska 😀 Horde na kontra strani sjevera na derbiju.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 24 mar 2024, 20:16

moram je napisao/la:
24 mar 2024, 20:07
Evo jedna insajderska 😀 Horde na kontra strani sjevera na derbiju.
A kako mislis da mogu na kontra stranu, odakle da dodje korteo od As pekare ili da idemo pored kafica onih od pogani pa da se smjestimo ? I jos bolje prolazimo ispod njih nakon utakmice, bas onako sve lagano za izvesti :D

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 24 mar 2024, 20:18

AVNOJ je napisao/la:
24 mar 2024, 20:04
Pitar6785 je napisao/la:
Po mom misljenju, Rozman se NEMA zasto kaznit. Vise ima prostora da se Vinko kazni koji nije dosao na pres nikako.

Sd ima vecu poziciju (nadredjenije treneru) i ako on odluci da se prekine ss nemoze njemu naredit do to neradi a posebno sto je presjednik kluba to podrzao.. isto koda kaznite trenera zato sto su navijaci uletili u teren i prekinuli utakmicu..

Ja vjerujem da ce tu bit zabrana takmicenja u kupu sledece godine i -2 va boda uz kaznu ibricicu i mirvicu..

Posto znamo da nece kaznit nijednog sudiju iz te utakmice kao sto nisu nikog kaznili ni protiv zvjezde igmana MI MORAMO TO ISKORISTIT U ZELBI, cak traziti uefine eksperte da procjene sudjenj u sve 3 utakmice..

Ovde velez najvise podrzava savez jer znaju da ako savez nama neuzme bod-ove da ce ostat bez evrope, zeljo to naravno podrzava jer smatra da imaju sansu spasa ne ispadanja upravo u derbiju

Moze , disciplinski pravilnik propisuje i disciplinsku mjeru opomena, samo treba procitati :D

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 24 mar 2024, 21:15

guadalupe je napisao/la:
24 mar 2024, 20:18
AVNOJ je napisao/la:
24 mar 2024, 20:04
Pitar6785 je napisao/la:

Moze , disciplinski pravilnik propisuje i disciplinsku mjeru opomena, samo treba procitati :D
Ako išta čitam u posljednje vrijeme je taj pravilnik, za ono što smo mi uradili sigurno će biti kazne po tri osnova

1. Novčana kazna za klub,
2. Suspenzija za službene predstavnike kluba,
3. Oduzimanje bodova.

Koliki će biti brojevi vidjet čemo sigurno da če ovi bodovni najviše boljeti pa makar i minimalni bili.

Ali opet dosta toga zavisi i od toga šta piše u zapisniku i šta je delegat naveo kao uzrok prekida utakmice.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 24 mar 2024, 21:57

Moze uslovna ako se dogovore. Piso sam neki dan.
Ako saznam sta pocetkom sedmice, napisacu ovdje.
Prosle sedmice je na stolu bilo 3 boda, suspenzija za trenera, SDa i Mirvica. Sa suspenzijom bi dvojac Rozman&Ibricic zavrsio sa FKS.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 24 mar 2024, 22:07

muhamedhulk je napisao/la:
24 mar 2024, 21:57
Prosle sedmice je na stolu bilo 3 boda, suspenzija za trenera, SDa i Mirvica. Sa suspenzijom bi dvojac Rozman&Ibricic zavrsio sa FKS.
Kako misliš završio......

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 24 mar 2024, 22:09

Pa nece vise biti u Klubu. Suspenzija je min. 3 pa do 6 mjeseci. Ne mozes biti trener/SD. Nema smisla drzati ih u Klubu…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 mar 2024, 22:24

Suspenzija Simonu je smiješna, ali me uopšte ne bi čudila.
Kad bi se kako moglo dogovoriti, to bi najbolje bilo. Simon novčana, Senijad 3 mjeseca, Ismir 3 mjeseca. Uslovna ako se ponovi takva situacija oduzimanje 6 bodova, Simonu 3 mjeseca, Senijadu i Ismiru 6 mjeseci suspenzija, plus novčana.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 mar 2024, 22:35

24 mar 2024, 22:09
Pa nece vise biti u Klubu. Suspenzija je min. 3 pa do 6 mjeseci. Ne mozes biti trener/SD. Nema smisla drzati ih u Klubu…
Pa ako obojica dobiju suspenziju, realno im je tu i kraj, ne vidim način da funkcionišemo. Ako Simon ne dobije suspenziju, nije to ništa strašno. Prebaciš mu ulogu SDa do povratka Ibre, i to je to. U principu Ibro sve radi isto, samo ne smije zvanično obnašati ulogu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 24 mar 2024, 22:38

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
24 mar 2024, 22:35
24 mar 2024, 22:09
Pa ako obojica dobiju suspenziju, realno im je tu i kraj, ne vidim način da funkcionišemo. Ako Simon ne dobije suspenziju, nije to ništa strašno. Prebaciš mu ulogu SDa do povratka Ibre, i to je to. U principu Ibro sve radi isto, samo ne smije zvanično obnašati ulogu.
Ima raznoraznih kombinacija samo da Vicine kujice sjednu i dogovore se kako ce nas kazniti. Nacuo sam da i tu ima sitnih interesa i nekih nesuglasica, zato su i odgodili. Od njih 6, 2 srbina 2 hrvata, i nasa dvojica; samo nasi su htjeli da glasaju i onda nema kvoruma.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 24 mar 2024, 22:39

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
24 mar 2024, 22:24
Suspenzija Simonu je smiješna, ali me uopšte ne bi čudila.
Kad bi se kako moglo dogovoriti, to bi najbolje bilo. Simon novčana, Senijad 3 mjeseca, Ismir 3 mjeseca. Uslovna ako se ponovi takva situacija oduzimanje 6 bodova, Simonu 3 mjeseca, Senijadu i Ismiru 6 mjeseci suspenzija, plus novčana.
Znam da je kod nas sve moguće ali bar pokušati, ipak suspenzija Rožmana nije realna i to bi trebao oboriti bilo kakav iole ozbiljan advokat. Nije Rožman prekinuo utakmicu niti može prekinuti istu na svoju ruku. Ibričić je pokrenuo prekid uz saglasnost Ismira, a i Rožman i igrači su izašli po naredbi. Također oduzimanje bodova u prvenstvu za vid prekida u kup utakmici isto je rupa i može se tumačiti na više načina, te je sigurno materijal za advokate. Najrealniji scenario je deranje parama, ali sačekajmo. Suspenzija za Mirvića isto može dugoročno biti opasna po NSBiH, jer ovaj sigurno neće ostati dužan.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa i 67 gostiju.